De cursus inhoud is totaal niet vergelijkbaar met het echte examen. De oefenexamens van de ANWB zijn veel en veel te makkelijk, waardoor er echt een enorm gat is met de verwachte kennis bij het... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De online theorie cursus van de ANWB is matig. Tijdens het examen kreeg ik vragen die niet behandeld waren. Er is geprobeerd om de stof op een duidelijke manier aan te bieden maar pas toen ik via... Ver mais
slechte online omgeving, foute vragen etc foutcodes tijdens de oefen examens waardoor je al je voortgang kwijt bent, onvolledige vragen zoals " je zicht is door mist 250 meter, mag je mist licht v... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Cursus inhoud veel te makkelijk.
De cursus inhoud is totaal niet vergelijkbaar met het echte examen.
De oefenexamens van de ANWB zijn veel en veel te makkelijk, waardoor er echt een enorm gat is met de verwachte kennis bij het CBR examen.
Mocht je het CBR examen willen halen, raad ik je echt aan om een andere cursus aan te schaffen.
slecht
slecht, ik heb een jaar geleden bij theorie.nl geleerd, en dat was een stuk beter. de vragen bij de anwb is incompleet en wisseld elke keer van antwoord, de ene keer moet je op een bepaalde manier denken en de volgende vraag die prescies zo is geschreven is dan ineens fout. de informatie die ze geven is incompleet. de vragen slecht geformuleerd, en dan vertellen ze in een hoofdstuk iets en dan vragen ze ineens iets over wat ze hellemaal niet hebben verteld. de vragen lijken niet op wat je in het examen krijgt. ik raad het niet aan.
het is dat ik het niet lagere beoordeling kan geven dan een 1. anders had hij zeker een 0 ontvangen
DOE HET NIET!
ik wou dat ik de reviews eerder had gelezen.
Vandaag, nadat ik heel hard had geleerd via de ANWB theoriemethode die bij mijn lespakket zat, gezakt voor mijn theorie bij het CBR.
De hoofdstukken zijn onoverzichtelijk, en halen in de filmpjes begrippen aan waar je pas 5 hoofdstukken later over geleerd krijgt. En dan ook nog in een kort tekstje, waar weer ANDERE onuitgelegde begrippen in gebruikt worden. Het is dat ik al wat algemene kennis had, maar voor een leek is dit echt de slechtste manier van leren ooit.
Ik heb zeker 50x de oefenexamens gemaakt en slaagde hier met vlag en wimpel keer op keer voor.
Achteraf waren deze vragen VEEL makkelijker dan het echte CBR examen. Zo kreeg ik bijvoorbeeld vragen of ik mocht keren op een snelweg. Misschien ook naif van mij dat ik dacht dat ze dit daadwerkelijk gingen vragen…
Kortom, ik ben er door mijn eigen rijschool ingeluisd. Bedankt ANWB.
€50 lichter, en ik kan ook nog een ander leerpakket bij een andere aanbieder gaan afsluiten nu! Wat een BAGGER. KOOP HET NIET!
Slechte kwaliteit
Ik sluit me aan bij de eerdere reviews. Er zitten veel bugs in de online trainer, er zitten tegenstrijdigheden in en je hebt continue het gevoel dat je informatie mist. Dan heb je netjes het hele hoofdstuk doorgelopen, en dan komen er ineens allemaal oefenvragen over theorie die nooit voorbij is gekomen. Ik ben ook de eerste keer gezakt voor mijn theorie examen omdat het examen van het CBR veel moeilijker was dan ik verwachtte op basis van de trainers van ANWB, en er werden dingen gevraagd die nooit zijn behandeld in de online module. Inmiddels een theorieboek van Vekabest gekocht en daar staat wel alles in. Niet kopen!
Oefenvragen komen niet overeen met cbr…
Oefenvragen komen niet overeen met cbr examen
De ANWB online cursus is echt heel erg…
De ANWB online cursus is echt heel erg slecht. het staat vol met taal- en spelfouten, video's staan op verkeerde plekken en er staan tegenstrijdigheden in de stof.
Hoofdstuktoetsen staan vol met vragen die niet behandeld zijn in het hoofdstuk. Vragen hebben misleidende verwoording of het verkeerde (of geen) plaatje erbij.
Daarnaast staan er veel onderwerpen die wel op het CBR-theorie-examen komen niet in. Daar kwam ik tijdens het maken van mijn examen helaas pas achter.
De website biedt de mogelijkheid om fouten te melden. Ik ben na 25 fouten maar gestopt.
Ik "kreeg" de cursus als onderdeel van mijn pakket, maar ik ben erg ontevreden en heb dus eenandere online cursus nog moeten aanschaffen.
De theorie sluit totaal niet aan bij CBR examen
De theorie is veels te algemeen en sluit heel slecht aan op het theorie examen van het CBR. De ANWB loopt enorm achter met hun oefenstof
GEEN aansluiting op nieuwe examen. NIET DOEN
Het pakket sluit niet aan op het nieuwe theorie examen. Hoewel alle theorie ongetwijfeld is behandeld in het pakket zijn de oefenvragen en oefenexamens niet aangepast aam de nieuwe eisen van het CBR. KIES EEN ANDER PAKKET!!!!
geen aanrader
er mist ontzettend veel informatie. er komen natuurlijk inzichtsvragen op een examen die je niet van tevoren kan leren, maar er werden theorievragen gesteld die nergens op anwb te vinden waren. ik heb nu itheorie en merk meteen dat er veel uitgebreider info wordt gegeveven. ook was de site van anwb verouderd (er werd gehamerd op hoe belangrijk gevaarherkenning met beperkte tijd per vraag was, terwijl dit hele onderdeel al een tijdje door het cbr geschrapt is), en zaten er veel technische foutjes en spellingfoutjes in. zeker geen aanrader dus!!
Online theorie site voor de auto is…
Online theorie site voor de auto is schandalig slecht. Er zijn enorm veel dingen die verkeerd zijn:
Video’s staan op de verkeerde plekken.
Site heeft moeite met het laden van video’s waardoor je niet goed kan werken.
Verschillende spelfouten.
Enorm veel stof ontbreekt.
Er worden oefenvragen gegeven over stof die nog niet is behandeld. Etc.
Koop dit niet
Goede keuze
Na het lezen van alle reviews die zijn achtergelaten was ik wel even geschrokken. Anderhalve week geleden heb ik mijn theorie examen gemaakt en in 1x geslaag. De manier dat ik hiervoor had geleerd was met deze methode plus het nieuwste ANWB-autotheorieboek. En aan het einde nog heel veel random gratis oefenexamens gefaan die ik online had gezocht nadat ik de oefenexamens van de online leeromgeving had gemaakt. Dit werkte dus, want in 1x geslaagd
In was erg tevreden met alle informatie en oefeningen die je krijgt in de online omgeving, de filmpjes leggen niet alles uit maar dat zeggen ze er ook duidelijk bij en na het filmpje krijg je dan alle informatie in een overzichtelijk stuk tekst. Ook kon je de video's versnellen wat ik zelf ik prettig vond. Omdat ik zelf erg bang was dat het toch niet genoeg ging zijn had ik ook nog het theorieboek gekocht. Zelf ben ik blij dat ik dit heb gedaan want hierin staat alle informatie heel duidelijk en overzichtelijk. Ook kwam de informatie van de online omgeving helemaal overeen met het boek.
Het enige waarom ik deze online omgeving geen 5 sterren geef is omdat ik in de laatste paar hoofdstukken de video's heel erg traag aan het laden waren, waardoor na elke 5 seconde het beeld weer stilstond. Dit was wel echt vervelend en hierdoor sloeg ik wel een paar video's over. Maar door de tekst die na het filmpje kwam was dit eigenlijk niet echt een groot probleem.
Dus overal was het zeker mijn geld waard en zou ik dit aanraden aan andere mensen.
Lees eerst de reviews voordat je anwb theorie aanschaft
Ik heb me helemaal het schampes geleerd. Haald constant geen of 1 fout bij de oefenexamens dus ik ging met volle overtuiging dat ik ging slagen het theorieexamen in. Helaas kreeg ik veel vragen die niet eens leken op wat ik geleerd heb. En nu pas lees ik de reviews dat ik blijkbaar niet de enige ben die dit heeft ervaren. Anwb pas je theorie aan, het werkt niet goed en de vragen in de test examens kloppen van geen kanten met het theorie wat je krijgt bij cbr.
Er klopt niks van
Er klopt niks van. KOOP DIT NIET!!! je krijgt totaal andere vragen op je theorie examen. Bij de Anwb zou je een degelijk product moeten krijgen, maar je krijgt een waardeloos product. HOU JE GELD IN JE ZAK EN KOOP NIKS BIJ ANWB.
Slechte oefenexamens
Prima website en leermodules, maar veel vragen tijdens de oefenexamens zijn gewoon fout. Dit mag je als bedrijf niet verantwoord verkopen aan mensen die hun theorie-examen proberen te halen.
De inhoud is slecht en niet up to date
De inhoud is slecht en niet up to date. Als je alleen deze site gebruikt dan slaag je sws niet. Trap er niet in!!
Niet het geld of tijd waard
Te veel stof is afwezig die bij het CBR examen voorbijkomt, of is verouderd. Ze geven wel theorie natuurlijk maar het voelt niet alsof ze je niet aanleren hoe je de examenvragen moet beantwoorden. Verder zijn de video’s vrijwel nutteloos en moet je alle theorie lezen, prima, maar verspilling van tijd vergeleken met andere online leeromgevingen. De oefenvragen antwoorden komen soms niet met elkaar overeen en kunnen verwarrend zijn. Geheel onprettige, tijd verspillende ervaring. Niet je geld of tijd waard.
Super slechte voorbereiding
Super slechte voorbereiding. Had alles zogezegd juist & examen niet gehaald. Afrader
Benedengemiddelde kwaliteit
Het is redelijk prima, maar daar blijft het dan ook bij. Heel veel onderdelen van de website werken niet. "Klik op het juiste bord" terwijl er geen borden in beeld komen; "mag de vrachtwagen voor?" terwijl er alleen een auto en een fietser getoond worden; vastlopende afbeeldingen bij de gevaarherkenning, waardoor het onmogelijk wordt om binnen 8 seconden op het juiste antwoord te klikken... Daarnaast zitten er heel vaak vragen in de hoofdstuktoets die niet in de langdradige video's vooraf besproken zijn, wat ook niet echt behulpzaam is. Prima om te gebruiken als het bij je lessenpakket in zit, maar ik zou het zeker niet los aanschaffen.
Flikker ANWB
Ik heb 20 keer dat oefenexamen gehaald en alsnog gezakt voor de 2e keer. Pak een andere leermethode.
Slechte communicatie, geen goede methode
Slechte communicatie, reageren niet, andere vragen dan in het theorie examen en andere manier van toetsten. Hier klopt gewoon niets van!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.