AP Gulv og Farve  Opiniões

4. Pintor
  5. Pintura
  6. Repintura de pisos de madeira

Escrito pela empresa

AP Gulv og Farve udfører både malerarbejde og gulvafslibning for private, erhverv og boligforeninger – altid med kvalitet, æstetik og holdbarhed i fokus. Vi ved, at et flot resultat begynder med et solidt forarbejde. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialer, planlægning eller detaljeniveau. Uanset om du skal have opfrisket vægge og lofter, lagt en ny finish på trægulvene, eller klargjort en hel bolig til indflytning eller fraflytning, sørger vi for en effektiv, grundig og tryg proces fra start til slut.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Slibning og behandling af gulve og terrasser

Aleksandar har slebet og behandlet vores trægulve samt slebet og olieret to store træterrasser. Vi er meget begejstrede for både resultatet og processen. Aleksander er dygtig og pålidelig, og vi er blevet godt rådgivet. Vi har hele vejen igennem oplevet god og hurtig kommunikation, punktlighed og ordentlighed og kan uden tøven anbefale virksomheden.

2 de julho de 2026

Effektive og grundige!

Teamet var fleksible og meget kommunikative. Jeg modtog løbende opdateringer på processen med gulvet. De undersøgte best practice for maling af gulv inden, da de ikke havde prøvet det før. De vendte tilbage efter deres research og klarede opgaven til UG! Jeg vil klart bruge temaet en anden gang.

17 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Afslibning og oliering af terrasse

Aleksander er meget professionel og lavede et perfekt job med afslibning og oliering af vores terrasse. Han kommer til tiden, er flink, og er god til det han laver så det er let at anbefale hans firma.

1 de junho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Afslibning og oliering af terrasse i hårdttræ

Vi havde AP gulve og farve til at afslibe om oliere vores terrasse i hårdttræ. Vi er super tilfredse med det udførte arbejde - de var både arbejdsomme og grundige.
Efter endt arbejde er alt blevet ryddet pænt op, og gode råd til at holde terrassen givet med.

25 de maio de 2026

Godt arbejde

Har fået malet og “repareret” i ganske slidt 80 kvm lejlighed. Meget tilfreds med service og resultat.

1 de fevereiro de 2026

Tagterrasse slib og olie

Aleksandar og teamet hos AP leverede et super flot resultat af vores 50 kvm Jatoba terrasse i flere niveauer. De fik slebet alt gammel olie væk og påførte ny olie over to omgange.

Fair pris for grundigt arbejde.

26 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais