I forbindelse med at jeg skulle have lavet en mindre VVS opgave på badeværelset kontaktede jeg Aplus VVS for hjælp til dette. Først havde jeg en god dialog med Amel som var venlig og fik presset e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk VVS arbejde! Jeg skulle ordne lavt vandtryk i min vandhane. Amel var rigtig omhyggelig og forklarede hvad han gjorde undervejs. Virkelig dygtig og kompetent. Derudover kom hans kollegaer... Ver mais
Super behagelig vvs mand - der kommer med forslag til andre løsning til ens fordel. Overholder sine aftaler og der kommer ikke en masse ekstra på prisen. Vi fik renoveret hele stueetagen hvor ga... Ver mais
Enestående service – Amel satte en klar standard Efter to besøg fra et andet firma, hvor der desværre blev sendt lærlinge ud, som ikke var i stand til at løse opgaven, var jeg blevet lidt nervø... Ver mais
Hurtig og kompetent hjælp
Først havde jeg en god dialog med Amel som var venlig og fik presset en tid til os ind i kalenderen og derefter havde vi en meget behagelig og kompetent medarbejder fra Aplus VVS ude og lave et godt stykke arbejde.
Så en stor anbefaling herfra til Aplus VVS for et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.
Professionel, effektiv og enormt kompetent – Amel gjorde forskellen
Enestående service – Amel satte en klar standard
Efter to besøg fra et andet firma, hvor der desværre blev sendt lærlinge ud, som ikke var i stand til at løse opgaven, var jeg blevet lidt nervøs omkring opgaven.
Da Amel endelig kom, ændrede alt sig. Han identificerede problemet med det samme og løste det hurtigt, effektivt og helt professionelt. Derudover var han imødekommende, tydelig i sin kommunikation og gav en reel følelse af kompetence og overblik – noget der betyder mere, end man lige tror.
Jeg kan ikke rose ham nok og har meget svært ved at forestille mig en bedre VVS’er. Fremover håber jeg udelukkende at få Amel på opgaver. Mine varmeste anbefalinger!
Akut hjælp på en søndag
Fik hjælp på en søndag, da vi stod med akut VVS problem. Komponenterne var ikke hjemme, men blev guided 30 min. på fornemmeste vis, og vil helt sikkert ringe til dem som det første næste gang jeg har en opgave!
Virkelig god og professionel service
Virkelig god og professionel service. Hjælpsom og venlig. Kan kun anbefales.
Super go’ service og meget…
Super go’ service og meget tilfredsstillende arbejde. Vi bruger kun Aplus når vi skal ha’ lavet VVS i vores hus😊
Badeværelse Herlev
Vi brugte Aplus vvs til vores nye badeværelse og det var en super god oplevelse.
Vi fik god vejledning og input under hele opgaven.
De var altid til rådighed og var gode til at svare på vores spørgsmål.
Og da vi løb ind i udfordringer fik de løst det helt perfekt.
Vi kan bestemt anbefale Aplus vvs.
Tak til jer!
Professionel og venlig service …
Jeg har haft besøg af Amel fra Aplus vvs flere gange - venlig, grundig og professionel service. Ydermere er prisniveauet meget rimeligt!
Fantastisk VVS arbejde
Fantastisk VVS arbejde! Jeg skulle ordne lavt vandtryk i min vandhane.
Amel var rigtig omhyggelig og forklarede hvad han gjorde undervejs. Virkelig dygtig og kompetent. Derudover kom hans kollegaer også forbi af hjalp anden gang de skulle herud, og de var ligeså flinke og dygtige.
Super tilfreds og kan klart anbefales!
Bedste VVS'er man kan få!
Bedste VVS'er man kan få!
Aplus VVS leverer topklasse service! De er søde, ærlige og yderst professionelle. Fra start til slut var kommunikationen klar, arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og prisen var fair. Det er tydeligt, at de går op i deres håndværk og kundetilfredshed.
Kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig VVS’er! 💧🔧
Tobias
Super god service
Super god service, professionelt arbejde, og til aftalt pris.
Amel leverer over forventingerne og jeg kan VARMT anbefale ham.
Meget tilfreds
Meget god kundeservice.
Meget gode til at gøre rent efter sig.
Meget tilfreds med arbejdet.
Kan varmt anbefale Aplusvvs
Kan varmt anbefale Aplusvvs , min søn har fået lavet div. Slanger,rør,afløb og væghængt toilet. Godt udført arbejde. Amel er nemt at tale med og ringer/sms altid hurtig tilbage også efter arbejdstid.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service! Amel kom forbi indenfor få timer og fiksede vores afløb lynhurtigt. Gav ligeledes god vejledning ift. nogle andre vvs-relaterede problemer. Kan helt klart anbefales!
Er meget tilfreds
Har fået installeret en bruser og ny vandhane på badeværelset og det er blevet så pænt. Amel er meget løsningsorienteret, serviceminded, dygtig og derudover behagelig i sin facon.
Jeg er meget tilfreds med arbejdet og kan varmt anbefale Aplus VVS.
Topkvalitet og service fra Aplus VVS
Jeg havde en fremragende oplevelse med Aplus VVS, da de installerede nye radiatorer i min kælder. De har udvist stor professionalisme og effektivitet i deres arbejde. Rørarbejdet er udført med en praktisk tilgang, og placeringen af radiatorerne er både funktionel og pænt udført.
Efter endt arbejde imponerede Aplus VVS mig yderligere med deres grundige oprydning. De efterlod stedet i en sådan stand, at man næsten ikke kunne ane, der havde været håndværkere. Det er en detalje, der virkelig gør en forskel.
Kommunikationen med firmaet var klar og effektiv. De holdt mig løbende opdateret og svarede hurtigt på eventuelle spørgsmål, jeg måtte have. Det er rart at se et firma, der tager kundeservice alvorligt.
Jeg vil uden tøven anbefale Aplus VVS for deres pålidelighed og kvalitetsarbejde. De leverer præcis, hvad de lover, og det er en service, man kan stole på. Stor tak til Aplus VVS for et job vel udført!
Vi havde et sprængt koldtvandsrør i…
Vi havde et sprængt koldtvandsrør i forhaven. Indenfor meget kort tid fik A Plus VVS i Rødovre aftale i stand med forsikringsselskabet, og udførte arbejdet helt perfekt og hurtigt. Og oprydningen er også til 5 stjerner, så fuld tilfredshed. A Plus VVS kan bestemt anbefales.
VVS Tjek - Kæmpe anbefaling!
Fik foretaget VVS-tjek i forbindelse med salg af en lejlighed. En super god og tryg oplevelse fra start til slut hvor aftaler, kommunikation og gennemgang var udover det sædvanlige!
Havde brug for for VVS-tjek samme dag, som jeg ringede - Aplus fandt hurtigt tid mellem en opgave, stod på adressen en time efter og leverede ovenikøbet rapport for gennemgang samme dag. Havde givet 10 stjerner hvis muligt.
Perfekt installation af opvaskemaskine
Aplusvvs installerede vores nye integrerede opvaskemaskine til perfektion.
Der var fokus på ordentlighed og finish!
Fantastisk service
Helt igennem fantastisk arbejde udført af Amel, som var forbi for at montere og installere vores vaskemaskine! Alle aftaler var overholdt og vi vil bestemt kun ringe til ham, næste gang der skal laves noget i vores hjem! Kæmpe anbefaling herfra 🤗
Dygtig og fair
Overholder sine aftaler og der kommer ikke en masse ekstra på prisen. Vi fik renoveret hele stueetagen hvor gasfyr skulle flyttes, gulvvarme, flytning af badeværelse, bryggers og køkken.
Og var der det mindste kommer Amel eller en af hans medarbejdere ud og tjekker / retter fejlen.
Super tilfreds!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.