Apotek365 Opiniões 3312

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jättefina, bra storlek och de kommer i ett litet mjukt fodral. Jag beställde två stycken och hoppades på två olika färger ifall jag inte skulle gilla en färg, men båda hade samma färg. Det blev lila f... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Drogaria

Apotek 365 Online ✓ Stort sortiment ✓ Drogtester & andra självtester ✓ Tillstånd av läkemedelsverket ✓ Receptfria läkemedel - Apotek online med billig hälsokost

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

No delivery, no client service, stay away!

The first three times, I received my order punctually and without hassles. This last time, I never received an order for €210. It just never arrived. I attempted to contact them multiple times and they never got back to me. My honest assessment is that they send you the first few orders, and then when you make it a big enough order, they simply don't send it. My advice? Stay away!!!!!

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Das beste was je entwickelt wurde

Das beste was je entwickelt wurde man kann sich selbst behandeln da einem die ärzte immer die Behandlung verweigern finde ich das System super leider ist das Medikament 4 mal so teuer wie beim Deutschen Arzt aber dafür bekommt man das Medikament auch nach 2 Tagen und muss nicht Jahre lang ärzte suchen

17 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gjorde en felbeställning en söndag…

Gjorde en felbeställning en söndag kväll, skrev till kundtjänst och frågade om det var möjligt att avbeställa ordern. Måndag morgon hade jag fått återbetalning (swish via klarna) och ett trevligt svar på mail. Grym service!

5 de fevereiro de 2023

Bara positivt!

Ett paket kom inte fram och ni löste det med både service och känsla och skickade ut ett nytt utan problem. Tack 👍🏼

22 de novembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jag beställde broddar som gick sönder…

Jag beställde broddar som gick sönder när jag provade dom. Mailade kundtjänst ang reklamation. Fick snabbt och trevligt svar. Broddarna var tyvärr slutsålda så jag fick pengarna tillbaka direkt. Apotek 365 rekommenderar jag verkligen. Nöjd kund även fast jag blev utan broddar 😉 tack

28 de novembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Rätt snabb leverans

Rätt snabb leverans, har hittills inte fått något krångel. Vill dock se att priserna går ner lite. För vissa produkter är drygt 30%-40% dyrare än vad man som företag skulle kunna ta. Förövrigt rätt okej!

25 de setembro de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Köp av present

Köp av present. Enligt sidan fåtal artiklar kvar. Vid orderbekräftelse info att 2 artiklar ska levereras- vilket jag ville beställa. En artikel levereras bara. Bättre om man fått besked under beställning att endast 1 st finns för leverans så man kan avbryta ordern. Blev ingen present.

27 de junho de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.