App Studica Opiniões 2

2,9

Aceitável

VERDENS VÆRESTE APP!!!

VERDENS VÆRESTE APP!!!
de tror de er bedre end lectio fordi deres app er gratis. Det giver god mening at den er gratis, når det er den værste lårte app nogensinde. Den er så dårlig at selv satans lårt vil være bedre. Ved ikke hvordan det er muligt at være SÅ DÅRLIG. Min klamme lårte informatik c app er bedre end det lårt i tror i bidrager med. Ikke kritik bare luk appen. Skift å ud med et o så ved i hvad jeg mener<3 estudica es una mierda , dem der ved det ved det

4 de novembro de 2025

Hvordan har i gjort det

Hvordan kan noget se bedere ud en lectio men være så meget dårligere end lectio, Det er absolute crazy at jeres logo skal fylde 80% af min skærm når jeg prøver at se mit skema på jeres hjemmeside, og så er der telefon appen, som crasher heletiden og logger dig ud på random tidspunkter, nogle af mine venner kan ikke engang logge ind på appen fordi de hele tiden bliver logget ud. Man kan heller ikke ændre sit profil billed, hvis man prøvet så crasher høm hømmet bare. Man kan heller ikke se om læren har lagt noget til timen medmindre jeg tjækker via jeres høm høm teams plugin, og der skal jeg stadig klikke på 5 forskellige knapper for at ku se og download det. Jeg siger det her med så meget respekt jeg kan, Det er noget høm. og jeg har kun brugt det i 1 dag det er crazy det her

11 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?