Ik ben inmiddels al een jaar klant. E-mails worden altijd snel beantwoord en de service is uitstekend. Het water smaakt heerlijk – ik geef het ook aan mijn huisdieren. Mijn kamerplanten groeien pracht... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij zijn wederom super en snel geholpen . Vorig jaar toen we zelf t waterfilter aanschafte,werd ik steeds super snel geholpen via WhatsApp app als ik vragen had. Nu wilde mn dochter r ook 1 .Helaas... Ver mais
Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit; het water smaakt beter, ik was mijn groenten, kook met het gefilterde water. En ik merk direct het veschil in de smaak, ik heb het zelf getest.... Ver mais
Mijn gezin en ik drinken nu al 3 jaar heerlijk gefilterd water van Aquawaterfilter... Wat ik ook fijn vindt is het filter abonnement, elk jaar rond de zelfde periode weer een nieuwe set stenen en een... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Fornecedor de filtros de água
- Empresa de abastecimento e saneamento de água
- Empresa de água mineral
- Empresa de purificação de água
- Estação de tratamento de água (E.T.A.)
- Grossista de agua mineral
Aquawaterfilter.nl levert hoogwaardige waterfilters voor zowel thuis als op de werkvloer. Als importeur van waterfilters uit Zuid-Korea introduceren wij de AquaPROwaterfiltesr in Nederland, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. Onze missie is helder: het beschikbaar stellen van effectieve waterfilters die zorgen voor gezuiverd en schoon drinkwater, zowel voor huishoudens als bedrijven. We geloven dat toegang tot veilig drinkwater een fundamenteel recht en zetten ons in om dit voor iedereen bereikbaar te maken. Met een focus op duurzaamheid en gezondheid, bieden de AquaPRO waterfilters een betrouwbare oplossing voor iedereen die waarde hecht aan puur en veilig water.
Informações de contacto
Holanda
- aquawaterfilter.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
snel eerlijk en behulpzaam
snel eerlijk en behulpzaam, goede uitleg en een mooi natuurlijk product.

Schoon en heerlijk water
Mooie actie nu
Mooi product. Schoon water smaakt heerlijk. Super goede service
Ik mailde een vraag en binnen 1 uur werd ik gebeld.
Ik ben meer dan tevreden.

Resposta da Aquawaterfilter
Ik ben zo blij met de Aquafilter
Ik ben zo blij met de Aquafilter, nu weet ik dat ik geen fluoride en metalen meer in mijn lichaam krijg!

Verkeerde aquawaterfilter gekrijgen
Ik heb gekocht een waterfilter van 10 liters, maar ik heb een gigantische waterfilter van 24 liters gekregen.

Resposta da Aquawaterfilter
Ik ben goed geholpen met mijn vragen en…
Ik ben goed geholpen met mijn vragen en binnen een paar dagen had ik alles thuis.

Direct reactie op vragen
Direct reactie op vragen. Zeer snel geleverd en mooi apparaat.

Zeer tevreden.
Alles werd duidelijk vooraf uitgelegd via mail. De levertijd was ook snel. In het weekend besteld en dinsdag stond het op de aanrecht. Er zit een schoevendraaier en bout houder bij. Het instructie filmpje had ik vooraf al gekeken. Super fijn en het staat ook nog mooi op het aanrecht.

Resposta da Aquawaterfilter
Uitstekend verpakt! Goed aangekomen in Hongarije.
Het product is in perfecte conditie aangekomen in Hongarije. Ik was er nogal beducht voor, maar alles was echt zeer degelijk verpakt. Dus qua verpakking en logistiek echt heel erg goed. Nu het waterfilter zelf nog uittesten, want het water in Hongarije is echt een drama en niet alleen qua kalk! Dus hopelijk biedt dit soelaas.

Resposta da Aquawaterfilter
Ze hebben het snel en heel goed…
Ze hebben het snel en heel goed aangeleverd. Product is goed en veilig verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzing en tools erbij.
Het kraantje lekte een beetje en ik heb toen via de app om advies gevraagd. Werd netjes beantwoord en opgelost. Het water drink ik graag iedere dag, smaakt zacht en de mineralen zijn duidelijk aanwezig. Dank jullie wel

Resposta da Aquawaterfilter
Top product en ziet er ook nog zeer…
Top product en ziet er ook nog zeer fraai uit.

Resposta da Aquawaterfilter
Zeer toegankelijk voor alle vragen
Zeer toegankelijk voor alle vragen. En momenteel een zeer mooie aanbieding. Het water smaakt heerlijk en de lange termijn effecten ervan moet ik gaan ervaren. Alles wordt geregeld als je een abonnement hebt, je hoeft je geen zorgen te maken over filters of mineraalstenen bestellen, het schijnt na het eerste jaar (als je door je filters heen bent) allemaal per post bij je te komen.

Mooie waterfilter
Héél blij met mijn mooie waterfilter. Zag gelijk na installatie het verschil in kleur ( grijzig kraanwater) en gefilterd water (schoon en helder en betere smaak)
Heel blij mee en drink nu meer water..

Super blij mee!
Super snel geleverd, alles zat er bij, zelfs een schroevendraaier en een moersleuteltje. Ik was helemaal verbaasd.
Prachtig apparaat, werkt eenvoudig, staat mooi in de keuken. Wel belangrijk dat je ook kijkt naar wat er staat bij het instructiefilmpje zoals het koken van de stenen met zout en het filter nog 2 min onder de kraan laten staan. Ik had het bijna gemist.
Het water smaakt heerlijk, ik ga binnekort ook even wat spelen met ph waarde, magnesium en andere stenen. Ben heel benieuwd en super enthousiast met deze aankoop.
Ohja en deze deal dus bij je abonnement een gratis apparaat was perfect voor nu. Heel erg blij mee!
Ik zat nog met een paar vragen, die werden ook echt binnen een paar seconden beantwoord via whatsapp.

Resposta da Aquawaterfilter
Goede service , snel geleverd en gebruik kunnen maken van een mooie aanbieding.

Fijne en mooie waterfilter
Erg blij met de filter. Eenvoudig in elkaar te zetten en filtert vlot. Voelt goed om er water uit te drinken.

Waterpret…
Jarenlang geleden had ik al zo een kleine Brita maar ik vond die altijd net niet goed genoeg. Nu op facebook zag ik deze aquawaterfilter en ik las de actie die ze hadden. Na een paar dagen te hebben nagedacht, had ik de keuze gemaakt en een bestelling geplaatst.
Allereerst de leukste online correspondentie gehad met Lisanne, die hielp mij met allerlei moeilijke vragen te beantwoorden en stelde me gerust met de levering. Binnen 2 dagen kreeg ik al dit mooie waterfilter in een goede stevige doos. Nu ruim 2 weken te hebben gebruikt, kan ik zondermeer zeggen dat het een pracht product is. Water is lekker gezuiverd en smaakt naar bronwater. Ik ben zelf een kieskeurige waterhoofd dus ik proef ook gelijk als er rare mineralen erin zitten. Wat ik zo mooi vind is dat het lekker groot volume heeft en de kosten per liter ook erg gunstig is.
Dank jullie wel voor deze geweldige aanbieding.
Iedereen, dit is aan te raden.