De methode is over het algemeen goed en de uitleg is duidelijk. Wel is het jammer dat de uitlegvideo’s onzorgvuldig zijn. Wanneer de docent een fout maakt, zou het prettig zijn geweest als dit op... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hele fijne ervaring! De broeders komen alle beloftes na, zijn super veel beschikbaar om hulp te bieden en extra initiatieven door te voeren desondanks hun hun eigen bezigheden. Moge Allah hun hiervoor... Ver mais
Een jaar geleden begonnen met AM class en vorige week de toets behaald van Medina boek 1 Alhamdoullilah! Nu gaat het lezen een stuk sneller en begrijp stukken tekst van verhaaltjes maar het alles bela... Ver mais
Informações sobre a empresa
De Arabische Masterclass is een 1 jarige opleiding die je helpt met een beheersing in de Arabische taal. De onderdelen die aanbod komen zijn: De Arabische Taal Begrijpen, Het Arabisch Alfabet, Arabisch Leren lezen Lezen Arabisch Leren Schrijven, Arabische grammatica toepassen, Oefenen met voorbeelden uit de Koran, en we werken volgens de Medinah boeken.
Informações de contacto
Holanda
- arabischemasterclass.nl
Respondeu a 33% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ben zo blij en dankbaar aan Allah swt
Ben zo blij en dankbaar aan Allah swt dat ik ben begonnen met de Arabische les. Wie had nou gedacht dat ik zo ver zou komen. Ik wil mijn dankbaarheid ook tonen aan de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt en zoveel energie erin hebben gestoken. Jullie motiveren ons tot het uiterste. Complimenten aan jullie Allahoema bareek! Ik raad het echt iedereen aan!!!
Ik kan dit iedereen aanraden
Mijn doel om te starten met de Arabische Masterclass was en is de Qur’an leren lezen en begrijpen. Alhamdulilah, in korte tijd heb ik korte teksten leren lezen en schrijven. En ik kan het eigenlijk niet geloven maar ik heb vandaag mijn 1e certificaat behaald en mag ik verder met Medina boek 2, Masha’Allah! En natuurlijk ook met behulp van de geweldige coaches, de online community met studie platform, waar ik 24/7 terecht kan en op eigen tempo kan studeren samen met mijn accountability partner.
Het is een organisatie die zich…
Het is een organisatie die zich bezighoudt met de Moslimbroederschap en extremistische ideologie verspreidt. Alle Nederlandse producten moeten worden uitgestoten... Wees voorzichtig!
Super tevreden met alle lessen
Super tevreden met alle lessen, de lessen worden op een duidelijke manier uitgelegd volgens de Madinah-methode. Je kan altijd terecht bij je coach met al je vragen. Het fijne van deze opleiding is ook dat op je eigen tempo erdoor heen kan. Het is ook zeker te combineren met een druk leven. Met geduld en standvastigheid kom je er wel. Ik heb zelf ivm met mijn werk en alles wat erbij komt kijken met gezin een paar keer rustiger aan moeten doen, maar is gemakkelijk weer op te pakken en verder te gaan waar je gebleven bent.
Er is ook een community wat ook erg fijn en motiverend is.
Ik heb net boek 1 afgerond, ga beginnen met boek 2, als ik nu de Koran lees, begrijp ik best veel en dan ben ik nog niet eens begonnen aan boek 2.
Ik volg met veel plezier de Arabisch…
Ik volg met veel plezier de Arabisch Masterclass en wil graag mijn waardering uitspreken, vooral voor de vrouwelijke docenten. Ik vind hen ontzettend waardevol en inspirerend. De lessen gaan niet alleen over de Arabische taal, maar we leren zoveel meer. Eén van de docente geeft ons daarnaast ook kennis mee over de Koran, hadith en nog veel meer. Moge Allah haar daarvoor rijkelijk belonen.
Wat ik heel bijzonder vind, is dat je bij de docenten altijd terecht kan – zelfs met persoonlijke zaken. Ze tonen begrip, geven advies en staan echt klaar voor de studenten. Ook de community rondom deze masterclass is heel fijn en warm; er ontstaan zelfs vriendschappen die verder gaan dan de lessen zelf.
Je begint bij de basis en leert alles…
Je begint bij de basis en leert alles stap voor stap. Dit is heel erg fijn aangezien ik iemand was met 0 kennis van de arabische taal. De lessen worden super duidelijk uitgelegd en je kan altijd terecht met vragen bij je coach. Ook bij zaken zoals motivatie dip zijn de coach en andere betrokkenen er voor je. Al met al, mijn ervaring is tot nu toe erg goed!
Echt een aanrader!
Beste lezer,
Alle lessen worden op een duidelijke manier uitgelegd volgens de Madinah-methode. Bovendien krijg je begeleiding waardoor je altijd terechtkunt bij je coach met al je vragen. Dit versnelt het leerproces.
De community is erg fijn en motiverend. Er worden regelmatig motivatieavonden georganiseerd en er zijn spreekvaardigheidslessen waar je actief aan kunt deelnemen.
Inmiddels heb ik Madinah Boek 2 afgerond en wil ik iedereen meegeven dat het écht mogelijk is. Een jaar geleden was dit nog een droom voor mij. Ik kende geen enkel woord Arabisch, en nu terwijl ik de Koran lees, begrijp ik volledige zinnen!
Op naar het laatste boek, zodat ik de Arabische taal volledig kan afronden in sha Allah.
Ik raad het iedereen aan heb veel…
Ik raad het iedereen aan heb veel Arabische studies gevolgd veel betaald maar deze is de beste tot nu toe. Ben zeer tevreden!
Een aanrader!
Van 0 woorden Arabisch, naar kleine gesprekken voeren kunnen voeren in het Arabisch. ik ben op 1/3 van de masterclass en het is een ontzettend goede manier om de pittige Arabische taal te leren. Je leert begrijpend lezen, schijven en spreken.
review curus arabisch masterclass
Een hele fijne prettige cursus waarbij van het 0 punt wordt gestart en alles in kleine duidelijke stappen wordt uitgelegd. Het feit dat alles duidelijk wordt uitgelegd, de leerkrachten goed bereikbaar zijn voor vragen maakt dit het enorm fijn en haalbaar om vooruitgang te boeken. Ook wordt er tijdens de cursus aandacht besteed aan mindset, motivatie, plannen en allerlei andere onderwerpen die van belang zijn om de cursus goed te doorlopen. Ik kan deze cursus een ieder aan raden die gemotiveerd is om vooruitgang te boeken in de arabische taal en hier serieus aan wil werken.
Zeer goede leerkrachten
Zeer goede leerkrachten die je bijstaan en hun vak kennen! Extra worden aangebod zoals toetsen en snelle verbeteringen. De community is ook nog verwelkomend dus sluit je aan…!
……..
As salaamou alaikoum,
Mijn naam is Ouissam en ik houd niet van risico’s.
Ik twijfelde of deze leermethode wel bij mij zou passen… Tot Michael zei:
“Wat voor risico neem je eigenlijk? Je werkt aan je toekomst! Je weet pas of het bij je past, als je het een kans geeft.”
Dat raakte mij. Waarom zoveel nadenken, juist als het gaat om iets wat mijn geloof versterkt?
Deze Arabische Masterclass is een unieke kans. Je leert niet alleen de taal, maar je krijgt er ook nog beloning voor in het Hiernamaals. Hoe prachtig is het om de Woorden van Allah SWT te begrijpen zonder afhankelijk te zijn van vertalingen?
“Laat niks een belemmering zijn terwijl je deze prachtige weg bewandeld!”
Goede methode en haarfijne uitleg
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, de Medina methode is een fijne methode waar over nagedacht is hoe je Arabisch het beste kunt leren. Buiten dat neemt Samir de stof erg gedetailleerd door. Mocht je het daarna nog steeds niet snappen? Dan heb je wekelijks meerdere coaching calls waar je alsnog je vragen kunt stellen. Ook is er een community waar je je vragen in kunt stellen. Je staat er dus niet alleen voor. In het begin was ik erg terughoudend en skeptisch omdat ik dacht dat het allemaal te moeilijk was. Zeker, het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar je begint steeds meer van de Quram te begrijpen! Uiteindelijk zeer tevreden dat ik de stap heb gezet om via hun deze methode te volgen.
Salamo3likoum beste lezers
Salamo3likoum beste lezers
Ben een dik jaar geleden met minimale kennis aan deze Masterclass begonnen alhamdoulillah.
Het fijne aan deze cursus is dat je het zelf kan doorlopen, ookal zijn er genoeg hulp tools, coaches en mensen in de community die ook met de cursus bezig zijn en je motiveren, meetrekken en je bij kunnen staan. Jouw tijd die je eraan besteedt kan je zelf bepalen. Er zijn wel schema's , maar die zijn ook echt wel haalbaar.
De lessen zijn kort, krachtig en duidelijk uitgelegd mashallah.
Ik was een van de jongens die de verplichte moskee lessen in mijn jeugd helaas niet heb mogen meemaken. Heb zelf in mijn tienerjaren geprobeerd om een cursus Arabische taal te volgen,maar had er het geduld niet voor.
Ben door het opgroeien van mijn kinderen, die ik zelf wel naar de moskee lessen heb gebracht, getriggerd om de Arabische taal machtig te worden. Om dichter bij mijn deen te komen en de Moshaf in het Arabisch te lezen zoals het hoort ipv het phonetisch te lezen en te leren.
Afgelopen Ramadan heb ik de gehele Moshaf uitgelezen alhamdoulillah. Het kostte moeite en veel tijd, maar was het waard. De voldoening is immens groot en het brengt je dichter bij Allah swt. Niks in deze Dunja komt vanzelf.
Beetje voor beetje, stap voor stap, klim je op de ladder van kennis Bi Idni Allah. Wat je nodig hebt is een wil, doorzettingsvermogen en er consistent mee bezig zijn en blijven.
Moge Allah swt ons doen behoren tot de geduldige en ons allen leiden en helpen met onze doelen in ons leven.
آمين اللهم آمين
Aanrader
Goede lessen. Hele fijne begeleiding. Alles is op eigen tempo te doen. Je krijgt vele extra's vanuit de organisatie. Als je de oprichters spreekt ervaar je ook dat het doel is dat wij als ummah de Arabische taal machtig zullen zijn. Ik heb grote stappen gezet dankzij deze masterclass alhamdullilah. Het is een methode om eindelijk even goed structureel de taal te kunnen leren zodat je vervolgens in het diepe kunt.
Heb de cursus gekocht daarna aan de…
Heb de cursus gekocht daarna aan de cursus begonnen en gelijk gestopt vond het absoluut niet waard voor de prijs.
Vervolgens is mij vooraf voorgelogen dat ik mijn geld terug zou krijgen. Heb ik nooit terugkregen, elke keer contact gezocht en mij verteld dat er een intern onderzoek zal komen meer dan een half jaar inmiddels. Absurd dat je op zo'n wijze voor de gek wordt gehouden. Allah (swt) is de meest rechtvaardige dus op zo'n manier oplichten zal er geen enkele vorm van baraqa opleveren.

Resposta da Arabischemasterclass
Leerzame lessen
De lessen zijn heel duidelijk en overzichtelijk, de coaches zijn erg vriendelijk en helpen je bij al je problemen en vragen ❣️
Masterclass Arabisch
De Arabische Masterclass is de ideale manier om op een zelfstandige manier Arabisch te leren. Aan de hand van video's die de docenten hebben klaargemaakt word je van A tot Z begeleid in je traject.
Sterker nog, vooraleer je aan de module Arabische begint zijn er lessen/tips/advies over mindset/motivatie/planning.
Daarnaast is er een warme community die dezelfde doelen als jou heeft.
Er zijn ook wekelijkse lessen waar je rechtstreeks contact kan hebben met de docent als je nog extra vragen/info nodig hebt.
En het gaat niet alleen om Arabisch, er wordt ook nu en dan profijtvolle kennis gedeeld door een student van kennis. Zo herinnering ik me de Ramadan-module die antwoorden bood over wat de Ramadan inhoud, waarom vasten, wat mag, wat niet mag en zo verder.
Het is echt een full package dat je krijgt aan een zeer aanvaardbare prijs!
Ik kan het onze broeders en zusters, en eenieder die Arabisch wilt leren of die de islaam wilt bestuderen aanraden!
“De masterclass, het begin van begrip”
De ervaring is top. De lessen zijn zo uitgestippeld dat er stapsgewijs geleerd kan worden. Daarbij heb ik met behulp van Arabische Masterclass eindelijk een manier gevonden die bij me past. Er is ruimte om je eigen leermomenten in te plannen. Bij vragen kun je terecht bij de coaches. Ik ben zelf niet iemand die dat snel doet, maar ik heb zeker wel het gevoel dat het mogelijk is. Het is de beste keuze die ik in tijden heb gemaakt en dit is nog maar het begin, het begin van begrip, in shaa Allah.
Blij dat ik ben begonnen👍
Circa 1 jaar geleden had ik me aangemeld voor deze masterclass. En om eerlijk te zijn twijfelde ik of het mij wel verder zou brengen met de Arabische taal. En zonder twijfel was dit de oplossing. De methode werkt gewoon perfect. Blijkbaar hoefde ik echt niet naar Egypte te gaan om deze taal te beheersen.
Volgens mij kan het niet simpeler. Ik werk op mijn eigen tempo, zonder dat iemand mij dwingt (maar wel motiiveert. Want voordat je aan de slag gaat zijn er video's om te bekijken om serieus te begrijpen wat jouw doel is, wie jij bent en wil zijn, hoe je het gaat bereiken en etc.)
Daarnaast geven ze een zelf gemaakte schema gebaseerd op de lessen die zij geven. 4-5 uur is wat je circa nodig hebt per week (je gaat automatisch merken dat als je verder komt dat je vanuit jezelf al meer uur vrij zal maken. Want je merkt gewoon dat als jij de uren erin zet, dat het werkt.) Zo simpel is het. Start die les, schrijf het op en begin gewoon. Zo simpel is het om voortgang te maken.
Ik kan om eerlijk te zijn nog veel vertellen over hoe de community in elkaar zit, wat de extra's zijn (giveaways, motivatieavonden, coaching calls en etc.) maar volgens mij is meer niet nodig.
Ik wil deze review eindigen met het volgende. Deze Masterclass heeft letterlijk, maar ook letterlijk alles voorgekauwd. Jij bepaalt of je verder komt, gewoon paar uur plannen per week en het komt goed inshAllaah. Dus doe je best, en deze masterclass doet de rest.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.