Arcadia Finans Opiniões 145

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

jag sökte kredit om och fick svar ganska snabbt beviljat samt kunde jag använde pengarna och föra till mitt bankkonto efter en halv timme tack för hjälpen Hällsningar Hassan Bechlaoui

Classificada 3 em 5 estrelas

Fick inte lika mycket som jag ansökte om. Får samtal från ungefär samma nummer varje vardag som jag sen får blockera. Har dock inte svarat. Vet inte vem det är men blev så sen jag tog lånet. Annars sn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt och enkelt att komma igång o bra bara kunna betala ränta för dom pengarna man just använder o kunna ha en liten buffert tillhands om outförutsatta händelser inträffar

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket bra service och bästa remamber bank jag vill gärna tacka så mycket Teo har mycket bra bemötande och snabb svar och rådgivning och fem stjärnor 🌟

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários
  2. Site de comparação de preços

Sobre Arcadia Finans

Om Arcadia Finans

Arcadia Finans hjälper dig på lånemarknaden. Du skickar in en ansökan och du får hjälp att hitta det bästa lånet för dig från över 30 banker och långivare. Trots att din ansökan skickas till flera långivare görs endast en kreditupplysning hos UC. På så sätt kan du välja det lån som passar dig bäst.

Jämför lån på 2 min

Jämför upp till 35 banker

Kostnadsfritt och ej bindande

Ansök på 2 minuter Vi och våra samarbetspartners arbetar endast med välkända och pålitliga banker som står under Finansinspektionens tillsyn.

Anpassade lånealternativ

Även om det inte finns någon bank eller långivare som beviljar alla, så kan du öka dina lånechanser. Arcadia Finans har ett stort nätverk av samarbetspartners som möjliggör för dig att hitta det optimala lånet utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Jämför räntor och villkor

Oavsett vad du behöver låna pengar till, så kan du hitta och jämföra flera olika låneerbjudanden här. Arcadia Finans står på konsumenternas sida när du behöver låna pengar. Det betyder att när du skickar en låneansökan, så konkurrensutsätts dina lån – du får oftast en bättre ränta och villkor än om du går helt på egen hand. Vi på Arcadia Finans vill att du betalar så lite som möjligt för ditt lån!

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

145 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Snabb och enkelt

9 de abril de 2026

Hej Slawomir!

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde processen som snabb och enkel.

Bra bemötande i telefonen

Bra bemötande i telefonen

24 de abril de 2025

Hej Ulla!

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt fina omdöme.

Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka om du vill jämföra fler lånealternativ framöver.

Classificada 2 em 5 estrelas

Förmedlar lån till ockerpriser

Förmedlar lån till ockerpriser

23 de março de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att den inte levde upp till dina förväntningar.

Arcadia Finans är en jämförelsetjänst där vi samlar erbjudanden från flera långivare för att ge en överblick över olika lånealternativ. Räntor och villkor sätts alltid av respektive långivare och kan variera beroende på individuella förutsättningar.

Vår ambition är att göra det enklare att jämföra och hitta ett alternativ som passar varje enskild situation. Vi tar till oss din feedback i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Snabb handläggning

Snabb handläggning. Bra bemötande.

23 de março de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde handläggningen som snabb och bemötandet som bra.

👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

14 de março de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna! Vi uppskattar verkligen din feedback.

Du är varmt välkommen tillbaka om du vill jämföra fler lånealternativ framöver.

Snabba och trevliga

17 de março de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde processen som snabb och att kontakten var trevlig.

Snabb handläggning .

17 de março de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde handläggningen som snabb och smidig.

Låna

Trevlig o lätt att förstå personalen

18 de fevereiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde kontakten som trevlig och informationen som tydlig och lätt att förstå.

Snabbt o bra

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde tjänsten som snabb och bra.

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Tack för ditt omdöme och för de fyra stjärnorna. Vi är glada att höra att du upplevde processen som snabb och enkel.

Du är varmt välkommen tillbaka om du vill jämföra fler lånealternativ framöver.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tyxcker det gick smidigt att ansöka…

Tyxcker det gick smidigt att ansöka snabbt svar

12 de fevereiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde ansökan som smidig och att du fick snabbt svar.

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde processen som trevlig och att ditt lån löstes snabbt och smidigt.

Sakligt och proffsigt bemötande

Sakligt och proffsigt bemötande, enkel hantering av ärendet.

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Stort tack för de fem stjärnorna och ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du upplevde bemötandet som sakligt och proffsigt samt att hanteringen av ärendet kändes enkel.

Classificada 5 em 5 estrelas

jag sökte kredit om och fick svar…

tack för hjälpen
Hällsningar
Hassan Bechlaoui

9 de fevereiro de 2026

Hej Hassan!

Stort tack för de fem stjärnorna och för att du delar din upplevelse. Vi är glada att höra att du fick snabbt besked och att processen fungerade smidigt hela vägen fram till utbetalning.

Tack för ditt förtroende, och du är alltid varmt välkommen tillbaka om du vill jämföra fler lånealternativ framöver.

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte vad som utlovas

Sämst, de skickar en vidare och så får man 10000 uc, jag trodde man ansökte om lån direkt på hemsidan!! Lurare, håll er borta om ni inte vill ha 10000 sms och samtal.

3 de fevereiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Arcadia Finans är en jämförelsetjänst där en ansökan skickas vidare till våra samarbetande långivare och andra partners för att kunna presentera relevanta lånealternativ. Detta framgår i ansökningsprocessen och i våra villkor, men vi tar till oss att detta inte varit tillräckligt tydligt för dig.

Du är aldrig bunden till något, och om du inte längre önskar bli kontaktad är det enkelt att avregistrera sig via länkarna i utskicken.

Vi tar till oss din feedback och använder den i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Classificada 4 em 5 estrelas

Korrekt och smidigt

Korrekt och smidigt

30 de janeiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Tack för ditt omdöme och för de fyra stjärnorna! Vi är glada att höra att du upplevde processen som korrekt och smidig.

Du är alltid välkommen tillbaka om du vill jämföra fler lån eller ta del av nya lånealternativ framöver.

Förtroendegivande

Tydliga, snabba och förtroendegivande

26 de janeiro de 2026

Resposta da Arcadia Finans

Tack för de fem stjärnorna och ditt omdöme! Vi är glada att höra att du upplevde oss som tydliga, snabba och förtroendegivande. Det är precis så vi vill att processen hos Arcadia Finans ska fungera.

Resposta da Arcadia Finans

Tack för de fem stjärnorna och ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med upplevelsen och hur processen fungerade. Du är alltid välkommen tillbaka om du vill jämföra fler lån eller se nya lånealternativ framöver.

Arcadia Finans Team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.