Aros Cruises Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin sejltur med begejstret guide i Århus Havn. Sejlede 1,5 time rundt om Aarhus Ø. Dygtig guide der fortalte en masse om bygningerne, havnen for træskibe mm. Dejligt at kunne købe drikkevarer. Men meg... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sail Event Aarhus havde dobbeltbooket båden, så vores gruppe på ca. 20 mennesker sad og ventede forgæves på vores sejlads. En senere afgang blev heller ikke mulig pga manglende personale. Det lidt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fra Start til Slut🥰 Holdte min 🇩🇰dag med familien og møder bare det mest veloplagte personale, som gjorde det til en mindeværdig dag👏Flag på bordet og Tommy Seebach i højtaleren med hip hurra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Such a beautiful tour! Really cosy decoration, nice information you receive during the tour about different things you see on the way and they have really tasty drinks and snacks! So much recomme... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de visitas guiadas

Escrito pela empresa

Aros Cruises ApS tilbyder en unik mulighed for at opleve Aarhus fra havet. Med vores havnerundfarter, charterture og eventsejladser kan du nyde den maritime atmosfære og lære om Aarhus' rige handelshistorie, kultur og berømte seværdigheder. Vores ture er designet til at give dig en afslappende og informativ oplevelse, hvor du kan nyde udsigten over byen fra vandet. Vi tilbyder både offentlige og private arrangementer, der kan tilpasses dine behov, hvad enten det er en firmafest, en polterabend eller en hyggelig dag med familien. Vores båd, M/S Helene, er udstyret med en fuldt udstyret bar, der tilbyder øl, spiritus, sodavand, kaffe og kakao, så du kan slappe af med en drink i hånden, mens du nyder turen. Vi er stolte af at være Tripadvisors #1 Havnerundfart i Aarhus, og vores gæster roser os for vores service og den fantastiske oplevelse, vi tilbyder. Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord og give dig en uforglemmelig oplevelse på vandet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

dejlig imødekommenhed

dejlig imødekommenhed, da jeg fik behov for at kunne køre gangbesværede helt til landgangsbroen.

30 de novembro de 2023

Resposta da Aros Cruises

Mange tak for den fine anmeldelse 😊
Vi er glade for at du kunne lide service ombord på JULdamperen!😃🙌

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse - og dygtig guide som fortalte alt om havnen og Århus Ø. Og så hyggeligt med julepynt og julemusik.

18 de novembro de 2023

Hej Anita,
Vi er glade for at du synes om turen, og at du havde en god oplevelse 😊
Vi håber at se dig en anden gang 😉

SÅ hyggeligt

SÅ hyggeligt, perfekt tur med spændende information i passende mængde, indimellem julemusik, og servering af gode sager. Jeg har anbefalet det vidt og bredt :-)

17 de novembro de 2023

Hej Lis,
Det er vi super glade for at høre!😃🙌

Hyggeligt…

Har været med på en rigtig hyggelig sejltur Sail Event Aarhus. 👌 Julebanko med rigtig fine og sjove gevinster.
Stemningen ombord er super god.
Personalet er søde og underholdende, så kan kun anbefale at tage med på en af deres events. ☺️👍

14 de novembro de 2023

Hej Heidi,
Mange tak for den fine anmeldelse 😃 Vi er glade for at du har nydt turen, og synes at stemningen var alletiders ombord på JULdamperen🚢🙌
Vh.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev taget godt imod så vi følte os…

Vi blev taget godt imod så vi følte os velkomne.
Fint varieret menukort.
Dejlig historiefortælling under sejladsen.
Servicemindet serveringspersonale.
En rigtig god oplevelse 😊

9 de novembro de 2023

Hej Renie,
Vi er glade for at du havde en god tur, og håber på at se dig ombord igen🚢🙌

MUST TO DO IN AARHUS!

Such a beautiful tour!
So much recommended to tourists and people living in the city! Even more than once :D!
Also for kids its a beautiful tour!

3 de novembro de 2023

Hi Michael,
We are very happy to hear that you enjoyed the harbor cruise on JULdamperen😉👍
We hope to see you onboard again🚢🙌

Best regards

Helt vildt god tur

Helt vildt god tur. Fantastisk nærværende besætning, og vildt god fortæller!

4 de novembro de 2023

Hej Nicolai,
Vi er super glade for at du har haft en vildt god tur😃🙌
Vi lader de fine ord om besætningen gå videre😉👍

Classificada 4 em 5 estrelas

Super fantastisk tur i juletiden sød og…

Super fantastisk tur i juletiden sød og betænksom personale og man føler sig velkommen ombord service nivuet fra bestilling af biletter og velkomst er i top service ved bestilling af drikkevare og æbleskiver haltede dog en smule kakaoen var desvære lunken og æbleskiverne var også tæt på stuetemperatur men fra hjertet en dejlig hyggeligtur og skal klart opleves igen :)

11 de novembro de 2023

Hej Alf
Vi er glade for den fine anmeldelse, og at du har nydt turen ombord på JULdamperen🚢👍
Vi vil selvfølgelig arbejde på at æbleskiverne ikke er stuetemperatur og kakaoen lunken, så når du kommer igen, spiller det hele!😉

Det var så hyggeligt

Det var så hyggeligt! Teamet var så sød, børnene har haft det mega sjovt, frikadeller var gode. Vi rigtigt anbefaler!

22 de outubro de 2023

Hej😊
Vi er super glade for den fine anmeldelse, vi giver beskeden videre til besætningen ombord 🚢🙌
Vh. Olav

Classificada 3 em 5 estrelas

God stemning musikken var for høj.

God stemning musikken var for høj

7 de outubro de 2023

Hej Susanne,
Glade for at høre stemningen ombord var god, vi sørger for at skrue lidt ned for musikken til næste gang😉👍
Vh. Olav

Great experience!

Great experience to see Aarhus from the water and we learned a lot of interesting facts about the city.

17 de setembro de 2023

Resposta da Aros Cruises

Thanks Isabell. We are glad to hear it was a good trip. I was a pleasure to sail with You. Best Regards Niels

Er lige trådt i land

Er lige trådt i land, efter rundfart.
Vi var rigtig heldige med at se Århus fra vandsiden i rigtig flot sensommervejr.
Stor tak for en dejlig tur, med en hyggelig og afslappet stemning. 😊
Tak til Niels og Skipper, samt øvrig besætning.

16 de setembro de 2023

Resposta da Aros Cruises

Tak for din anmeldelse Jens. :-) Dejligt at høre at det var en god tur og sensommer vejr på vandet. En fornøjelse at sejle med jer. Vh Niels

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig god oplevelse og flot

En rigtig god oplevelse og flot og stille vejr. En god guide. Kan virkelig anbefales.

28 de julho de 2023

Hej Niels
Vi er super glade for høre du havde en god tur 😊
Kh. Olav

Kan varmt anbefales

Vi havde en rigtig god oplevelse i forbindelse med The Ocean Race. Høj service, god forplejning og god historier og fakta omkring Aarhus, bådene og alt ind i mellem. Kan varmt anbefales

8 de junho de 2023

👌Mega god tlf.service

👌Fik en mega god service fra den venligste kvinde, da jeg ringede om nogle spørgsmål, inden min bestilling, bla. om adgangsforhold for gangbesværede med rolator. Da det kunne lade sig gøre, bestilte jeg billetter og min 91 årige mor glæder sig nu helt vildt til 13/12.22🤩

21 de novembro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais