Ik ben al wat ouder (74) en sport bij bootcamper Adrichem in Beverwijk en ik ben heel blij met de Artin schoenen. Voor mij veel stabieler en goed stevige ondersteuning bij de krachtoefeningen. Ook de... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na een tijdje te twijfelen of ik deze schoenen (core X trainer) via internet moest bestellen of naar een schoenwinkel moest gaan heb ik de knoop doorgehakt om toch deze te bestellen. Mijn coach gaf aa... Ver mais
Slechtste ervaring met een bestelling tot nu toe. Duurt al bijna een maand en nog steeds mijn pakket niet gekregen. Na contact opgenomen te hebben, hebben ze al 2 weken geen nieuwe informatie of... Ver mais
Super fijne schoenen van Artin. Zitten als gegoten en comfy tijdens de crossfit, kracht en Olympic weightlifting. Hoop dat jullie ook nog met Artin schoenen komen speciaal voor weightlifting dat zou h... Ver mais
Informações sobre a empresa
Artin Athletics is een Nederlands schoenenmerk opgericht met een missie om de perfecte fitness schoen te creëren. Het merk is opgebouwd door schoenexperts met jarenlange ervaring in het ontwikkelen en designen van schoenen. Artin Athletics schoenen zijn licht van gewicht, hebben een breed stavlak voor stabiliteit, bevatten extra grip onder de zool en hebben een vlakke zool voor de balans. Dit maakt Artin erg geschikt voor all round fitness oefeningen.
Informações de contacto
Nieuwstraat 156D, 5126CH, Gilze, Holanda
- 0031682040214
- info@artin-athletics.com
- artin-athletics.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 62% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Een echte stabiele fitnesschoen het werkt
Stabiele schoenen. En ook mooie schoenen. Design is top. Je kan er heerlijk mee trainen. En snelle leveringen schoenen. Dat was ook chill. Bedankt Artin.
Top het doet wat ze zeggen
Top het doet wat ze zeggen. Veel betere balance en daar door een beter zelfvertrouwen tijdens mijn kracht training.
Geweldige schoenen!
Deze schoenen geven mij echt meer stabiliteit tijdens het trainen en ze zien er ook nog mooi uit. Valt op maat.
goede trainingsschoenen
goede trainingsschoenen
Zitten goed en geven stabiliteit bij het (kracht)trainen.
Kwaliteit is prima alleen jammer dat…
Kwaliteit is prima alleen jammer dat als je een setje (broek en shirt) koopt de kleuren erg afwijken. Zowel bij de zwarte (broek oogt in vergelijking met het shirt blauw) als de rode. Jammer want het zit fijn.
Schoenen voor bodypump
Twee keer in de week beoefen ik bodypump. Mijn sportschoenen waren versleten en op zoek naar nieuwe heb ik deze Artins gevonden. De stabiliteit is echt fantastisch. Ik heb zelf niet de beste balans en slappere enkels, maar de bewegingen kan ik nu heel stabiel uitvoeren. Ik kijk uit naar de volgende keer sporten.
Schoenen een maat te klein besteld
Schoenen een maat te klein besteld. Heb ze retour gestuurd en wacht nu op de juiste maat. Omruilen is gratis en dat is helemaal top.
Super schoenen met genoeg stevigheid en…
Super schoenen met genoeg stevigheid en ruimte. Valt goed op maat. Ik raad ze echt aan!
Goed e schoen
Goede leuke schoenen en echt betere stabiliteit tijdens de fitness oefeningen
Heel erg blij met de schoenen
Heel erg blij met de schoenen. Ik heb lang getwijfeld om echt nieuwe schoenen te kopen alleen voor de weightlifting training of fitness. Ik vond het een beetje onzin en weer een uitgave. Toen ik het eenmaal besloten had om het toch te doen werd ik op jullie schoenen gewezen, ook het feit dat ze ruimer zijn aan de voorkant was voor mij een enorme pre met mijn hallux valgus.
Vlak voor de aankoop ging ik toch nog twijfelen want ja toch veel geld en alleen voor een paar van die platte schoenen, wat is nou de meerwaarde kan ik niet een paar goedkope sneakers kopen bij de Van haren. Want echt ondersteuning oid zoals met hardlopen hoeft ook niet.
Uiteindelijk heb ik het toch gedaan en blij dat ik nu ben!! Vooral het comfort van de ruimte voor de voorvoet vind ik fantastisch. Hierdoor heb ik geen tintelingen maar nog veel belangrijker sta ik veel stabieler dat icm de platte zool maken mijn squats en andere oefeningen zoveel makkelijker, beter en vooral veel leuker.
Kortom een zeer blije klant hier, het was mij elke euro waard! Oh en niet geheel belangrijk het voelen ook echt als kwalitatief hoogwaardige schoenen. Dus dank!
Super goeie schoenen
Super goeie schoenen. Goed draagcomfort en mooi design. Is al mijn 5de en 6de paar
Mooie schoenen met sokken en duidelijke…
Mooie schoenen met sokken en duidelijke communicatie met mails.
Geen reacties op mail
na foutieve bestelling, zit ik al een week te wachten op en antwoord op mijn mail. Ik heb al 5 mails gehad van DPD over de aflevering (die boeien mij totaal niet) en al 8 mails over de bestelling en verdere bestellingen. En nu weer een review. Ik bestel hier nooit meer iets.

Resposta da Artin Athletics
Redelijke sportschoen voor de sportschool.
Communicatie is prima, tijdige verzending .
Schoenen zien er strak uit, instap is lastig, kost best moeite om ze aan te trekken.
Vandaag getest op sportschool, zijn redelijk stabiel maar op loopband viel het mij tegen.
Gezien de prijs had ik hier meer van verwacht en dat het een allround sportschoen zou zijn voor de sportschool.
Top schoenen met extreem goede kwaliteit
Schoen gelijk kapot na 1x veters…
Schoen gelijk kapot na 1x veters strikken
Het touwtje waar de veters doorheen lopen schiet gelijk kapot na 1x veters strikken

Resposta da Artin Athletics
Product is top
Product is top. Zit als gegoten.
Bezorging had wat sneller gemogen. Zondag 17mei besteld en vrijdag 22 mei ontvangen.