Riktigt smidigt att beställa, inte fått paketet än men har sett förhandsvisningen. Ändrade litegrann och sen godkände att trycka den. Är man inte nöjd med hur bilden blev så behöver man inte heller kö... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fin produkt och snabb leverans, fick dock inte svar på mejl trots att det står att det ska vara svar inom 12 timmar.. Dessutom var postern slarvigt ihoprullad så postern var knäckt.
Bra, snabb respons på frågor, snabb återkoppling och snabb leverans. Bra förpackning. Resultatet är proffsigt och jag är mycket nöjd. Tack.
Hur bra som helst,från början till bild. Bilden e fullständigt fantastisk. Mvh en supernöjd kund👍💯❤️
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Bara positivt
Snabb respons. Snabba frakter. Otroliga konstverk. Rolig ge bort presenter eller för egen vinning.
Jättefin tavla och snabb leverans!
Oerhört bra service och snabb leverans
Oerhört bra service och snabb leverans
Gjorde min beställning torsdag kväll
Hämtade mitt paket på måndagen
Bra present
Något dyrt, men roligt som present!
Jätte bra att man kan ändra små detaljer tills man blir nöjd innan det skickas hem
Fin produkt dock sönder vid leverans
Dessutom var postern slarvigt ihoprullad så postern var knäckt.
Super fina tavlor
Snabb återkoppling, snabb leverans, jätte fina illustrationer. Har beställt 3st som present vid olika tillfällen, lika bra varje gång!
Sjukt fint resultat
Trevlig personal, så fint resultat, perfekt för att ge en lite mer personlig present eller julklapp.
Jag är jätte nöjd
Jag är jätte nöjd! Inga problem när man vill ändra lite, trevligt bemötande, snabb leverans.
Tavlan är super fin!
Mycket snabb service och leverans
Mycket snabb service och leverans. Hjälpsamma och ser till så man blir nöjd som kund och får som man vill ha det.
Mycket nöjd!
Bilden på första bilen
Det var en julklapp och recensionen var: ”Bästa julklappen för i år, kunde inte bli bättre”.
Supernöjd
Jag är supernöjd. Bilden blev kanon. Snabb service, trevlig mailkontakt.
Mycket snabb service och leverans
Mycket snabb service och leverans. Planschen blev väldigt snygg !
Super nöjd med bemötandet och…
Super nöjd med bemötandet och resultatet av tavlorna!
Snabb service och bra produkt
Snabb service och artikeln jag köpte motsvarade förväntningarna.
Sååååå nöjd!
Så himla nöjd! Har beställt flera tavlor och varit lika nöjd varje gång!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.