Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Suverän kräm/smör som räcker länge då den är väldigt fet av naturliga råvaror och innehåller inga skadliga ämnen. Jag brukade vara torr i ansiktet, på händer och fötter men har inte det problemet läng... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Underbart att använda på torra händer, eksem eller torrfläckar. Otroligt drygt så det håller länge. Älskar det och skulle rekommendera alla med torra händer, torrfläckar eller eksem att prova det. Äls... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Máquina de venda de produtos de cuidados da pele

AsanaShea: Elevate your skincare routine with the purest Shea butter sourced directly from African women cooperatives. Our commitment to fair trade practices not only ensures superior quality but also empowers local communities. Experience the natural richness and nourishment AsanaShea brings to your skin.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

41 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Absolutely amazing shea butter!

I’ve been using Asana Shea’s shea butter daily for a few weeks now and I’m in love with it. It melts beautifully into the skin, absorbs well, and leaves my skin incredibly soft without feeling greasy. I struggle with dry skin, and this has truly made a difference. Highly recommend!

25 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Hög kvalité!

Först av allt; Emmanuel tar verkligen ansvar för sina kunder! Blev något strul med posten och då kontaktade han mig, förklarade och löste situationen på en gång. Köpte sheasmör som jag använder till mina händer och shea med arganolja som jag använder på ansiktet under natten och min hud mår så mycket bättre.

16 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Resposta da AsanaShea

Det betyder verkligen mycket att du tog dig tid att skriva , både om produkterna och om upplevelsen runt omkring. Det minsta jag kan göra är att se till att allt fungerar som det ska.
Så fint att höra att din hud mår bättre, det är precis det man hoppas på. Tack för förtroendet 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Asana sheasmör är perfect för torr hud

Asana sheasmör är rikt, närande och naturligt återfuktande. Det hjälper till att mjukgöra huden, stärka hudbarriären och ge en silkeslen känsla perfekt för både torr och känslig hud.

7 de janeiro de 2026

Resposta da AsanaShea

Tack så mycket för din fina recension! 🌿 Vi blir så glada att höra att vårt sheasmör hjälper dig att mjukgöra och vårda huden. Det är precis det vi vill, att ge en naturlig och silkeslen känsla samtidigt som hudbarriären stärks. Tack för att du delar din upplevelse! 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Bästa produkterna för torr hy

Bästa produkterna för torr hy, riktigt krämiga och feta samt väldigt behagliga och mjuka att smörja in huden med. Brukar använda raw shea och har prövat olika märken och denna är behagligast och har en naturlig lite ”nötig” doft.

6 de novembro de 2025

Resposta da AsanaShea

Det betyder så mycket att höra och att faktiskt funkar

Classificada 5 em 5 estrelas

Underbar kräm med härlig doft

Underbar kräm med härlig doft. Bara naturliga ingredienser.

13 de outubro de 2025

Resposta da AsanaShea

Så roligt att du gillar doften och känslan - precis så vill vi att Asana Shea ska upplevas: naturlig, ren och härlig mot huden. Tack för att du delar med dig

De bästa produkter!

Bra produkter. Fantastisk ägare. Super service. Väldigt kunniga och hjälpsamma. Rekommenderas varmt.
Produkterna passar både baby’s, ungdomar och vuxna. Speciellt med lite torr hud. Älskar Asana!!!

4 de outubro de 2025

Resposta da AsanaShea

Blir verkligen glad att höra att du är nöjd med både produkterna och servicen. Vi försöker göra allt med kärlek och omtanke - särskilt för hud som behöver lite extra vård.
Tack för ditt stöd och varma rekommendation!

väldigt bra krämer

mjuka krämer som mjukgör händer och eksem😊

11 de agosto de 2025

Resposta da AsanaShea

Det är så fint att kunna ge huden något naturligt som verkligen mjukgör och lindrar, speciellt vid torra händer och eksem.
TACK för ditt stöd Samia

Bästa produkterna

Snabb leverans och fantastiska produkter.

26 de junho de 2025

TACK FÖR DITT STÖD Mariam..ditt kommentar värmer 💚

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.