Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Marc van Wageningen met zijn bedrijf Aspera Grafica is absoluut een aanrader voor een ieder die gedegen advies over z'n website en/of huisstijl wil hebben. Duidelijk, helder en vlot als het gaat om ad... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb mijn samenwerking met Aspera Grafica als zeer prettig ervaren. Samen met Marc hebben we nieuwe concepten bedacht en uitgewerkt. Hij was altijd bereid extra werk te verrichten om meer mogelij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Toevallig bij Marc terecht gekomen. Na een kennismakingsgesprek een duidelijke offerte gekregen. Ik vond het een fijne en betrouwbare samenwerking waarbij Marc gefaseerd te werk gaat. Daardoor was h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de Marketing Digital

Aspera Grafica bouwt en onderhoud hoogwaardige WordPress websites voor het MKB uit diverse sectoren en adviseert hen in uiteenlopende vraagstukken om online groei te realiseren.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

151 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Highly recommended partner to bring…

Highly recommended partner to bring your web presence to the level where you want it to be. From the intake to the delivery always timely answers and professional advice. And…delivery in time as promised. Great work!

30 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Beter had ik het niet kunnen wensen!

Ik heb heel fijn samengewerkt met Marc en zou 100% direct weer voor hem kiezen. Ik koos voor hem op basis van reviews en die verwachtingen heeft hij meer dan waargemaakt.

Vanaf het begin was het contact heel prettig. Duidelijke afspraken waar hij zich ook aan houdt. Hij denkt oprecht mee. Niet alleen over het design, maar ook over groei, marketing en de volgende stappen voor mijn bedrijf. Niet alleen ontzettend goed in zijn werk maar ook een fijn persoon in de omgang.

Marc heeft mijn website en logo ontworpen (eigenlijk mijn hele branding) en voelde mijn smaak en wensen direct goed aan, waardoor alles in 1 keer raak was. Alles klopt.

Dit voelt zeker niet als een eenmalig project, maar als het begin van een langere samenwerking.

3 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij dat we Marc ingeschakeld…

Erg blij dat we Marc ingeschakeld hebben voor het maken van onze webshop. Hij is erg meedenkend, professioneel en heel helder in communicatie. Het was een fijne samenwerking!

10 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Een betrokken en enthousiaste websitebouwer die prachtig werk verricht!

Ben je op zoek naar een betrokken en gepassioneerde WordPress-ontwikkelaar? Dan zit je bij Marc van Aspera Grafica helemaal goed.

De samenwerking met Marc verliep ontzettend soepel. Hij neemt de tijd om zich écht te verdiepen in jouw bedrijf en denkt mee in wat je nodig hebt. Stel je een vraag, dan krijg je razendsnel een uitgebreid en helder antwoord waar je direct mee verder kunt.

Met Marc heb je niet zomaar een websitebouwer maar iemand die jou, en je doelgroep, begrijpt en hiervoor een prachtige website bouwt.

Toen ik met Marc in contact kwam was het nog niet helemaal duidelijk hoe we mijn website konden gaan vormgeven. De sportschool waarvoor ik een website wilde laten bouwen is namelijk nog niet helemaal af, waardoor de inhoud van de website schaars was. Toch wist Marc met deze minimale informatie en foto's een prachtige website neer te zetten. Ver boven mijn verwachtingen en hier ben ik hem ontzettend dankbaar voor!

Dus zoek niet verder en ga met Marc aan de slag! Het is het dubbel en dwars waard.

12 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Marc denkt erg goed mee!

Wij hebben met veel plezier samengewerkt met Marc voor de bouw van onze website. Marc denkt niet alleen technisch mee, maar ook inhoudelijk en creatief. Hij vertaalt ideeën snel naar een professioneel resultaat en is altijd bereikbaar voor vragen of aanpassingen. Dankzij zijn aanpak staat er nu een website die helemaal bij ons en ons concept past. Wij raden Aspera Grafica zeker aan!

21 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Marc is een echte vakman!

Marc is zo super! Mijn site is strak en snel geworden, zo fijn. Hij heeft heel goed geluisterd naar wat ik wilde. En hij had goede ideeën hoe het beste mijn 2 sites konden worden samengevoegd. Marc is naast een vakman ook vriendelijk en geduldig. Absolute aanrader!

31 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Marc is een fijne en betrouwbare websitebouwer, aanbevolen!

Marc heeft uitstekend en snel werk geleverd met de upgrade van ericburger.nl. Hij is deskundig, helder in zijn communicatie, hij doet wat hij belooft, hij levert op tijd, hij is bereikbaar, hij is prettig om mee te sparren, komt met werkende voorstellen, kortom een fijne website bouwer.

7 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfect voor dè onderscheidende personal touch

Marc heeft mij heel goed geïnformeerd en begeleid bij het realiseren van mijn website. Als sparringpartner is hij helder, eerlijk en weet niet alleen wat maatwerk is, hij voelt heel goed aan in welke stijl, sfeer en vormgeving mijn website spreekt voor mij en mijn werk. Marc is zeer servicebewust en de communicatie verloopt snel en toegankelijk. Dat mijn broer en vrienden mij Marc hebben aanbevolen begrijp ik helemaal! Ik hoor nu ook bij de grote groep aanbevelers van Marc.

25 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Je hebt aan Marc ook een sparringpartner

In het verleden heb ik al vaker met Marc gewerkt. Ik kom bij hem terug omdat hij heel goed in staat is om je wensen te vertalen naar een webdesign. Deze keer zijn we wat meer de diepte in gedoken met betrekking tot de strategie die ik voor ogen had. Zodoende hebben we een reeks aan websites die worden/zijn gemaakt. Daarnaast kan je ook voor drukwerk en design bij hem terecht. Dat is erg prettig omdat hij de huisstijl zelf maakt en daardoor snel snapt wat je nodig hebt.

8 de janeiro de 2025

Fantastisch!

Ontzettend blij met het werk van Marc. De website is helemaal tot leven gekomen na het sturen van mijn inspiratie. Het is zelfs nog mooier dan mijn verwachtingen.

Marc is ontzettend snel met het aanpakken en aanpassen van feedback. Een super fijne samenwerking!

30 de setembro de 2024

Hele fijne samenwerking!

Onze recente samenwerking met Marc was niets minder dan een plezierige en professionele ervaring. Van begin tot eind was de communicatie helder en efficiënt, wat een essentieel onderdeel bleek te zijn in het succes van ons project.

Vanaf het moment dat we onze wensen kenbaar maakten, ontvingen we snel en grondig doordachte reacties. Dit zorgde ervoor dat we altijd goed op de hoogte waren van de voortgang en eventuele benodigde aanpassingen in het proces.

Marc toonde een indrukwekkende mate van kennis en ervaring. Hij luisterde niet alleen aandachtig naar onze wensen, maar bood ook waardevolle adviezen die onze oorspronkelijke ideeën verder verfijnden en verbeterden. Dit maakte het eindproduct nog beter dan we hadden verwacht.

Wat ons ook bijzonder opviel, was de snelheid waarmee het werk werd uitgevoerd. Aanpassingen werden vrijwel onmiddellijk doorgevoerd, en de bouw van de website zelf verliep opmerkelijk vlot. Dit getuigt van een goed georganiseerd en efficiënt werkproces.

We zijn zeer tevreden met de samenwerking en de uiteindelijke website. De professionaliteit en betrokkenheid van Marc hebben geleid tot een resultaat dat volledig aan onze verwachtingen voldeed en deze zelfs overtrof. We raden Marc ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een deskundige, snelle en klantgerichte partner in webontwikkeling.

15 de agosto de 2024

Ontzettend blij

Nooit gedacht dat ik zo blij kon worden van een goed werkende website. Ik heb nu geen omkijken meer naar eventuele errors op mijn website en dat scheelt een hoop gezucht. Marc is onwijs snel in het reageren en aanpakken. Zorgt ervoor dat al je wensen uitkomen en is altijd bereid te helpen. Heel erg blij met de hulp van Marc!

8 de julho de 2024

Bedankt Marc!

Ontzettend te spreken over Marc! Marc heeft gigantisch veel en goed werk neergezet en luistert echt naar je wensen. Ook heeft hij goede ideeën en neemt je helemaal mee in het proces. Daarnaast is Marc ten alle tijden ontzettend goed bereikbaar geweest en staat hij nog steeds klaar voor al mijn vragen. Communicatief is Marc heel sterk wat erg mee heeft geholpen om het gehele proces soepel te laten verlopen. Ontzettend blij met het eind resultaat! Bedankt Marc!

5 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I can't be positive enough about Aspera…

I can't be positive enough about Aspera Grafica! Marc is very professional and friendly. He works fast, is punctual, has a good taste in graphic design and went out of his way to help me throughout the whole process. I very much recommend him to other entrepreneurs!

14 de maio de 2024

Een hele diepe buiging!

Een hele diepe buiging! Marc heeft ons werkelijk op alle fronten fantastisch geholpen. Niet alleen zijn kennis maar ook zijn service en omgang heeft ons een groot 'wow' gevoel gegeven. Wij raden Marc absoluut aan en zijn inmiddels een 'long term relationship' aangegaan.

10 de maio de 2024

Top beleving

Top beleving! Korte kick-start met een persoonlijk gesprek om wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Jouw input getuigt van veel ervaring en creativiteit! En daarom is het een professionele site en uniek logo geworden met oog voor mijn eigenheid. Past als een jas!

17 de março de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.