Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bra upplevelse från samtal/besök med försäljare, mycket bra installation och drifttagning av VIP Installation från Vetlanda och även givande genomgången (en timma) av Sigenergy appen. Mycket nöjd att... Ver mais
Känner mig nöjd med ett förtag söm jag kan lita på ett vänligt bemötande av Malin Andersson och support Jim Frid, vad jag inte är nöjd med AI styrningen den tycker jag inte fungerar som jag förväntade... Ver mais
Det var en helt igenom fin kontakt. Från försäljning till installationsplanering och därefter till installation av solcellspaneler och batteri för energilagring. Allt har fungerat till stor belåtenhet... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Central de energia solar fotovoltaica
- Empresa de energia solar
- Fornecedor de equipamentos a energia solar
Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.
Informações de contacto
J A Wettergrens gata 10 , 421 30, Västra Frölunda , Suécia
- 010 - 26 53 900
- info@assemblinsolar.se
- assemblinsolar.se
Não respondeu a opiniões negativas
Mycket bra och pålitliga.
Mycket bra och pålitliga.. Istallerade Solpaneler för några år sedan och kompletterade med lite smågrejer lite senare...
Trevliga och duktigas montörer
Assemblin Solar gav ett gott intryck…
Assemblin Solar gav ett gott intryck redan från början och monteringen levde sedan helt upp till våra förväntningar. Kontakterna med projektledaren funkade perfekt och man var flexibla med startdag som passade oss bäst. Ställningsbyggarna och montörerna kom på utsatt tid och genomförde monteringen av paneler och batteri på ett utmärkt sätt. Dessutom i kombination med ett mycket trevligt bemötande. Allt gick snabbt och smidigt och anläggningen fungerade perfekt från start. Vi är jättenöjda med Assemblin och kan verkligen rekommendera dem.
säljare i topp…
Er säljare var utomordentligt noggrann och tillmötesgående. Sedan är det litet jobbigt, att det kommer en ”rad” underleverantörer för att utföra jobbet. Men detta gäller ju alla bolag.

Resposta da Assemblin Solar
Trots problem på vägen och…
Trots problem på vägen och missuppfattningar var A noga med att lösa problemet. Kan verkligen rekommendera A

Resposta da Assemblin Solar
Väl utfört arbete och sälj samt alla…
Väl utfört arbete och sälj samt alla övriga kontrakter har varit väldigt bra.

Mycket trevliga professionella…
Mycket trevliga professionella installatörer och efterföljande elektriker. Samtliga inblandade värdesatte en snygg installation, i alltifrån kabeldragning till placering av komponenter samtidigt som alla på plats lyssnade och var öppna för att diskutera mina egna tankar, förslag och idéer.

Resposta da Assemblin Solar
Bra upplevelse hela vägen från första…
Bra upplevelse hela vägen från första kontakt med säljare till installation.
Super trevligt och proffsiga installatörer.
Snabb och bra service
Mycket bra personal både på plats och…
Mycket bra personal både på plats och försäljning. Även ett bra batteri.
Hjälpte mig att lösa en lång historia…
Hjälpte mig att lösa en lång historia av problem på ett proffsigt och kompetent sätt. Toppklass på deras insats vad gäller allt från själva jobbet till kommunikation. Rekommenderar dem varmt.
Supernöjd
Trevlig säljare som höll vad han lovade.
Bra pris.
Kanonbra installatörer.
Snabb leverans/installation.
Supernöjd.
Proffsigt bemötande och ordning och reda
Proffsigt och snyggt utfört arbete
Proffsigt och snyggt utfört arbete. Mycket nöjd kund.
Kunnig och mycket trevlig personal som…
Kunnig och mycket trevlig personal som gjorde ett utmärkt och snabbt jobb

Resposta da Assemblin Solar
Pågrund av bemötandet och ett…
Pågrund av bemötandet och ett professionellt arbete

Resposta da Assemblin Solar
Alla tummar upp för Assemblin!
Allt ifrån första kontakten tills nu har varit toppen. De gjorde det lilla extra för att det skulle blir en så bra installation som möjligt. Mycket nöjd och på fakturan var summan lägre än offerten!

Resposta da Assemblin Solar
Fick den 5 augusti 2025 installerat en…
Fick den 5 augusti 2025 installerat en ny Fronius Hybrid Växelriktare samt BYD batterier till mina fyra år gamla solpaneler (13,8 kWp).
Detta efter att ett par månader tidigare ha skickat en offertförfrågan till Assemblin Solar.
Försäljaren Anton A var lyhörd för mina önskemål (jag visste i princip vad jag ville ha) och gav mig ett vettigt (inte det billigaste, men inte heller det dyraste) pris och en bra leveranstid.
Allt har fungerat bra...från första samtalet med försäljaren Anton, tills samtalet med tjejen som fixade dom sista inställningarna 2 dagar efter installationen. Installatörerna var trevliga och lyhörda för önskemål, samt lämnade allt välstädat.
Normalt är jag ganska kritisk...men det kan inte bli annat än 5 stjärnor från mig

Resposta da Assemblin Solar
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.