Assemblin Solar Opiniões 195

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Trevligt bemötande både av säljare och även av installatörerna. Proffsigt. Blev kontaktad efter installationen för genomgång av APP till systemet. Fick hjälp med att ställa in rätt prisbild som spegla... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra upplevelse från samtal/besök med försäljare, mycket bra installation och drifttagning av VIP Installation från Vetlanda och även givande genomgången (en timma) av Sigenergy appen. Mycket nöjd att... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Känner mig nöjd med ett förtag söm jag kan lita på ett vänligt bemötande av Malin Andersson och support Jim Frid, vad jag inte är nöjd med AI styrningen den tycker jag inte fungerar som jag förväntade... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en helt igenom fin kontakt. Från försäljning till installationsplanering och därefter till installation av solcellspaneler och batteri för energilagring. Allt har fungerat till stor belåtenhet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Central de energia solar fotovoltaica
  2. Empresa de energia solar
  3. Fornecedor de equipamentos a energia solar

Assemblin Solar erbjuder solcellslösningar som är bra för både dig och för vår planet. Med oss gör du en bra investering som hjälper dig att sänka dina energikostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan. Hos oss kan du räkna med en hög kvalité i alla steg av din installationsprocess med noga utvalda produkter hela vägen från fabrik till dess att de sitter på ditt tak. Installerade av våra egna behöriga elektriker.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

195 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Professionella och kunniga!

Trevlig och kunnig personal. Mycket hög servicenivå vid kontakt med både säljare, installatörer och support.
Kan verkligen rekommendera Assemblin Solar.

30 de maio de 2025

Väl genomförd installation!

Väl genomförd installation!

Städat och fint efteråt.

Visst förbättringsutrymme vad gäller spontan information om progress, men i stort sett väldigt bra kontakter.

30 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bra från början till slut.

Bra från början till slut.

Säljaren, Emin, var kunnig och lätt att diskutera med. Var inte alls som andra säljare vi träffade som la mer tid på snacka illa om andra företag än presentera sitt eget erbjudande. Emin var inte heller det minsta påstridig och pushig, något vi också upplevde från andra säljare. Här fick vi ta vår tid och fundera och ändra till vi var nöjda.

Monteringen gick fort och utan några problem. Killarna från Varberg skötte det exemplariskt. Aldrig varit med om hantverkare som städar så noga efter sig!

Efter monteringen tog det lite längre tid än väntat innan elektrikern kom och koppla in det. Fick jaga elektrikern och här upplevde jag det som att det inte fanns en tydlig projektplan. Man borde veta ungefär när montörerna är klara och planera in elektrikern kort därefter. Elektrikern gjorde också ett snyggt jobb och var snabbt klar.

Genomgång och av systemet var tillräcklig för mig, men tror att vissa vill ha en mer gedigen genomgång.

Nu har systemet varit igång ca 2 veckor och än så länge är vi supernöjda!

26 de maio de 2025

Justerat omdöme

Beställde en solcells anläggning den 31/3. Sedan har allt varit tyst. Blev lovad klappat och klar inom någon månad. Har ring förra veckan. Men ingen återkoppling.
Valde mellan 5 olika leverantörer och trodde att detta var ett seriöst företag. Nu känns det inte längre aktuellt. Ska bli intressant och se om de hör av sig.

Har nu blivit kontaktad och hamnat mellan "stolarna" som man säger. Nu är allt på plats av duktiga killar med uppsättning av panelerna samt av duktiga elektriker. De blev färdiga på torsdagen den 19/6. Ringde ägarna av nätet och de kommer inom 2-3 veckor för att godkänna allt. Så ännu vet jag inte hur om allt fungerar. Väntar med spänning. Nu blev det nästan full pott. Bra gjort av de som var här.

3 de junho de 2025
Opinião espontânea
Classificada 2 em 5 estrelas

Den som väntar på något gott….

Pga att installatören blev sjukskriven tog det några veckor längre tid att få min anläggning i drift.
Men andra medarbetare kom ut till mig och fixade till det sista, så nu produceras solenergi för fullt på taket.
Väldigt trevligt bemötande av alla som kom och jobbade med att gå anläggningen i drift.
Tack Assemblin !!

31 de março de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.