Opzich prima filament. Handig dat ze het snel leveren. Maar sinds dat ik klant ben stijgt de prijs alleen maar. Ik denk dat ze onder de kosten verkocht hebben in het begin om naam te krijgen. Een bee... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Great pla refil works perfectly with Bambu spools. Instructions are a little inconsistent, doesn’t clearly show you need to cut the plastic retainers, I thought maybe they might pull away like the Bam... Ver mais
Zeer tevreden van de kwaliteit van het PLA. De navullingen zijn zeer praktisch en passen perfect op de Bambulab spoelen waardoor ook in de AMS. Kleuren aanbod zou uitgebreider mogen zijn. Technis... Ver mais
Aangezien ik momenteel echt super veel print op 3 machines tegelijkertijd is het handig als er weinig tot geen haperingen zijn.Ik print monmenteel alleen maar met ATA-3D filement omdat ik deze heel ge... Ver mais
Informações sobre a empresa
ATA® integrates data and quality control into their product line through an interactive dashboard, enhancing their commitment to precision and quality in the 3D printing filament industry.
Informações de contacto
Kanaaldijk-Noord 111, 5642 JA, Eindhoven, Holanda
- Helllo@ata-3d.com
- ata-3d.com
As pessoas também visitaram
Uitzonderlijke service en kwaliteit
Ik ben onder de indruk van de service van dit bedrijf. Het filament is van hoge kwaliteit en de levering was snel. Het bedrijf straalt professionaliteit uit in alles wat ze doen. Een zeer aangename ervaring van begin tot eind.

Prima filament
Prima filament. Naast bavaria en bambu gebruik ik vooral de refills. Bij de anderen koop ik dan de kleuren die ata niet heeft.

Qualität stimmt
Schneller Versand, hochwertige Drucke mit dem Filament möglich! Gerne wieder

Prijs kwaliteit tip top
Na wat goedkopere merken te proberen op ATA gestuit, en ik koop niets anders meer. Had veel print problemen met adhesie en stringing, maar dit filament heeft al mijn problemen opgelost

Resposta da ATA® 3D
Wie immer der schnelle Versand und die…
Wie immer der schnelle Versand und die Qualität die sich auch in den Drucken spiegelt. Das Produkt ist meine erste Wahl ausser die Farben die es nicht gibt. ATA Filament kann ich nur empfehlen

Resposta da ATA® 3D
Na wat instellingen aan te passen blijkt dit een topproduct te zijn
Ik had een rol besteld van dit merk bij Bol.com, afgaande op de goede reviews. Mijn eerste prints waren echter niet naar verwachting, en zodoende had ik een slechte review geplaatst op de website van bol.com.
De mensen van Ata hadden daarop contact met mij opgenomen om te vragen wat er juist fout liep en hoe ze konden helpen. Na wat instellingen aan te passen bleek dit echter toch een kwaliteitsproduct te zijn, en lag te fout eigenlijk bij mij. Toch hebben deze mensen mij een mooie compensatie gegeven. Ik moet zeggen, een topproduct en ook top service. Ik raad dit product zeker aan.

Aanrader.
Alles naar wens en de fout die ik gemaakt had werd zonder probleem verholpen. Nu al een paar dagen aan het printen en ik word er blij van. Een aanrader.

Duidelijke verwachtingen
Duidelijke verwachtingen, waaraan het product volledig voldoet. De refills zijn een leuke optie om wat geld en verspilling te besparen!

Resposta da ATA® 3D
Super service en product!
Zeer goede service en ondersteuning.
Na aankoop van 1 rol aangenaam verrast van de kwaliteit van de pla 2.0 het was zo gemakkelijk voor de refill op de spoolhouder te zetten en de printer aan te zetten. Heb zelfde settings gebruikt wat ik met mijn andere rollen gebruikte en deze was met hun rollen zelf beter in kwaliteit! Geprint met bambu lab a1 met ams lite. Ondertussen 10 rollen besteld.
Keep up the good work.

Resposta da ATA® 3D
I don’t normally review but I have been…
I don’t normally review but I have been very satisfied with the product and services from ata 3d. They offer an alternative filament to the expensive bambu brand refills and are very quick to respond with updates on stock availability etc.

Resposta da ATA® 3D
Snelle verzending en top product
Snelle verzending en top product. Print super met de instellingen op de verpakking.

Resposta da ATA® 3D
Veel hulp gehad bij het vinden van de…
Veel hulp gehad bij het vinden van de juiste settings.
snel verzonden
goed materiaal na het vinden van de juiste print settings.
jammer dat niet alle kleuren van "refill's" op voorraad zijn en ik er op moet wachten

Zeer tevreden, aanrader.
Zeer tevreden van de kwaliteit van het PLA.
Kleuren aanbod zou uitgebreider mogen zijn.
Technische support is opmerkelijk goed, denken mee en bieden oplossingen.
Bestellen, betalen en leveren is zeer goed.
Doe zo voort.

Erg tevreden
Erg tevreden over het filament van ATA! De kwaliteit is top, levering snel en de QR code per rol geeft inzicht over het materiaal. De rollen passen bovendien perfect in de AMS unit van Bambu.

Resposta da ATA® 3D
Sehr schnelle Bestellbearbeitung und…
Sehr schnelle Bestellbearbeitung und gutes günstiges Filmend.

Einfach Top
Gutes Filament, hatte keine Probleme es auf den Bambu-Spoolen zu installieren. Schnelle Lieferung. Das Filament bringt sehr gute Ergebnisse. Jetzt noch ein fertiges Profil und noch ein paar mehr Farben

Goede kwaliteit en snelle levering
Goede kwaliteit en snelle levering

Bin sehr zufrieden
Bin sehr zufrieden. Im AMS keine Probleme.
Suche noch nach Druckprofile.
Werde weitere Rollen bestellen.

Mehr als zufrieden
Mehr als zufrieden, besser als Bambu-Filament!!!

Resposta da ATA® 3D
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.