Brug ikke Atelier Skoven Sorø til arrangementer/fester
Brug ikke Atelier Skoven Sorø til arrangementer/fester ! Medio 2023 bookede vi Atelier Skoven i Sorø, til konfirmation Maj 2024. De bekræftede skiftligt. Marts 2024 kontakter vi dem mhp. at drøfte mad og bordplan. De vil hellere skrive sammen, end at mødes. Pludseligt skriver de at de har dobbelt booket dagen og at de ikke kan overholde vores aftale. De tilbyder at holde festen en anden dag, levere maden hjem til os, eller købe og stille luksus tippy telt op i deres have. Vi accepterer teltet. Det tilbud løber de så også fra. 1,5 mnd. fra konfirmationen, er stort set alle andre steder booket eller uden for vores budget. Vi må acceptere mad fra Atelier Skoven Sorø og vi må selv ud og finde telt, borde, stole, gulv, gasvarmere og personale. Vi stod med ryggen mod muren. Efter arrangementet er Atelier Skoven Sorø så frække at sende fuld faktura på maden, dvs. uden rabat/dekort, som følge af deres misligholdelse af aftalen. Vi havde rigtig meget arbejde her 1,5 mnd. inden konfirmationen og løsningerne var dyre pga. tidspunktet. Da vi påtalte den manglende rabat/dekort, var de så frække at true med inkasso. Vi har efterfølgende talt med flere herom og har hørt om 2 lignende tilfælde. Ingen anbefaling herfra ift. at bruge dem til arrangementer/fester. 2 stjerner da maden var ok, men alt andet uprofessionelt og meget unfair behandling af os, som med ryggen mod muren, måtte acceptere hvad end de kunne tilbyde os.
5 de maio de 2024
Opinião espontânea