atelierskoven.dk Opiniões 7

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

For hurtigt udsolgt, dårlig stil!!

Utroligt at der er udsolgt af “fastelavnsboller” når man kommer kl 11.57. Åbner for salget kl 11.00.
Det er så dårlig stil, at de ikke har lavet flere, når man ikke en gang kan bestille dem på forhånd. Det er jo ikke kun de lokale som kommer, vi kom fra Roskilde helt forgæves. Fik dog at vide, at vi kunne vente i 50 min, men hvem gider dog det.
Hvis nu man kunne forudbestille, så kunne I måske også nemmere finde ud af hvor mange I burde lave!

25 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Havde været et væsentligt bedre sted

Havde været et væsentligt bedre sted, hvis de rent faktisk havde brød og kager på menuen til gæsterne - klokken 14.30 på en helt almindelig hverdag, var alt udsolgt undtagen en almindelig croissant. Der sad 2 par i cafeén.

Med over 2 timer til lukketid kunne vi så gå igen uden mulighed for at købe noget, for de havde intet at servere.

23 de janeiro de 2025

Meget vellykket konfirmationsfest

Vi holdt min datters konfirmationsfest på Restaurant Atelier Skoven den 27. april 2024, og vi kunne ikke være mere tilfredse med oplevelsen. Kommunikation gennem både mail og sms fungerede fint, og vi havde også et møde i restauranten, hvor vi drøftede menu og øvrige detaljer. Kontakten har generelt været god, dog med enkelte misforståelser omkring aftalt pris, som hurtigt blev rettet.

Rammerne i restauranten var helt perfekte med smukt opdækkede borde og elegant service. Vi medbragte selv blomster, hvilket tilføjede et personligt præg. Lokalet var ideelt til vores selskab på ca. 40 personer. Vejret var så godt, at vi kunne nyde haven til velkomsten og små pauser mellem retterne.

Vi valgte at få menuen serveret som "sharing/family style," hvor maden blev anrettet på fade og skåle på bordene. Dette fungerede rigtig godt og skabte en hyggelig og afslappet atmosfære. Maden var simpelthen vidunderlig, tilberedt med stor kærlighed til råvarerne og med sans for æstetikken. Husets vine passede perfekt til menuen. Vi medbragte vores egne dessertvine, og man skal være opmærksom på, at der skal betales proppenge, hvis man selv medbringer drikkevarer - dette fremgik ikke af kontrakten.

Serveringspersonalet udviste stor professionalisme og servicerede os diskret og effektivt med opfyldninger af mad og vin. Alt i alt kan vi kun komme med rosende ord om Restaurant Atelier Skoven. Vi kan varmt anbefale stedet som ramme for en festlig begivenhed.

Tak for en uforglemmelig dag!

27 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk mad og fantastisk sted

Fantastisk mad og fantastisk sted.
Vildt søde værter og personale.
Vi har holdt sammenkomster, middage og senest rund fødselsdag med 60 gæster.
Mad og service er altid fuldstændig forrygende, og der venter altid top smagsoplevelser 💪👍🙏
Vi giver vores allerbedste anbefalinger.

8 de junho de 2024

Super service fra Atelier Skoven 🙂

Super service fra Atelier Skoven 🙂
Min gode veninde ville så gerne opleve krebsegilde i skoven.
Desværre er hun nu meget syg og på Hospice, så det er ikke en mulighed.
Atelier Skoven blev kontaktet og de var så hjælpsomme og imødekommende.
De pakkede krebsegilde til "ud af huset" og vi lånte opsats med, tøris osv., så vi kunne holde en festlig aften på Hospice. Tak 🥰

5 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Brug ikke Atelier Skoven Sorø til arrangementer/fester

Brug ikke Atelier Skoven Sorø til arrangementer/fester ! Medio 2023 bookede vi Atelier Skoven i Sorø, til konfirmation Maj 2024. De bekræftede skiftligt. Marts 2024 kontakter vi dem mhp. at drøfte mad og bordplan. De vil hellere skrive sammen, end at mødes. Pludseligt skriver de at de har dobbelt booket dagen og at de ikke kan overholde vores aftale. De tilbyder at holde festen en anden dag, levere maden hjem til os, eller købe og stille luksus tippy telt op i deres have. Vi accepterer teltet. Det tilbud løber de så også fra. 1,5 mnd. fra konfirmationen, er stort set alle andre steder booket eller uden for vores budget. Vi må acceptere mad fra Atelier Skoven Sorø og vi må selv ud og finde telt, borde, stole, gulv, gasvarmere og personale. Vi stod med ryggen mod muren. Efter arrangementet er Atelier Skoven Sorø så frække at sende fuld faktura på maden, dvs. uden rabat/dekort, som følge af deres misligholdelse af aftalen. Vi havde rigtig meget arbejde her 1,5 mnd. inden konfirmationen og løsningerne var dyre pga. tidspunktet. Da vi påtalte den manglende rabat/dekort, var de så frække at true med inkasso. Vi har efterfølgende talt med flere herom og har hørt om 2 lignende tilfælde. Ingen anbefaling herfra ift. at bruge dem til arrangementer/fester. 2 stjerner da maden var ok, men alt andet uprofessionelt og meget unfair behandling af os, som med ryggen mod muren, måtte acceptere hvad end de kunne tilbyde os.

5 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais