Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Profesionism,așa aș caracteriza această societate,începând de la verificarea compatibilității pieselor până la calitatea coletului și de ce nu chiar și livrarea a fost suficient de rapidă. Bravo vouă... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Retur rapid pentru piese, iar banii ii primești în cont fara probleme. Comunicarea cu clientul este ceea ce m-a impresionat. Cei mai tari!

Classificada 5 em 5 estrelas

Piesa a venit la timp și piesa a fost invdentica cu a mea recomand și altora cu încredere sa somultumesc pentru serviciulicite piese de la firma dumneavoastra

Informações sobre a empresa

1. Loja de peças automóveis

Escrito pela empresa

Autofixer.ro este unul dintre cele mai mari din țară – și unul dintre cele mai rapid dezvoltate – magazine online de piese auto pentru autoturisme, autoutilitare, mașini sport și de performanță și alte vehicule utilitare (autocare și autobuze, tractoare industriale și agricole, vehicule grele pe șenile și roți etc.). Oferim o gamă largă de piese auto, scule specializate, materiale consumabile și toate produsele conexe auto. Platforma noastră oferă un sistem convenabil de cumpărături online, care vă permite să găsiți și să cumpărați ușor și fără stres piesele și produsele de care aveți nevoie. Inima magazinului nostru este o echipă profesionistă de angajați, inclusiv Centrul nostru de Asistență Clienți – care vă stă la dispoziție, un grup de experți din industrie bine informați. Consilierii noștri experimentați vor fi bucuroși să răspundă la întrebările dumneavoastră despre selectarea pieselor potrivite, compatibilitatea cu vehiculul dumneavoastră, disponibilitatea produselor și orice alte probleme. Vă vor oferi asistență profesională în fiecare etapă a achizițiilor dumneavoastră și, dacă este necesar, vă vor ghida prin procesul de reclamație, returnare sau schimbare a produsului.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Retur rapid pentru piese

Retur rapid pentru piese, iar banii ii primești în cont fara probleme.
Comunicarea cu clientul este ceea ce m-a impresionat.
Cei mai tari!

23 de março de 2026

Bună ziua, Roxana,

Vă mulțumim pentru feedback. Ne bucurăm că procesul de retur a fost rapid și că ați fost mulțumită de comunicarea cu echipa noastră. Apreciem încrederea acordată.

Profesionism

Bravo vouă!

3 de abril de 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv. Ne bucurăm că serviciile noastre, de la verificarea compatibilității până la livrare, au fost pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Vă așteptăm cu drag la următoarele comenzi.

Classificada 2 em 5 estrelas

Probleme anulare comanda

Am anulat comanda ziua urmatoare dupa ce a fost plasata, inainte sa fie predata curierului. Nu mi-a raspuns nimeni la mail, iar cand am sunat mi s-a raspuns in poloneza si mi s-a spus ca in engleza pot comunica doar pe mail. In cele din urma mi s-a raspuns la mail abia dupa ce a fost deja predata curierului comanda.

Bună ziua,

Ne pare rău să auzim despre experiența dumneavoastră neplăcută legată de anularea comenzii și dificultățile de comunicare. Înțelegem frustrarea cauzată de faptul că pachetul a fost expediat în ciuda solicitării dumneavoastră și de bariera lingvistică întâmpinată.

Dorim să vă informăm că, în perioadele cu volum mare de procesare, sincronizarea între departamentul de suport și cel de logistică poate prezenta întârzieri, ceea ce duce la expedierea automată a coletelor deja pregătite.

Vă invităm să contactați din nou serviciul nostru de asistență prin e-mail pentru a primi instrucțiunile necesare privind procedura de retur sau refuz al coletului, conform politicilor noastre.

Product like în descriptionExcelent

Product like în description. Fast delivery.

9 de abril de 2026

Salut Stefan Anghel,

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că produsul este conform descrierii și că livrarea a fost rapidă. Ne străduim să oferim întotdeauna informații corecte și servicii eficiente.

Classificada 5 em 5 estrelas

Comanda a venit repede. Colaborare foarte buna.

Comanda a venit repede. Piesele conform aplicației Brembo originale. Au fost montate și se potrivesc perfect. Dacă este necesar revin!

7 de abril de 2026

Salut Razvan Tudor,

Vă mulțumim pentru încredere și pentru cuvintele frumoase! Ne bucurăm să aflăm că piesele originale Brembo s-au potrivit perfect și că sunteți mulțumit de colaborarea cu noi.

Vă stăm la dispoziție oricând veți mai avea nevoie de piese de calitate. Drum bun!

foarte seriosi

foarte seriosi.dureaza putin mai mult livrarea dar am primit ce am comandat

20 de março de 2026

Salut Robert Arva,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv și pentru încredere! Ne bucurăm că ați primit exact ceea ce ați comandat și că ne considerați o echipă serioasă. În ceea ce privește timpul de livrare, monitorizăm constant acest proces împreună cu partenerii noștri logistici pentru a asigura o experiență cât mai bună.

Fast delivery

Fast delivery, original product

27 de março de 2026

Hi,

Thank you for your feedback! We are glad to hear that you are satisfied with the fast delivery and the quality of the original product. Providing genuine parts and efficient shipping is a priority for us.

We look forward to seeing you again!

Buy without problems

I bought a clutch kit from them and it was perfect, it fit and most importantly it was at an excellent price. Thank you, I will order again

24 de março de 2026

Hi there,

Thank you for your positive feedback! We are glad to hear that the clutch kit was a perfect fit for your vehicle and that you are satisfied with the price. It is great to know your purchase went smoothly.

We look forward to seeing you again!

Classificada 5 em 5 estrelas

Totul a fost ok am făcut economie 1000…

Totul a fost ok am făcut economie 1000 de lei!

Salut lucian doltu,

Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm să aflăm că totul a fost în regulă și că ați reușit să faceți o economie atât de importantă la achiziția dumneavoastră.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sunt foarte multumit de promptitudinea…

Sunt foarte multumit de promptitudinea angajaților și de calitatea produselor, vă mulțumesc.

6 de abril de 2026

Salut Mirel Iordanoaia,

Ne bucurăm nespus să aflăm că ești foarte mulțumit de promptitudinea echipei noastre și de calitatea produselor primite. Obiectivul nostru principal este să oferim servicii rapide și piese de încredere pentru fiecare client în parte.

Îți mulțumim pentru încredere și te așteptăm cu drag înapoi pe Autofixer!

Classificada 5 em 5 estrelas

good price and perfect product

Hi mihaly ambrus,

Thank you for your feedback! We are delighted to hear that you are satisfied with both the price and the quality of the product. Providing the best value for our customers is our top priority at Autofixer.

We hope to see you again soon!

Classificada 5 em 5 estrelas

Calitate raport preț fata de alte saituri

Calitatea pieselor sunt foarte bune raport preț alte saituri

4 de abril de 2026

Salut Silviu Ciobanu,

Ne bucurăm să auzim că ești mulțumit de raportul calitate-preț al pieselor noastre în comparație cu alte site-uri. Ne străduim constant să oferim clienților noștri cea mai bună valoare și piese de încredere pentru vehiculele lor.

Sperăm să te revedem curând pe Autofixer!

Classificada 1 em 5 estrelas

I do not recommend

I do not recommend. I will never order from them again. I ordered several pieces, including a plastic headband that, in addition to arriving with a broken fastening ear, someone tried to repair it with other cracks. I contacted them and the solution to the problem was to give me a discount of 9.7 Ron for ordering a new product, significantly less than 2 euros and the product was worth 20 euros, or return it. I find this discount approach dishonest. The honest thing to do was to refund my money in full, especially since someone from their team tried to trick me

I have already contacted customer service where I provided them with pictures and explanations regarding the product defects and they came up with a mocking offer, namely to offer me a 9.7 RON discount on the next order of the same product or to return it. Considering that whoever was in charge of delivering the product tried to repair it because it was clearly cracked, I do not find the offer fair, they tried to trick me by repairing it. It is clearly visible in the pictures that I sent to your colleagues that the product has cracks in several places and before shipping someone tried to repair it. That is not considered a new product from my point of view. I will not accept the offer to return the product because after this incident I cannot trust your colleagues.

2 de abril de 2026

Hi Epure Petrisor,

We are sorry to hear about the issue with your order and that the initial solution offered did not meet your expectations. Receiving a damaged product is definitely not the standard we aim for.

We suggest contacting our customer service department again at info@autofixer.ro with your order number and photos of the product. This is the official channel where the relevant department can re-evaluate your case regarding a full refund or return process.

Super etriere frane

Super etriere frane, la preț foarte accesibil pentru Peugeot.

19 de março de 2026

Salut, Biro Ianos!

Ne bucurăm mult să aflăm că ești mulțumit de noile etriere de frână și de prețul accesibil pentru Peugeot. La Autofixer, misiunea noastră este să oferim piese de calitate la cele mai bune prețuri de pe piață.

Sperăm să te revedem curând!

Recomand cu încredere

Recomand cu încredere. Am cumpărat kit ambreiaj mondeo mk3. Piesele luk de calitate. Preț accesibil.

31 de março de 2026

Salut Mihai Musat,

Ne bucurăm să aflăm că ești mulțumit de kitul de ambreiaj LUK pentru Mondeo MK3. Alegerea unor piese de calitate la un preț accesibil este esențială pentru performanța mașinii, iar noi ne bucurăm că am putut ajuta.

Drumuri bune și te așteptăm cu drag oricând mai ai nevoie de noi!

Classificada 1 em 5 estrelas

am facut comanda pentru un etrier…

am facut comanda pentru un etrier stanga spate si mi a venit dreapta spate. la reclamatie mi s a spus ca asta am cerut. Ca sa l trimit inapoi ma costa cat jumatate din pretul piesei pe motiv ca eu platesc returul. Nu mai cumpar in viata mea nimic de la voi. Si apropo .ro este pentru firme din Romania nu din Polonia. Prousele au venit din Polonia

30 de março de 2026

Bună ziua, Dobre Daniel,

Ne pare rău pentru experiența neplăcută legată de comanda dumneavoastră. Dacă ați primit un etrier pentru partea dreaptă, deși ați solicitat partea stângă, dorim să verificăm această eroare în mod prioritar.

Vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru a analiza detaliile comenzii. Tratăm fiecare reclamație în mod individual și, în cazul în care eroarea ne aparține, vom căuta o soluție echitabilă pentru a corecta situația fără a vă impune costuri nejustificate.

Referitor la locația noastră, suntem o companie internațională cu centrul logistic principal situat în Polonia, fapt care ne permite să oferim prețuri foarte competitive pe piața europeană, inclusiv prin domeniul nostru .ro. Ne cerem scuze dacă acest aspect a creat confuzie.

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais