Jeg har for nylig købt en BMW 118i hos denne bilforhandler, hos Maz ozcan, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Servicen var professionel, ærlig og imødekommende fra start t... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi havde en rigtig god og behagelig oplevelse i forbindelse med bilkøb. Vi blev betjent af Okan, som var super venlig og hjalp os godt igennem hele processen i vores eget tempo. Da vi efter 48 ti... Ver mais
Super professionelt personale allerede ved første møde, hvor Mazlum (sælger) var god til at få kørt ønskede biler frem til afprøvning. Efterfølgende var førnævnte ligeledes hurtig til at tage k... Ver mais
Købte en bil i april 2025 inkl. en 1 årig garanti forsikring. I november 2025 går gearkassen i stykker. Autohuset Tåstrup tager bilen ind, og ordner alt det praktiske. Opfølgende kontakt, for at høre... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Autohuset Taastrup samler vi på tilfredse kunder. Vi lægger derfor vægt på, at kvalitet og service er i top – til den rigtige pris. Vi sælger derfor også kun brugte biler af kvalitet. Vi sælger og køber biler og tager gerne en snak om at modtage din brugte bil i bytte til en fornuftig pris. I Autohuset Taastrup tilbyder vi også fordelagtig finansiering med helt ned til 0,- DKK i udbetaling. Vi har 30 års erfaring inden for mekanik og pladearbejde. Vores autoværksted vil kunne være behjælpelig med at udbedre alle former for skader og reparationer, herunder også forsikringsskader. Værkstedets mission er at blive kundernes foretrukne autoværksted.
Informações de contacto
Husby Alle 6, 2630, Taastrup, Dinamarca
- +45 43 52 66 11
- info@autohusettaastrup.dk
- autohusettaastrup.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Behagelig og kompetent samtale om…
Behagelig og kompetent samtale om bilkøb, hurtig klargøring og levering
Ingen klager herfra tak.
Jeg var forbi og kigge på en Mercedes…
Jeg var forbi og kigge på en Mercedes EQB 250+. Den var rigtig fed, jeg lavede en aftale med sælgeren, og han sørgede for alt til den aftalte tid, og virkelig god service hele vejen igennem, så kan klart anbefales herfra.
Jeg fik en rigtig god oplevelse hos…
Jeg fik en rigtig god oplevelse hos Autohuset Taastrup. Sælger Mazlum var venlig, professionel og gav klare svar på alle mine spørgsmål. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og kan varmt anbefale ham
Jeg har endelig fundet et dejlig…
Jeg har endelig fundet et dejlig værksted bilhandler har været kunde hos dem i 1 års tid det spiller bare og de rådgiver kunden mere end bare travlt med at sælge en bil de lytter til kunden og værkstedet er også fantastisk
Det er ikke ligesom de andre steder aflever bilen 8 og hent den kl 16 nej sådan er det ikke de fortæller kun den tid de skal bruge bilen og man bliver ringet op når bilen er klar så man ikke skal gå og vente hele dagen
Jeg har anbefale dette sted til 2 kollegaer hvilket begge to var mega glade også og takkede mig for henvisningen
Du kan rolig tage kontakt til dem og de laver ikke noget før de fortæller hvad estimeret prisen er
Fantastisk sted og skriver denne anmeldelse så andre også kan få glæde af denne gode service 🚘 😀🚙 !!!!
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Autohuset Taastrup. Servicen blev udført til punkt og prikke, og jeg følte mig hele tiden godt informeret om, hvad der blev lavet og hvorfor. Mekanikerne var både professionelle og imødekommende, og det hele forløb hurtigt og problemfrit.
Kan varmt anbefale Autohuset Taastrup – her får man både kvalitet, god kommunikation og tryghed hele vejen igennem!
Bedste service og bedste værksted de…
Bedste service og bedste værksted de flinkeste medarbejder kan helt klar anbefales
En ejer der samler op og tager ansvar..
Efter en uheldig oplevelse og en lidt kedelig anmeldelse, har vi efterfølger mødt en ejer der samler op og tager ansvar med det samme, når han bliver bekendt med sagen. Virkelig effektivt og tilfredstillende løst. Fejlen rettes i næste uge og næste service betales af Autohuset i Taastrup, det er flot. Tusind tak for det.
Vi har handlet bil her
Vi har handlet bil her, god service.
De bedste anbefalinger herfra
God rådgivning og god pris
Jeg har købt en ix3 til en rigtig fin pris og fik den forbindelse god vejledning til rigtige valg af opladning og attraktiv finansiering.
Vi er meget glade for bilen og alt gik nemt og hurtigt.
Fantastisk service og til rimelige…
Fantastisk service og til rimelige priser.
har aldrig oplevet så god service og dygtige medarbejder et sted.
min bil blev leveret til tiden som aftalt og alle aftaler blev overholdt. helt klart et sted jeg vil anbefale og selvfølgelig bliver mit næste bil køb igen hos Autohuset Tåstrup
Vi besluttede os for at kaste os ud i…
Vi besluttede os for at kaste os ud i elbil markedet, efter at have afsøgt mulighederne hos flere store bilforhandlere. Så valgte vi at købe vores bil hos Autohuset Taastrup. Bil, pris og service var klasse 👍🏻
Virkelig tryg handel
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Autohuset Taastrup - Mazlum. Vi købte en fin lille brugt bil, og har været super tryg igennem hele forløbet.
Bilen blev leveret nysynet ved afhentning, og så har man derudover også garanti.
Vi kommer gerne igen.
God service og tillid er to vigtige…
God service og tillid er to vigtige ting når man giver sine nøgler videre til en mekaniker.
Autohuset får topkarakter begge dele.
Jeg kommer 100% sikkert tilbage.
Jeg har været meget glad for at handle bil.
Jeg har været meget glad for at handle bil med Autohuset Taastrup - Mazlum. Jeg fik en rigtig god pris for min egen bil, og købte en dejlig Mercedes Benz for en god pris. Mazlum har hele vejen gennem købet ydet en god service og er meget behagelig og kompetent indenfor sit fag. Jeg kommer igen, når næste bil skal købes.
5 stjerner og super duper kvalitet
5 stjerner - Fremragende service og kvalitet!
Jeg havde fornylig min bil til olieservice hos Autohuset Taastrup, og jeg er utrolig imponeret. Fra start til slut var servicen helt i top. Jeg fik hurtigt en tid, der passede mig, og arbejdet blev udført til perfektion.
Personalet var meget venligt og professionelt, og jeg følte mig i trygge hænder. Det er tydeligt, at de sætter en ære i at levere god kvalitet og en fremragende kundeoplevelse.
Jeg kan varmt anbefale Autohuset Taastrup, hvis du ønsker professionel og god service til din bil. De har helt sikkert vundet mig som fast kunde.
Topprofessionel Service
Topprofessionel Service
Tak for topprofessionel service til Mazlum Özcan, ved mit køb af en brugt Audi A3 Sportsback. En bilnøgle som ikke virkede optimalt blev ombyttet med det samme samt hurtig levering af nysynet og service Tak for en god handel😊 kan klart anbefale at tage et smut forbi.
Meget tilfreds med en super…
Meget tilfreds med en super professionel og kompetent rådgivning i forbindelse med køb af en Audi a3 40 tfsi sportback s tronic
Jeg har fået serviceret min bil hos Autohuset Taastrup gennem de sidste to år, og jeg har været fuldt ud tilfreds. Servicen er altid i top, personalet er imødekommende og professionelle, og jeg føler mig tryg ved at overlade min bil til jer. Jeg kommer helt sikkert til at fortsætte med at få serviceret min bil hos jer.
Vi har nu kørt i vores nykøbte VW ID
Vi har nu kørt i vores nykøbte VW ID. 4 i en uges tid.
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Autohuset Taastrup.
Vi fik en fair pris for vores gamle bil, og en mindst lige så fair pris på vores nye bil.
En stor tak til Mazlum, for at sørge for en fantastisk service.
Vi kan helt klart anbefale alle, der er på udkig efter ny bil, at give Autohuset Taastrup et besøg.
Der er kaffe på kanden, samt mulighed for at få en god bil med hjem😊
Konen og jeg har købt en Skoda Enyaq…
Konen og jeg har købt en Skoda Enyaq ved Autohuset Taastrup og haft kontakt med Mazlum. Jeg er indtil videre meget tilfreds og synes at købet og kontakten er gået præcis som det skulle. Vi købte bilen hurtigt og underskrev slutsedlen uden at have set bilen - Vi blev holdt opdateret af Mazlum og fik at vide der var en fejlmelding og km-stand var ikke som reklameret, men det fandt vi en løsning på. Vi har derfor en reklamationssag som forhandleren (Autohuset Taastrup) har været utrolig ærlige og behjælpsomme omkring indtil videre. Jeg skal nok opdatere anmeldelsen hvis dette ændrer sig. Alt i alt er vi meget tilfredse og kan kun anbefale denne forhandler!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.