Top service, med det samme ny ekstranøgle og lodning/kodning til ny nøgle med fjernbetjening. Der blev også checket at nøglerne fysisk virkede på bilen. Ydermere til en god pris, thumbs op herfra!!
Leia as opiniões dos outros
Jakob er uden tvivl Danmarks bedste nøglemæger Jeg mister mine nøgler ufattelig tit så har prøvet utallige forskellige låsesmede Men Jacob kan noget særligt Kort ventetid Humor Løsningsori... Ver mais
A empresa respondeu
Super service, yderst behagelig betjening. Nøgle virker perfekt. Tog dog lidt tid at lokke koderne ud af min svenske bil, men det endte lykkeligt.
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi fikser alle slags bilnøgler Ved AutoKey.dk forstår vi, hvor vigtige bilnøgler er for bilens sikkerhed og funktion. En ødelagt nøgle kan være en frustrerende oplevelse, men frygt ej! Vores erfarne nøglesmede er specialiserede i reparation af alle slags nøgler, uanset om det er traditionelle nøgler eller mere avancerede fjernbetjente nøgler. Vi ved, hvordan vi skal håndtere de nyeste nøgleteknologier, og vores avancerede værktøjer sikrer, at vi kan udføre nøgle reparation med præcision og kvalitet. Vi har fysisk butik i Frederiksberg, men vi har udkørende service som dækker hele Sjællands-området, dækker vi hele Sjællands-området og tilbyder vores ekspertise inden for reparation, kopiering og kodning af bilnøgler. Med mere end 30 års erfaring inden for feltet er vi stolte af at levere professionelle nøgleløsninger til vores værdsatte kunder.
Informações de contacto
Peter Bangsvej 62, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- 51937571
- Info@autokey.dk
- autokey.dk
Top service
Fik lavet ny kort nøgle..Til min renault zoe
Kom på min adresse til aftalte tid lige på slaget. Alt gik som smurt meget professionelt. Kan kun anbefale hvis der skal laves nøgler til bil... mvh Allan
Super service og lynhurtig 😊
Super service og lynhurtig 😊
Kan klart anbefales 👍
Fantastik oplevelse at bruge Auto Key.
Fantastik oplevelse at bruge Auto Key.
Dem vi har snakket og skrevet med, har leveret en utrolig god service og fleksibilitet.
Jeg har købt og fået kodet flere nøgler af Auto Key og de har altid været imødekommende og problemløsende.
Jeg kan varmt anbefale at bruge Auto Key, hvis man mangler en ekstra bilnøgle.
Helt igennem fantastisk oplevelse.
Fantastisk service 😀
Længe siden jeg har fået så god service.
Jeg fik lavet nye bilnøgler hos Autokey, og servicen var helt i top. De var hurtige, professionelle og vidste præcis, hvad der skulle gøres. Nøglerne blev kodet uden problemer, og prisen var meget rimelig i forhold til kvaliteten af arbejdet. Personalet er venlige og virkelig dygtige til deres håndværk.
Kan helt klart anbefale Autokey til alle, der har brug for nye bilnøgler eller hjælp til bilens låsesystem!
Super service ! Mange kunne lære af denne person ! Han tag sig job seriøs og gør et fantastisk arbejde !
Yder en service udover det sædvanlige !
Blev længe på arbejdet for at hjælpe mig og rykkede ud akut og jeg var kørende enden for 30 min ! Rigtig rigtig fin service !
En klart anbefaling herfra !
Formidabelt værk fra Autokey
Formidabelt værk fra Autokey.
Troværdighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Gennemsigtighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐⭐⭐⭐⭐
Tid: ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg kunne blive ved, ikke sidste gang jeg bruger Autokey. Masser varme anbefalinger herfra!!!
Jakob er uden tvivl
Jakob er uden tvivl
Danmarks bedste nøglemæger
Men Jacob kan noget særligt
Kort ventetid
Humor
Løsningsorienteret
Og så det billigt
Jacob laver faktisk nøglerne med kvittering billigere end hvad konkurrenterne tager for at gøre det sort
Jeg bruger han både privat og til mit firma's biler

Super service!
Super service!
Virkelig fantastisk, at de kommer helt ud på adressen.
Jeg fik æren af at få skiftet nøgle dér, og alt forløb hurtigt og professionelt.
Jeg kan – og vil – varmt anbefale Autokey til alle, der står med en nøgle, der ikke længere fungerer 🔑👏

Resposta da Autokey
Jeg var vildt overrasket over hvor…
Jeg var vildt overrasket over hvor hurtigt vi kunne få nye nøgler til firma bilen, Autokey for andre metoder til at få lavet bil nøgler “old nordiske” hvis dine bil nøgler bliver væk er det helt klart den bedste løsning på problemet uden om autoværksteder hvor man venter i 100 år og regninger der ikke er til at betale.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Professionel behandling fra start til slut
God service, gode priser.

Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Professionel behandling fra start til slut. Jeg havde mistet begge nøgler og stod i en akut situation – og hjælpen kom med det samme. Seks stjerner herfra!

Resposta da Autokey
God service virkelig rart med…
God service virkelig rart med muligheden for hjemmeservice. Nøglerne har drillet i virkelig lang tid, men med denne hjælp er det fikset, nemt, hurtigt og effektivt

Resposta da Autokey
Super service og hurtig på stedet!
Super service og hurtig på stedet!

Han kom hurtigt ud
Han kom hurtigt ud, han mødte op på arbejdspladsen og lavede en ny bil nøgle på stedet. Kan varmt anbefales, og priserne er gode.

Hurtig og god service
super flinke unge fyre, god og billig pris. 2 Nøgler + plus oplukning af låst bil koster 5-6 hos alle andre jeg hemvendte mig til, de her professionelle herrer gjorde det på 25 min for halvdelen af prisen
-P

Hurtig og professionel tilgang
Hurtig og professionel tilgang, og derudover ikke særlig dyr. Jeg er yderst tilfreds og kan kun give Autokey min varmeste anbefaling.

Resposta da Autokey
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.