Nadat ik de SD-kaart voor mijn Twingo had besteld, werd er vrijwel direct via de app contact met mij opgenomen om te informeren naar de firmwareversie van mijn systeem. Deze bleek verouderd te zijn.... Ver mais
Na de bestelling werd er gelijk via whatsapp contact gezocht om de juiste variant van het produkt te leveren. En werd ook gelijk een duidelijke gebruiksaanwijzing gestuurd. Ook werd er na de leverin... Ver mais
Ik moest een nieuwe SD-navigatiecard installeren in Renault Captur uit 2016. Was mij niet helemaal duidelijk. Eerst een korte en duidelijke instructie per app ontvangen. Bij installatie nog even geapp... Ver mais
Zeer goede en snelle service, na bestelling wordt er meteen contact gezocht om 100% zeker te zijn van de juiste firmware en software opties. Contact loopt zeer soepel en snel. Enorm tevreden zal zeker... Ver mais
Verkoop en ondersteuning voor merk auto SD update navigatie kaarten. Bezoek onze andere sites: www.autonav24.com www.autonavi24.com www.navsd.com
Esdoornstraat, 8021WB, Zwolle Whatsapp: +31682220829, Holanda

Resposta da NavSd.com
Duidelijke wedsite en snelle correcte levering!

Resposta da NavSd.com
Vanaf dat de bestelling geplaatst was er contact. Het waren korte vragen, zoals klopt het dat u een bestelling hebt geplaatst? Wanneer het Verzonden wordt (zelfde dag). Korte duidelijke uitleg hoe te installeren. Mogelijkheid voor vragen als je hulp nodig hebt.
Kortom, zeker een aanrader.

Resposta da NavSd.com
Besteld en volgende dag al binnen. Duidelijke installatienstructies

Resposta da NavSd.com
Snel en correct geleverd. Aanzienlijk goedkoper dan via de dealer.

Resposta da NavSd.com
Meerdere bestellingen gedaan, Geen problemen en altijd snel geleverd.

Resposta da NavSd.com
Vragen worden snel beantwoord. Diverse keren hier al iets besteld en altijd naar tevredenheid.

Resposta da NavSd.com
Sd kaartTom Tom besteld voor mijn Renault.
De volgende dag ontvangen en vanaf het begin volledige support gehad van NavSd.com.
Uitleg gehad hoe ik de oude moest verwijderen en de nieuwe moest installeren.
Ook nog een evt Download bestand per mail gestuurd ,maar dat was niet nodig.
Dus tevreden over alles.

Resposta da NavSd.com
Snelle service en simpel te updaten. Wij hebben een nieuwe update voor ons navigatiesysteem gekocht.
Binnen 2 dagen was de sdkaart binnen. Even omruilen met de oude, 2 minuutjes wachten en klaar. Wel even alle instellingen weer goed zetten maar dat is zo gepiept. Top service en eerlijke handel.

Resposta da NavSd.com
Eindelijk een update voor mijn 2016 navigatie in mijn Captur gedaan met rijden door de lege vlakte.
Installeren was heel gemakkelijk en de verkoper was altijd bereid bij problemen te assisteren.
Ik ben heel tevreden.

Resposta da NavSd.com
snel en goed, tevreden, makkelijk te installeren in de auto!

Resposta da NavSd.com
Heb een bestelling bij NavSd gedaan en deze was goed en snel geleverd. Bij het installeren en updaten ging het wat moeizaam en dat is met hulp van NavSd met volle tevredenheid toch goed gelukt. Aanrader.

Resposta da NavSd.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.