Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in Almere gegaan Na de wasbeurt zat er nog net zoveel vogelpiep op het voorraam als voor de wasstraat De man die met een hogedrukspuit nog even langs de auto loo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer oneerlijke wasstraat. Ze beweren dat het abonnement onbeperkt is en dat je één keer per 24 uur gebruik mag maken van de wasstraat, zoals in hun voorwaarden staat. Wanneer je echter vaker gaat,... Ver mais
Deze review gaat over de wasstraat en interieurbaan. Vandaag het uitgebreide programma gedaan inclusief de interieurbaan. De buitenkant was over het algemeen prima gedaan. Uiteraard dezelfde zaken a... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Agência de aluguer de carros
- Lavagem de carros
- Estação de serviço
- Serviço de arrendamento
- Lavagem de carros self-service
Bij Autoradam staat gemak en mobiliteit centraal. Wij bieden alles wat je nodig hebt om snel en eenvoudig onderweg te zijn. Of je nu een auto wilt huren, je voertuig professioneel wilt laten wassen, voordelig wilt tanken of een e-bike zoekt, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze diensten zijn ontworpen om het leven van onze klanten makkelijker te maken, met snelle en betrouwbare oplossingen voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Bij elke vestiging, in Almere, Amsterdam en Lelystad, vind je deskundige medewerkers die klaarstaan om je te helpen met al je vragen over autoverhuur, onderhoud, wassen, tanken en elektrische mobiliteit. Wij combineren service, kwaliteit en klantvriendelijkheid zodat je met een gerust hart de weg op kunt. Kies voor Autoradam en ervaar zelf het gemak van een compleet aanbod aan mobiliteitsdiensten op één plek.
Informações de contacto
De Strubbenweg 4, 1327 GE, Almere, Holanda
- 088-0351212
- info@autoradam.nl
- autoradam.nl
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in…
Vandaag 13-4-26 door de wasstraat in Almere gegaan
De man die met een hogedrukspuit nog even langs de auto loopt voordat de auto weer verder door de wasstraat gaat moet hier wat meer aandacht aan besteden
Het hangt er ook vanaf wie er staat, meestal gaat het wel goed
Ook vraag ik me af of de luchtpompen om de banden op de juiste spanning te zetten wel regelmatig ge-ijkt worden door een erkent bedrijf
Wij combineren GEEN service
Wij combineren service, kwaliteit en klantvriendelijkheid! Dit staat op de site van Autoradam helaas kunnen ze dit niet waarmaken en komen ze niet eens in de buurt. Oké je auto wassen helemaal top en dan de auto stofzuigen bij de desbetreffende parkeerplaats om dit te doen. Tijdens en stofzuigen zijn de medewerkers zakken aan het vervangen van de prullenbakken de deksel van de prullenbak wordt op een randje gelegd en deze valt eraf op mijn auto hoppa kras beschadigd. Waarom worden de deksel niet op de grond gelegd zou je zeggen?!
Dan de service schadeafdeling gemaild wordt alles af gewezen door dhr Ruud van der Jagt ( algemeen directeur ) want die zeg “ samenloop van omstandigheden zien en niet als een oorzakelijk gevolg “ dus wel meneer de deksel op grond leggen.
Daarna terug mailen en niks meer laten horen helaas. Meneer ik wacht nog op u antwoord.

Zeer oneerlijke wasstraat.
Zeer oneerlijke wasstraat.
Ze beweren dat het abonnement onbeperkt is en dat je één keer per 24 uur gebruik mag maken van de wasstraat, zoals in hun voorwaarden staat. Wanneer je echter vaker gaat, blokkeren ze meteen je abonnement omdat je volgens hen te vaak bent geweest. Dat is niet de bedoeling van een onbeperkt abonnement. De gemiddelde abonnementhouder komt slechts één à twee keer per maand zijn auto wassen.

Perfect en vriendelijk personeel
Perfect en vriendelijk personeel.
Auto ziet er altijd Perfect uit...

Vervelende ervaring bij Autoradam
Ik had een heel vervelende ervaring bij Autoradam. Ik bracht mijn fiets naar de werkplaats voor reparatie, omdat ze niet telefonisch bereikbaar zijn voor 10.00 uur en het station open was. Een medewerker van het station gaf mij toestemming om mijn fiets bij de fietsenwerkplaats van Autoradam achter te laten.
Toen ik later belde om naar mijn fiets te informeren, zei de monteur dat ik mijn fiets niet zomaar achter mocht laten, terwijl ik wel toestemming van de medewerker had gekregen. Bovendien wilde ze mijn fiets niet repareren, omdat ze het te druk hadden. Maar ze werken niet voor 10u ! Ik vind het erg slecht van Autoradam om klanten zo in de steek te laten.
Ik ben meteen teruggegaan om mijn fiets op te halen. Vervolgens belde ik een andere fietsenmaker in de buurt, in de Danswijk, en daar kon ik mijn fiets direct brengen. Ze waren vriendelijk en ik had mijn fiets nog dezelfde dag terug. Ik voelde me echt slecht behandeld als klant en ga nooit meer naar Autoradam of Fietsredam.

Resposta da Autoradam
Op zondag 25/1 kwam ik mijn auto wassen…
Op zondag 25/1 kwam ik mijn auto wassen om 7.00 uur in de wasbox. Deze was nog niet open. Ik liep naar binnen en daar werd ik te woord gestaan door een zeer onvriendelijke vrouw. Nadat ze de wasboxstraat open had gedaan en ik mijn auto wilde wassen was er in de wasbox waar ik stond een te lage waterdruk. Ook staat er nu een vignet waarop het verboden is om een emmertje met een spons te gebruiken.
Na het wassen ging ik doorgeven dat de wasbox niet goed was. Ik kreeg de mededeling dat ze er niet over gaat en ze niet van plan was enige actie te ondernemen. Ook mijn klacht over het vignet legde ze naast zich neer. Toen ik haar aansprak op haar houding en gedrag begon te me uit te lachen. In niet misverstane verwoordingen heb ik haar terecht gewezen. Ik kom hier al jaren maar het is al de 2e keer dat er onbeschoft, niet geïnteresseerd personeel daar werkt. Jammer.....als het zo door gaat kom ik hier niet meer.

Resposta da Autoradam
Ik heb slecht ervaring met autoradam…
Ik heb slecht ervaring met autoradam westport wasstraat na wassen de auto was dezelfde ik ging terug en hoor ik dat de wasstraat ik normal voor grote auto en person auto wordt niet goed genoeg gewassen en drogen, ik ben heel erg verbaasd warom niet gehoord de problemen voor dat ik waud wasstraat binnen gegaan, ik wel mijn geld terug,

Jarig
Op de dag van mijn verjaardag kreeg ik van Autoradam, waar ik een waspas heb, een aardige mail met een QRcode waarmee ik mijn auto met het beste wasprogramma kon laten wassen. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt en de auto was showroom schoon met een mooie waslaag. Hartelijk dank.

Resposta da Autoradam
Verhuurafdeling in 1 woord WAARDELOOS!
Verhuurafdeling in 1 woord WAARDELOOS!
Eerst word ik terug gestuurd omdat ik alleen mijn rijbewijs bij mij had. De medewerker wilde ook mijn id inscannen. Waarop ik nog aangaf dat dat als verhuurbedrijf alleen mag wanneer ik een luxe, zeer dure auto kom huren. Maar nee ik moest mijn id gaan halen. Weer terug met mijn id word ik geholpen door een andere medewerker. Alles wordt in orde gemaakt en voor ik weg wil lopen vraag ik waarom hij mijn id niet nodig heeft, dat is niet nodig bij het huren van een aanhanger. PARDON! Ik geef aan dat zijn collega mij net weg stuurde om mijn id te halen!
Vervolgens rijd ik naar de plek om de aanhanger op te halen, een medewerker zou daar staan om mij verder te helpen. 15 min gewacht, 2x gebeld ( werd niet opgenomen) Ik weer terug om te vragen of er nog iemand komt om de aanhanger uit te geven. Staan er verdomme 5 mensen elkaar allemaal verbaasd aan te kijken dat er niemand is. Uiteindelijk reed er een medewerker die kant op.
Echt WAARDELOOS!

Resposta da Autoradam
Ivm met een verhuizing een busje voor 2…
Ivm met een verhuizing een busje voor 2 dagen nodig. Ik maak een reserving op de website van Autoradam. Alles word netjes per mail bevestigd. Een paar dagen later was het zover. Sleutel gaan ophalen. Ik kom daar aan en wat denk je geen medewerker. Een brief op de deur met de vraag je te melden bij de collega's in de wasstraat en die zullen hem bellen. Dus ik naar de wasstraat. En die zegt nee hij is al weg. Er is niemand. Reservering of niet je kan niet geholpen worden. Ik denk niet dat deze mensen weten wat voor problemen ze anderen bezorgen als ze zoiets doen. Zeer onbetrouwbaar bedrijf met zeer ongeschikte en onbeleefde medewerkers. Hier nooit huren.

Totaal afgeknapt!
Ik kwam al jaren bij dit bedrijf. Binnen 1 maand, twee, zeer slechte ervaringen gehad. Zowel in de wasstraat en op de interieurbaan.
Personeel is zeer onbeschoft en niet getraind.
Ik mis een onderdeel (tje) van mijn dashboard. Na terugkijken van de beelden van mijn dashcam, blijkt dat twee medewerkers van Autoradam, aan het stoeien zijn in mijn auto! De een met het luchtpisool, de ander met de stofzuiger. De vervelende gebeurtenissen volgens zich hierna snel op. Te veel, te lang om hier te plaatsen.
Overigens de review van mijn eerste klacht op Autoradam website, blijkt spoorloos verdwenen te zijn.
Mijn advies: kijk ook nog even verder. In Almere zijn meerdere goede betrouwbare wasstraten!
Een auto gehuurd voor een verhuizing
Een auto gehuurd voor een verhuizing, deze acht uur geleden terug gebracht en nog geen borg ontvangen! Vuile oplichters zijn het. Huur hier nooit een auto!!!
zeer slechte kwaliteit reinigen auto binnenkant
Voor het eerst gebruik gemaakt van de interieurbaan. Zoals de website vermeld; de interieurbaan service betreft stofzuigen, matten reinigen, binnenkant van de ramen schoon maken, dashboard en dorpels schoonmaken. De auto was verre van schoon van binnen na de behandeling. Zelfde dag nog per mail hierover een klacht ingediend onderbouwd met 19! foto's.
Volgende dag reactie van de directeur van locatie Almere, compliment voor de snelheid alleen de boodschap was zeer teleurstellend. Hij zoomt in op 1 foto waarop hondenharen te zien zijn en dit is niet goed te reinigen en daarmee is de klacht afgedaan. De overige 18 foto's (niet mbt hondenharen) worden niet benoemd door hem.
Deze service was eens en nooit meer.
Mijn auto gewassen in de Nieuwpoortstraat
Mijn auto gewassen in de wasboxen in de Nieuwpoortstraat -Amsterdam ( De molen )..
Dit betaald met een waspas.
Eerste wasbox doet het niet,tweede wasbox schrijft gelijk € 6.00 af . Ja dat is geld verdienen.
Meneer naast me vraagt hoe het werkt, is ook heel onduidelijk.
Advies, zoek een ander wasstraat!
Wasstraat Autoradam Almere is…
Wasstraat Autoradam Almere is belachelijk duur geworden en dat voor dezelfde service. Al jaren maak ik naast het reguliere wassen van de auto ook 6 x per jaar gebruik van de totale interieurservice. Ideaal aangezien ik als rug patiënt dit moeilijk zelf kan doen. Afgelopen maand was het weer zover, zie ik dat ze de prijs met €10,- verhoogd hebben. Uiteraard heb ik er wat van gezegd, waarop de medewerker uitlegde dat het programma sterk uitgebreid en verbeterd is. Het toch gedaan, maar bleek een wassen neus. Totaal geen uitbreiding of verbetering, gewoon hetzelfde programma alleen veel duurder. Belachelijk duur, dus voortaan zoeken we het elders.
Vreselijke klantenservice
Vreselijke klantenservice, twee weken lang al aan het bellen en wachten op een borg van 1000 euro, waar ik na zoveel bellen en e-mailen nog steeds niets van heb ontvangen. Niemand antwoord de telefoon en krijg ook geen antwoord op mijn e-mails. Nooit meer!
Dubbel betaald voor wasservice
Geen goede service ervaren na dubbele betaling bij gebruik wasmachine. Nu al 5 dagen in de weer om geld terug te krijgen. Gebeld, gemaild en aan de balie geweest, maar nog niet opgelost....
Zeer slecht behandeld
Zeer slecht behandeld, auto meegekregen na 8 dagen emissie problemen, de auto teruggebracht op de 15e en geen andere meegekregen!!!! Wel aan de balie 1000,— borg betaald plus een maand shortlease vooruit 929,50 betaald!!! Teveel betaalde zou met 3 a 5 werkdagen overgemaakt worden ! En zeggen nu dat ze mijn rekeningnummer niet hebben stelletje leugenaars. Heb eronder tussen een jurist op gezet om mijn geld terug te vorderen…. Dit is de tweede keer problemen met de auto …. Ik raad iedereen aan om hier geen auto te huren er is altijd wat … en ze komen hun afspraken niet na. Hoeveel sterren -10.
Als ik de reviews lees
Als ik de reviews lees, lijkt het mij niet zinvol om me auto te wassen bij dit bedrijf.
Normaal lees ik wel de reviews maar staan naast klachten ook goede verhalen bij, hier lees ik meer klachten dan positieve berichten, en dan denk ik een gewaarschuwd mens telt voor twee
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.