Duidelijke website met alle voorwaarden en informatie helder uitgelegd. Alles was overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Daarnaast werd er snel gehandeld en was de service uitstekend. Zeker een aan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Eenvoudig mijn gewenste lening geregeld. Geld was ook snel op mijn rekening zodat ik mijn zaken snel geregeld kreeg. Je kunt ook eenvoudig versneld aflossen met keus minder per maand of minder maan... Ver mais
Informações sobre a empresa
auxmoney is een toonaangevend online platform voor particuliere leningen in Europa en bemiddelt sinds 2007 bij het verstrekken van leningen – eenvoudig en volledig online. Ons doel is om iedereen de mogelijkheid te bieden om persoonlijke wensen en projecten te realiseren. Met behulp van moderne technologie en data-analyse beoordelen we elke kredietaanvraag individueel, zodat we onze klanten precies het krediet kunnen aanbieden dat bij hen past.
Informações de contacto
Prins Bernhardplein 200, 1097 JB, Amsterdam, Holanda
- +31 (0) 85 0003 997
- contact@auxmoney.nl
- auxmoney.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Duidelijke website met alle voorwaarden…
Duidelijke website met alle voorwaarden en informatie helder uitgelegd. Alles was overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Daarnaast werd er snel gehandeld en was de service uitstekend. Zeker een aanrader!
Prima service
Prima service, goede communicatie en snel geregeld, Top!
Eenvoudig mijn gewenste lening…
Eenvoudig mijn gewenste lening geregeld.
Geld was ook snel op mijn rekening zodat ik mijn zaken snel geregeld kreeg.
Je kunt ook eenvoudig versneld aflossen met keus minder per maand of minder maandtermijnen.
Tevreden ermee!
Zeer snel geholpen voor een lening voor…
Zeer snel geholpen voor een lening voor mijn motor super bedrijf
Eerst moet je alle gegevens invullen en…
Eerst moet je alle gegevens invullen en zeggen ze dat er mogelijkheden zijn. Na een minuut krijg je een e-mail dat er toch geen mogelijkheiden zijn. Waarschijnlijk omdat ik in de WGA zit al 13 jaar en nog 3 jaar te gaan heb tot de AOW. Beetje rare gang van zaken.

Resposta da auxmoney Nederland
top service
een hele snelle en goede aanvraag ,en alles was snel geregeld dus het aanraden waard .
Blij met AUX Money, fairplay
Geduldige en goed luisterende medewerkers. Op zich verliep het proces na alle gevraagde stukken aangeleverd te hebben heel soepel. Over elke genomen stap werd ik geïnformeerd over de voortgang. Zij denken met je mee. Het was een bevalling om de aanvraag te onderbouwen met stukken, maar heeft te maken met verantwoordelijke en zorgvuldige verstrekking van financiële middelen. Top.
Een goed advies
Bij de aanvraag is er goed met mij meegedacht en een goed advies gegeven.
het was snel afgehandeld top.
Makkelijk in aanvragen
Makkelijk in aanvragen, snel antwoord gekregen en zeer snelle afwikkeling. Top.
Goed en duidelijk en
Goed en duidelijk en
Handzame
Snel behandeling
Ik ben echt tevreden
Zorvuldige afhandeling van aanvraag
Na een aanvraag in eerste instantie een afwijzing i.v.m. een aantal transacties op mijn bankrekening. Na het indienen van aanvullende informatie werd mijn aanvraag opnieuw en snel in behandeling genomen en ook goedgekeurd. Goed en snel geholpen, top!
Werd goed met mij meegedacht en kreeg…
Werd goed met mij meegedacht en kreeg een goed advies.
Het is keurig en snel geregeld.
Het is keurig en snel geregeld.
Dus wat betreft zeer goed.
Eén minpuntje is dat Auxmoney eerst naar de maandlasten kijkt. Wanneer het wat krap lijkt dan krijg je niet 10% rente maar 10,9 % rente waardoor je maandlasten nog wat hoger worden.
Dit vonden we een beetje apart.
Verder prima geregeld👍
Goede hulp en snelle afhandeling
Vlotte en correcte afhandeling.
Eigen bank geen geld waard
Na het aanleveren van mijn gegevens was het zo geregeld.
Mijn eigen bank (Rabo) besteedt dit ook uit maar gaat niet de diepte in qua “cashflow” daar wordt niet verder gekeken.
Auxmoney werd zelfs aangeraden daar een medewerker van het leen platform van de Rabo.
Fijn ook te weten dat er boetevrij kan worden afgelost.
Lening aanvragen verliep erg simpel
Lening aanvragen verliep erg simpel. De tool haalt zelf alle benodigde gegevens van de betreffende websites. Het email contact dat toch nog nodig was voor wat aanvullende gegevens verliep netjes en vlot. Al met al een goede service tegen een scherpe rente.
Snel geregeld binnen een paar dagen
Snel geregeld binnen een paar dagen
Beter dan verwacht
Werkt snel en duidelijk. Eerlijk verhaal en wat fijn is als je communiceert heb je één aanspreekpunt waarmee je kunt overleggen.