Med den service som Avery Nordic tilbyder sine kunder på deres hjemmeside til labels design osv. findes der nok ingen virksomhed som kan leve op til Avery Nordic's kvalitets niveau samt alt vedr. net-... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte bla. 24.4x10mm labels i folie, her er gennemskæringen ikke helt iorden på hele arket. Det betyder desværre at flere labels ikke kommer af arket i et helt stykke. Yderligere blev jeg noge... Ver mais
A empresa respondeu
Vi havde placeret en ordre og ønskede at få den frem hurtigst muligt. Efter at have skrevet til kundeservice, vendte Sofie Smed lynhurtigt tilbage og hjalp os med at fikse det. Sofie var forstående,... Ver mais
A empresa respondeu
Super fin virksomhed, der giver dig mulighed for at designe og printe dine egne labels af forskellig slags, uden det koster en halv arm. Deres onlineprogram til at designe de forskellige labels er... Ver mais
A empresa respondeu
Avery er markedsledende leverandør af etiketter til ethvert tænkeligt formål, og tilbyder gratis software til design og print. Se mere her.
Theilgaards Allé 4, 4600, Køge, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Min pakke er stadig ikke afsendt så jeg har ikke fået mine produkter endnu. Derfor kan det jo være lidt svært at svare på at det her vær t en god service.

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Meget fin hjemmeside med godt designværktøj i forhold til det produkt jeg valgte (stickers i papir). alting gik glat i forhold til levering

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Gode produkter og rigtig gode online skabeloner til at lave sine print

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Nu har jeg fået min pakke, fordi min søde købmand ringede og sagde, den ville blive sendt retur, hvis jeg ikke hentede den i dag🙄 jeg har ingen besked fået om, at den kunne hentes. Måske er fejlen hos UPS - ikke første gang.
Men varerne er ok.

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Jeg tager i min ordre stilling til hvor jeg vil have varen leveret, og betaler for levering på min adresse. Men får efterfølgende en sms, hvor jeg igen skal tage stilling til hvor der skal leveres. Den sms burde ikke være nødvendig.

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Hurtig og meget smidig ekspedition, men forholdsvis langsom og meget dyr levering med UPS. Det kan andre gøre hurtigere og billigere.

Resposta da Avery Nordic, Danmark
JEG havde fået valgt den rigtige vare!
Levering hurtigt og korrekt
Fik at vide at der ville gå 10-14 dage, men der gik kun 5 dage.
Super god service.

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Fint produkt som jeg fik meget hurtigt og til en god pris.

Easy bestilling, let overskueligt
Levering helt som aftalt
Kvalitet helt i top

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Dejlig nemt og overskueligt ved bestilling plus hurtig levering

Resposta da Avery Nordic, Danmark
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.