Avery Benelux Opiniões

2261

4,6

De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.

A empresa respondeu

Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen

A empresa respondeu

Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallen….. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... Ver mais

A empresa respondeu

Hele fijne service! Ik werd goed en snel geholpen met mijn vragen. De stickers zijn van hoge kwaliteit en werden snel geleverd.

1. Impressora de etiquetas personalizadas
  2. Impressora comercial
  3. Impressora digital

Escrito pela empresa

Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.

Onze belofte aan onze klanten

Escrito pela empresa

Wij doen er alles aan om jouw ontwerp om te zetten naar een verbluffend eindresultaat.
Een mooi etiket is het visitekaartje voor jouw product. Neem alleen genoegen met de beste kwaliteit. Wij maken gebruik van de beste materialen en de modernste apparatuur om jouw ontwerp te verwerken tot een professioneel resultaat.

Excelente

2 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 81% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

(2261)

299 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Eindelijk een top bedrijf.

Ik vond het echt top dat avery mijn bestelling zonder problemen opnieuw en op tijd hebben geleverd na een bericht van ups dat mijn pakket was afgeleverd maar ik niet had ontvangen.
Willem Vroegh

24 de fevereiro de 2026

Kwaliteit was niet zoals beloofd.

24 de fevereiro de 2026
logótipo da Avery Benelux

Resposta da Avery Benelux

Geachte heer Demeyere, Na het zien van de bedrukte exemplaren, kunnen wij alleen maar beamen dat deze order niet goed door ons is uitgevoerd. We hebben de bug in het proces gevonden en de bestands-service voorlopig off line gehaald. Als pleister op de wonden, zouden we u graag een kortingscode aanbieden voor een volgende keer. Neemt u contact met ons op? Groeten, Team Avery