A empresa respondeu
For en service!! For det første, prisen på produktene er lavere enn konkurrentene. Brukervennligheten er strålende, og utførelsen er i særklasse. Min opplevelse er at INGEN utfører oppdraget rasker... Ver mais
A empresa respondeu
Super service. Bestilte sekker og under en time etterpå var det en kar her og leverte. Fylte opp en stor sekk og bestilte henting på ettermiddagen. Regnet med å få henting i løpet av morgendagen men... Ver mais
A empresa respondeu
Utrolig service! Bestilte avfallssekker som ble levert på døren min innen en time, og avfallssekkene var hentet innen en dag fra jeg bestilte henting. I motsetning til konkurrentene sine henter de ogs... Ver mais
A empresa respondeu
Avfallsekk.no så dagens lys i august 2022. Vi så behovet for å tilby enklere løsninger for avfallshåndtering og gjøre dette digitalt lett tilgjengelig for våre kunder. Ved digitalisering og automasjon tror vi også at vi kan tilby de mest grønne og kostnadseffektive løsningene i markedet for avfallshåndtering. Vårt mål er å være gode og transparente på pris, samt ha de mest brukervennlige løsningene i markedet. Vi har alltid som mål å gi våre kunder en rå kjøpsopplevelse, helt fra du kommer inn i nettbutikken og frem til du har mottatt pakken. Du skal føle deg trygg hos oss, og vi gjør alt for at du som kunde skal få en smidig håndtering av eventuelle reklamasjoner, returer og bytter.
Myrveien 8, 1434, Ås, Noruega
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Har brukt Avfallsekk flere ganger. Raske til å både levere og hente. Superfornøyd.
Fikk god og hyggelig assistanse. Til å finne rett produkt, og selv om betalingen ikke fungerte, så ble dette også ordnet på alternativt vis.
Rask henting og god informasjon 😀
Sekken ble hentet innen en time fra bestilling - imponerende!
Sekken ble hentet samme dag som bestillingen ble gjort.
God kommunikasjon, konkurransedyktig pris og rask henting!
Mottok storsekken raskt etter bestilling. Oversiktlig og grei nettside. Bestilte henting og sekken ble hentet dagen etter,veldig effektivt.
Fantastisk! Rask levering av sekker og megerask henting.
Hadde noen spørsmål underveis og det kom raskt svar!
10/10!

Resposta da Avfallsekk
Fylte opp en stor sekk og bestilte henting på ettermiddagen. Regnet med å få henting i løpet av morgendagen men en time senere var den borte.

Resposta da Avfallsekk
Dette er beste service jeg noen gang har opplevd, ved retur pengene tilbake innen 3 min. Burde vært flere stjerner.

Resposta da Avfallsekk
Utrolig bra kundeservice, noen ganger svart på minuttet, svarer på søndager og veldig fleksibel for oss som ikke har brukt en slik service før. Veldig pålitelig og hyggelig å ha med å gjøre! Kunne ikke anbefalt Avfallsekk.no mer! Hadde gitt flere stjerner om jeg kunne!

Resposta da Avfallsekk
All good, taking bags just next day. I like cooperation with that company :)

Resposta da Avfallsekk
Grei sekk, lett å fylle. Rask levering.

Resposta da Avfallsekk
Superrask henting, til og med på en søndag. Veldig god service da jeg ga beskjed om at jeg hadde bestilt feil fraksjonstype.

Resposta da Avfallsekk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.