A empresa respondeu
Superhurtig levering og god service. Gode produkter, som hjælper når vores hvalp har brug for lidt ekstra lækkert på sin tørfoder.
A empresa respondeu
Min lille meget kræsne jack Russell prinsesse ❤️ vil kun spise sin mad hvis der kommer smag af kylling lam eller okse på hendes mad. Vi kan kun anbefale Avlsskovgaard. Det bedste til jeres hund❤️
A empresa respondeu
Jeg har fået jeres topping med kylling smag, Bestilte det, fordi min hund ikke må få noget mad m.m med ret meget fedt i, grundet sygdom, må indrømme det har virkelig gjort, at hun spiser alt hendes... Ver mais
A empresa respondeu
Velkommen til Avlskovgaard på smukke Fyn! Som to passionerede ejere, med en dyb kærlighed til dyr har vi observeret, at vores hunde ikke altid finder tørfoder spændende. For at undgå usunde løsninger som leverpostej i foderet, har vi dedikeret os til at udvikle sunde og lækre opskrifter, som hundene elsker. Vi bruger kun naturlige råvarer; så ingen konserveringsmidler eller E-numre. Vores mål er at skabe måltider, som både hunde og ejere kan være tilfredse med. Velkommen til sunde og lækre løsninger fra Avlskovgaard! Giv din hund det bedste – sundhed og smag i hver bid!
Herluf Trolles Vej 259, 5220, Odense, Dinamarca
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Hurtig service, og min hund elsker deres topping til det kedelige tørkost

Resposta da Avlskovgaard
Nemt at bestille, super hurtig levering, og min hund elsker det 🤩

Resposta da Avlskovgaard
Hundene kan rigtig godt lide toppingen 🐾😋

Spild af penge,
Min hund vil slet ikke røre hans mad efter jeg smed det topping på, har både prøvet med oksekød og lam, og kylling skal han ikke have for det han har allergisk for, men tænker det er det samme med resultat,

Resposta da Avlskovgaard
Super lækkert produkt. Det er ikke fordi min hund ikke vil spise sin mad - men efter jeg er begyndt at pifte tørkosten op med Avlskovgårds produkter - står han klar fra 16.45 til maden serveres. Hver aften inden sengetid fordeler jeg lidt godbidder på slikkemåtten og tilsætter lidt af produktet - selvom han er vant til at få godbidder inden sengetid, så er han nu begyndt at småjamre inden det serveres - han er så begejstreret. Og som I ved en glad hun er også en glad ejer :-)

Resposta da Avlskovgaard
God fleksibel service, selv på en helligdag. Hunden kan lide produkterne, så alle er glade

Resposta da Avlskovgaard
Super gode produkter og super hurtig levering

Resposta da Avlskovgaard
Min hund spiser nu igen sit tørfoder. Elsker jeres topping

Resposta da Avlskovgaard
Min hund er vild med jeres produkter så Rocky giver jer 🌟🌟🌟🌟🌟

Resposta da Avlskovgaard
Tænker jeg ville prøve Avlskovgaard da min hund var blevet træt af den mad hun fik. Så bestilte jeg en prøvepakke og nu spiser hun sin mad med det samme. Dejligt.

Resposta da Avlskovgaard
Fin hjemmeside og hurtig levering

Resposta da Avlskovgaard
Vores shiba inu på 9 år var blevet træt af sin tørfodder. Derfor prøvede vi Avlskovgaard. Vi har ikke andet end rosende ord. Hun spiser al sin fodder på én gang og glæder sig mere end aldrig til at få sin mad. Det har været en kanon oplevelse.
Deres kundeservice er desuden også i topklasse og var hurtige til at hjælpe med at udrede en forsendelsesfejl. Jeg kan kun anbefale at prøve dem.

Resposta da Avlskovgaard
Hurtig levering af den bestilte prøvepakke. Vi er startet med kyllingsmag og det fungerer perfekt. Et par dryp oven på hundens tørfoder og al mad er væk på ingen tid.

Godt produkt - super service
Hurtig levering.
Og det bedste - Hunden elsker toppingen.

Resposta da Avlskovgaard
Jeg var skeptisk, for min lille York terrier er småt spisende og er vant til at skulle have leverpostej ovenpå Sine tørre piller uanset hvor god kvalitet der er (Hills) men efter jeg har puttet et mindre sprøjt på er dette spiser han sin mad :-) jeg er tilfreds

Resposta da Avlskovgaard
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.