Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Ayurveda Center med brett utbud av Ayurvediska behandlingar och hälsokost i Stockholm. Nu även som webbutik.
Informações de contacto
Suécia
- ayurvedabutiken.se
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bästa butiken
Alltid lika bra produkter! Min absoluta favorit-butik som jag rekommenderar till alla i min närhet 💘
Allt var Perfekt
Snabb leverans och fina produkter.
Bra utbud
Snabb leverans, tydlig internet-butik.
Snabba svar och korrigering vid ev fel.
Bra utbud och lätt att betala. Tack!
Very fast delivery
Very fast delivery, and a sweet surprise inside; a few free teabags to try out :)
The only thing that wasn't neccesary was a little piece of styrofoam. But the rest was great.

Resposta da AyurvedaButiken
Beställde en vattenflaska i koppar
Beställde en vattenflaska i koppar. Så fin och levde verkligen upp till mina förväntningar. Snabb leverans också. Mycket nöjd!

Stort utbud
Fin leverans av mina produkter med flera smakprover! Bra utbud och verkar vara bra kvalité. Nöjd med mitt första köp hittills från er!

Resposta da AyurvedaButiken
Scammers: cancelled order, no refund.
Made an order and the next day they send an email that they can't deliver to the UK. Promised a refund in 1-2 days, but nothing has happened in 2 weeks and they stopped answering emails too. Well, maybe scamming 22 euros was worth this negative review.

Resposta da AyurvedaButiken
Snabb leverans och fantastiska…
Snabb leverans och fantastiska produkter. Unik i Sverige.
Jag var lite rädd pga dåliga omdömen, men allt gick perfekt för mig.
Jag kommer beställa där igen.
Jag rekommenderar!

Dålig kundservice
Kanske hade jag otur, kanske var det bara tillfällighet men upplevde inte personalen som service minded. Svaren på frågorna jag skickade var inte direkt tillmötesgående. Upplevde dom som korta och "snäsiga". Fick fel krydda levererad men det ville dom inte kännas vid. Jag fick en bild på vad dom ska ha packat ner och det såg ju bra ut. Lik förbaskat så var det inte vad som låg i lådan när jag packade upp den. Efter det ingen mer respons. Tyckte bara att jag fick ett konstigt bemötande.
Tyckte även att vissa av varorna hade lite väl kort datum.

Resposta da AyurvedaButiken
Köpte ett par ögondroppar som orsakade…
Köpte ett par ögondroppar som orsakade irritation
Skulle lämna tillbaka men fick själv stå för frakten sedan tog det över 2 veckor att få tillbaka pengarna. Fick maila och ringa massa gånger
Dåligt
Ingen kundservice alls
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.