Via Azalp.be een Lutrabox tuinkast besteld die de perfecte afmetingen had voor ons terras. Alle communicatie verliep heel vlot en duidelijk met een goede opvolging van verzending! Thuis geleverd aan... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Van bestelling tot levering ging alles vlot. Van dit soort tuinkasten zijn er diversen beschikbaar op verschillende sites met dikwijls slechte reviews door beschadingen etc. Deze op azalp is zeer goe... Ver mais
We begrijpen sommige reviews niet.. alles liep erg vlot! 10/10 voor de klantenservice, een voorbeeld voor velen. Snelle antwoorden, hebben ons opgebeld voor bevestiging van een extra product dat we er... Ver mais
Site, bestelling en bezorging waren zeer positief. Op zich is het zwembadpakket (stalen wand, liner, pomp,…) ook kwalitatief in orde. Alleen de koppelingen en buizen / leidingen zijn niet goed (slecht... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Centro de jardinagem
- Jardim
- Fornecedor de cercas para pátios
- Comerciante de ferro-velho
- Loja especializada em saunas
- Loja de materiais para piscinas
Sobre Azalp België
Informações de contacto
Leopoldlaan 67, 8300, KNOKKE-HEIST, Bélgica
- 03 500 9128
- klantenservice@azalp.be
- azalp.be
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 12% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Opbergbox xxl 1420l
De handleiding was handig te volgen, het materiaal ziet er zeer degelijk uit.
Wij verwachten nog jaren te kunnen genieten van onze opbergbox.
Over het algemeengoed, maar ...
Over het algemeen een goede ervaring. Ik had voorafgaand aan de bestelling gemaild met azalp voor levertermijn. Er werd mij gezegd dat als ik dezelfde dag zou bestellen, de levering de maandag van de volgende week zou gebeuren. De bestelling was echter een week later zonder enige mededeling. Spijtig....
Lutra box Azalp.
Thuis geleverd aan de deur en vervolgens met de online handleiding zonder problemen in elkaar gezet.
De kwaliteit is zeer goed , degelijk en mooi afgewerkt! Zeer tevreden klanten! Hartelijk bedankt Azalp!
Zonder veel problemen in elkaar te zetten.
De handleiding is duidelijk zodat je het tuinhuisje zonder problemen kunt bouwen. Je moet wel met minstens twee zijn om dit te doen. Zorg in ieder geval voor een vlakke ondergrond, anders loop je kans dat de deur niet goed sluit.
Behalve dat er een plank mankeerde
Behalve dat er een plank mankeerde, maar achteraf snel werd geleverd, een goede ervaring met deze firma
Goede service en steeds informatie…
Goede service en steeds informatie betreffende de status van de levering.
Kwalitatief hoogstaand product.
Zeer positief!
Correct - Duidelijke communicatie en oplossingsgericht - snelle reactie op mail - geeft veel vertrouwen!
STOP EENS MET REVIEW TE VRAGEN
STOP EENS MET REVIEW TE VRAGEN
ik zal de firma wel contacteren als het niet goed is
Buitenkast
Mijn pak goed ontvangen. Er zat een duidelijke handleiding bij en heb de kast dan ook goed in elkaar kunnen steken. Lichtgewicht makkelijk af te kuisen, waterdicht en stevige legplanken. Ben er heel tevreden mee.
De montage van de kast verliep vlot tot…
De montage van de kast verliep vlot tot ik de deuren aan de kast ging bevestigen. Na grondig nalezen van de handleiding waren er geen problemen meer.
Na montage voldeed de kast volledig aan mijn verwachtingen.
Beschadigd product
De levering van het bestelde product verliep vlekkenloos.
Bij uitpakken merkte ik dat het product beschadigd is. Dit werd gemeld aan de klantendienst. Na een week is hier nog geen oplossing voor.
Prijs kwaliteit goed
Prijs kwaliteit goed. Handig ligbed om mee te nemen in camper. Ligt ook goed en makkelijk opvouwbaar
Bestellen gaat vlot, communicatie kan beter
Bestellen gaat vlot. Maar enkel ge-automatiseerde mails.
Op voorhand gevraagd om mij te verwittigen zodra de kachel verstuurd zou worden, zodat ik dit kon inplannen om aanwezig te zijn bij de levering.
De eerste levering (stenen) werd enkele dagen op voorhand aangekondigd (link naar DHL). Maar de levering van de kachel kreeg ik pas in de ochtend een mailtje van de koerier dat deze in de namiddag leverd zou worden.
Gelukkig mensen gevonden die de koerierdienst konden opwachten.
Top 👌
Correcte levering, goed verpakt en een héél mooie kwaliteit. Ik zou het zo weer opnieuw doen, een echte aanrader.
Lang moeten wachten
Het pakket was verzending 2 werkdagen op de site heb er 14 dagen moeten op wachten
Wel aangekomen wat ik had besteld
Goed product en goed naservice.
Goed product en goed naservice.
Info ivm de levering kon beter.
correct correct
Katten toren gekocht
Katten toren gekocht. Goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.