* Skønne produkter * Value for money * Supergod kundeservice. Ved mit seneste køb havde Babyblid ved en fejl sendt en forkert ordre. Dette berigtigede de før jeg overhovedet havde opdaget, de... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg forudbestilte deres produkt, der skete en fejl fra lagerets side så jeg desværre modtog mindre end hvad jeg havde bestilt, skrev en mail og samme dag fik jeg svar! Udover et rigtig dejligt... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har kun gode ting at sige om dette produkt. Jeg startede med at få det i en gratis babypakke, hvor jeg hurtigt fandt ud af at det er helt fantastisk at have med i pusletasken på farten, da man bru... Ver mais
A empresa respondeu
Pas på det er en scam hjemmeside! Fik aldrig produkterne eller tilbagemelding på mail. Deres tlf nummer er lukket og har været på deres adresse. Fik fortalt af naboerne at de ikke har set Sabrine i ov... Ver mais
A empresa respondeu
Pusleprodukter med fokus på økologi. Babyblid Diaper Change Care og økologiske billige babypads, for et mildt bleskift der passer godt på din babys sarte hud. Vores Diaper Change Care med økologisk ekstra jomfru olivenolie, er uundværlig for din babys bleskift. Mindsker rød numse og holder bleområdet rent, tørt og velplejet.
George Marshalls Vej , 2450, København SV, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Dejlige produkter og hurtig levering! Var så heldig at der var massere af udsalg og dejlige baby pads til en god pris, og så skulle vi selvfølgelig også prøve bleskifte cremen ✓

Resposta da Babyblid
SÅ lækkert produkt til en god pris! Vi har brugt det i 8 uger - uden skyggen af rød numse ;)

Resposta da Babyblid
Virkelig god kundeservice og lækre produkter!! Der er fokus på kvaliteten men priserne holdes stadig på et niveau hvor alle kan være med. Kun roser herfra :)

Resposta da Babyblid
Helt uundværlig bleskifte-peje og billige babypads. Begge dele økologisk. Hurtig levering.

Resposta da Babyblid
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.