Babyboogiewoogie Opiniões 164

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er helt med på, at kundeservice i en virksomhed som denne er vigtig, dog ikke en selvfølge. Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW! Jeg købte en slyngvugge i går og finder... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Genial idé, gode produkter og den bedste service! Vi oplevede en manglende del i pakken, men Nynne tog hånd om sagen og vi havde den ekstra del dagen efter. Returprocessen var også let som en l... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig godt initiativ i en verden af utrolig meget babyudstyr som for en hel del kun kan bruges i kortere tid. Ser frem til at der kommer flere mærker at vælge mellem, som jeg forestiller mig sker i t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og god service! Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Baby BoogieWoogie er et cirkulært univers med baby- og småbørnsprodukter. Vi udlejer udstyr på månedsbasis og du kan endda købe lejeprodukter fri indenfor 3 måneder, hvor dine lejeudgift fratrækkes prisen. Mellem udlejninger bliver vores produkter professionelt renset og klargjort til perfektion. Alle produkter sikkerheds-/kvalitetstjekkes og kun perfekte produkter udsendes! Produkterne kan herefter elskes af endnu en familie.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Service i top!

Når det er sagt så er der kun én ting at sige. WOW!

Jeg købte en slyngvugge i går og finder ud af at, S*** jeg har glemt loftophæng.. så jeg tænker, at jeg må købe det også og betale 2x fragt, øv!
Jeg vælger dog at skrive til kundeservice 19.30 om aftenen og forklare min situation. Inden der er gået 20 minutter, har Nynne svaret at hun da bare får pakket de 2 ting sammen og sletter den ene gang fragt. Jeg takker for god service og i dag skriver hun så at hun da lige har lagt et ekstraophæng med gratis, fordi det kan være rart at rykke vuggen uden at ophæng skal flyttes med.

Hvis ikke det er god service, så ved jeg ikke hvad det er.
Tusind tak!
Det er første og IKKE sidste gang jeg handler hos Babyboogiewoogie.

Hilsner fra en meget tilfreds kunde. :)

27 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Very happy with their service

Very happy with their service! it is a good idea to test first if the equipment works for your baby, before buying it, or use it as the baby can outgrow it fast or also it is a great solution for a travel. We used successfully used the baby hammock and a foldable stroller when travelling. Delivery was super fast, next day after ordering the items.

17 de fevereiro de 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god service både ved leje og retur.

Produktet virkede desværre ikke på vores baby men det er ikke sidste gang vi benyttet at leje udstyr her frem for at købe nyt 🙏🏼🙏🏼

8 de fevereiro de 2024

Super kundeservice

Super kundeservice! Vi havde en god oplevelse med leje af rejseklapvogn, vi modtog dagen efter bestilling. Den var i flot stand og fungere perfekt til vores rejse. Vi har oplevet god kundeservice og kan kun anbefale at benytte babyboogiewoogie.

15 de janeiro de 2024

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra!

Rigtig god oplevelse med leje af tyngdedyne.
Vi var klar på at den nok ikke var noget for vores datter, men nu fik vi den prøvet af. Det var super let og produktet var i flot ny stand. Vi modtog den dagen efter, virkelig hurtig levering ! Og det er dejlig let at sende den retur igen nu.
Jeg havde et spørgsmål til kundeservice undervejs, og de var søde og hjælpsomme.
Alt i alt en rigtig god oplevelse. Varmeste anbefalinger.

4 de fevereiro de 2024

Det er nemt og lige til

Det er nemt og lige til at bestille og leje udstyret, og så giver det en god mulighed for at afprøve en vare inden eventuelt køb, eller blot hvis behovet ikke er der til et køb, men kun for en given periode.

29 de dezembro de 2023

Hurtig og god service!

Hurtig og god service!
Vi lejede en vuggemotor som var nem at tilslutte og som virkede upåklageligt i de ca. 4 måneder, vi lejede den. Vi har kun opsagt lejemålet, fordi vores baby ikke længere har brug for vuggen.
Det var også super nemt at opsige lejemålet igen. Det er virkelig rart at man har muligheden at teste om noget fungerer for ens baby/familie inden man køber sig fattig i (unødvendigt) babyudstyr!
Vugge + motor er dog på ingen på unødvendig og vi havde uden tvivl købt motoren fri, hvis vores baby havde haft brug for det - for det kan man nemlig også!

1 de agosto de 2023

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. Alt er så usikkert med en baby, også hvilke produkter baby og man selv foretrækker. Vi har lejet et vinter cover til bæreselen, og det har vi formentlig kun brug for i de kolde måneder, så det er perfekt at vi kan blot kan leje det i stedet for at investerer i et helt nyt. Leje og levering er meget simpelt, effektivt og lige til 👍🏼👍🏼

3 de janeiro de 2024

Så fint et koncept

Så fint et koncept!
Vi modtog bæreselen kort efter den var bestilt og da den returneres, var det simpelthen så nemt.
Så smart en måde at finde ud af, om det pågældende produkt er noget for familien.
🌟🌟🌟🌟🌟

8 de novembro de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais