A empresa respondeu
Liker nettbutikken og syns de har et godt utvalg og god kundeservice! Flotte priser og bra tilbud! Men syns det er dumt at man kun kan bruke en rabattkode per bestilling, hvis jeg for eksempel skal b... Ver mais
A empresa respondeu
Har handlet flere ganger fra Babycare. Har aldri hatt problemer fram til ene regndressen jeg bestilt gikk opp i søm etter kort tids bruk. Tok kontakt med de og fikk da til svar at de måtte kontakte pr... Ver mais
A empresa respondeu
Synes fortsatt nettsiden er knot. Kan finne produktet jeg ønsker, men om jeg går ut av nettsiden og skal prøve å finne det på nytt så finner jeg det ikke tilbake. Det kan være fordi produktet har bli... Ver mais
A empresa respondeu
Vi er en landsdekkende kjede med over 50 butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn. Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss.
Mjåvannsveien 200, 4628, Kristiansand, Noruega
Jeg er veldig fornøyd med den barnevogn som har kjøpt oss dere.

Resposta da Babycare AS
Godt utvalg og gode priser, raske med å sende bestillinger også.

Resposta da Babycare AS
Veldig flott nettbutikk,og en rask levering,super kundeservice.

Resposta da Babycare AS
Alt for lang tid levering… bestilte 30 mars, nå er det 16 april ennda ikke fått bekreftelse på at den er sendt!

Resposta da Babycare AS
Reklamen kommer daglig, men jeg fikk ikke hjelp for det jeg ba om ok ikke svar heller

Resposta da Babycare AS
Klagd på vognen vi kjøpte, fikk beskjed om at de skulle ta det med leverandør, men ikke hørt noe på de andre henvendelsene jeg har sendt dem. Kommer ikke til å handle her igjen

Resposta da Babycare AS
Pakken kom når den skulle. Og var det jeg hadde bestilt.

Resposta da Babycare AS
Produktet kom raskt, sto til forventningene og det var lett å bestille.

Resposta da Babycare AS
Jeg bestilte en vogn og betalte for hjemlevering fordi jeg har ikke mulighet å hente en pakke med 3 kolli.
De sendte den til hentested ikke hjem til meg , jeg kontaktet kundeservice som var hyggelig og sa at jeg kan bestille hjemlevering via posten og de skal refundere meg, det gjorde jeg, men posten sendte min bestilling i retur isteden og Babycare sa at de skal ikke sende den igjen den skal behandles som en retur og jeg må bestille på nytt, den var på tilbud og jeg brukte en rabattkode som jeg kan ikke bruke igjen.Det var første og siste gang jeg handler hos dem.

Resposta da Babycare AS
Har kjøpt en vogn som aldri ble levert, måtte kontakte 2 forskjellige kundeservice for å få info, fikk aldri noe mail tilbake, men fikk pengene refundert etter 10 dager.

Resposta da Babycare AS
Flott at dere sender varene fort. Men jeg sendte e-post om å få byttet en vare jeg hadde kjøpt feil bare minutter etter jeg la inn min ordre. Denne ble tydeligvis ikke sett før den allerede var sendt dagen etter. Skaper unødvendig mye venting og nå er varen utsolgt så jeg får ikke kjøpt varen jeg egentlig skulle ha.

Resposta da Babycare AS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.