Babygarderoben Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ualmindelig fantastisk kundeservice

Lækkert tøj, hurtig levering og en helt igennem FANTASTISK kundeservice! Der var lidt problemer med noget af tøjet, men Mette fiksede det bare uden tøven🤩❤️
Svare hurtigt og finder hurtigt løsning!

Bare alt - helt fantastisk❤️

Kan varmt anbefales🫶🏼

28 de outubro de 2025

Resposta da Babygarderoben

Af hjertet tak for din utrolig søde anmeldelse af Babygarderoben ❤️ Det betyder mere end du ved❤️

Rigtig god weekend fra Mette fra Babygarderoben

Classificada 5 em 5 estrelas

Sindssyg god kundeservice og vare

Sindssyg god kundeservice og gode tilbud samt lækre vare! Ikke sidste gang jeg handler der.

3 de outubro de 2025

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak for din søde og rosende ord❤️ Af hjertet tak❤️

Helt igennem fantastisk oplevelse❤️

Jeg modtog min bestilling super hurtigt, hvilket var fantastisk i sig selv!
Dog var der fejl på den ene vare. Jeg skrev en mail, og fik et rigtig godt svar tilbage. Der blev fundet en løsning som jeg slet ikke havde regnet med, eller forventet, hvilket var helt fantastisk.
Jeg handler her gerne igen en anden gang❤️

25 de fevereiro de 2025

Tusind tak for din dejlige anmeldelse <3 Det varmer helt ind i hjertet! <3

De bedste hilsner fra Mette fra Babygarderoben :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Personlig og virkelig god service

Wauw en personlig og nærværende online shoppingoplevelse 😍
Jeg skrev en besked til Babygarderoben på Instagram en sen aften og fik både svar og hjælp med det samme.
Jeg bestilte en såkaldt Lykkepose og har modtaget det lækreste tøj med en personlig indpakning og besked.
Så hvis du er til virkelig god service og tøj i lækker kvalitet, så er Babygarderoben en kæmpe anbefaling!

10 de dezembro de 2024

Tusind tak for din virkelig søde anmeldelse <3 Det betyder mere end du ved <3

Rigtig god dag fra Mette fra Babygarderoben

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste service ever. Lækkert tøj og Mette gør det vanvittig godt

17 de junho de 2024

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak for dine søde ord <3 Det betyder mere end du ved :-)
De bedste hilsner fra Mette fra Babygarderoben

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse med shoppen

Så god service! Fantastiske varer til lige så gode priser 🤩
De afsendte dagen efter og jeg havde pakken efter 2 dage 🤗
Mette, som ejer shoppen (fornemmer jeg), svarede hurtigt på min besked på Instagram og ydede en service udover det sædvanlige 👌
Det er ikke sidste gang, at jeg handler hos Babygarderoben 🤍

17 de junho de 2024

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak for dine virkelig søde ord! Det betyder utrolig meget for mig <3 Af hjertet tak :-)

Skøn webshop❤️

Fin webshop med et godt udvalg og den bedste kundeservice. Kun godt at sige herfra!

8 de maio de 2024

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak for dine søde ord <3 Det betyder mere end du ved.
De bedste hilsner fra Mette fra Babygarderoben

Classificada 1 em 5 estrelas

Havde bestilt en buksedragt til som en…

Havde bestilt en buksedragt til som en gave i str. 2 år (str.2). Tjekker papskiltet da jeg modtager varen og der står 92 på - vi opdager dig, at der på selve bukserne står 3 år. Jeg skriver til Babygarderoben den 25/3, men har stadig intet svar fået. Har nu et par alt for store bukser, som jeg ikke ved, om vil passe til årstiden, så min nevø engang kan passe dem.

25 de março de 2024

Hej Kristina
Det er jeg virkelig ked af at høre - både at der var en divergens mellem skiltet og selve størrelsen på buksedragten, men ikke mindst at vi ikke har set din henvendelse. Vi havde desværre en periode, hvor vores kontaktformular ikke virkede.

Hvis du sender mig en mail på ms@babygarderoben.dk, så vil jeg rigtig gerne refundere dig dine penge for varen.

Jeg håber, at du vender tilbage til mig (Babygarderoben), så jeg kan få rettet op på din dårlige oplevelsen.

De bedste hilsner fra Mette fra Babygarderoben :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvis du er vild med god service, så skal du støtte Babygarderoben.

Babygarderoben forhandler børnetøj i alderen 0-6 år. Hos Babygarderoben finder man de fineste udvalgte styles og mærker - som alle vægter bæredygtighed højt. Der er hurtig levering og du får en fantastisk service. Der er altid en personlig hilsen med, samt en lille gave / overraskelse til mor eller barn.
Jeg kan kun anbefale Babygarderoben!

1 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste anbefaling her fra

Den bedste anbefaling her fra.
Købte lidt forskelligt tøj, til mine børnebørn.
Noget var desværre udsolgt, efter bestillingen.
Men det blev løst, på fineste vis. Og fik alt hvad der var bestilt. Og til og med ekstra.
Køber gerne igen 🤎
HUSK at støtte op om små butikker. Du får den bedste kundeservice.

9 de fevereiro de 2024

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Fine ting til billige penge, hurtig levering, lækkert pakket ind med kort og tilmed en lille gave til mor. Anbefales herfra... vi kommer igen 😊

6 de novembro de 2023

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak for dine søde ord :-) Det varmer rigtig meget. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen tilbage igen :-) Glade smil fra Mette fra Babygarderoben

Kæmpe anbefaling herfra

Hurtig levering, og jeg modtog et sødt lille sæt til junior i en lækker kvalitet.
Vil klart anbefale😘🌸

18 de outubro de 2023

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak, Anita❤️ Det er vi utrolig glade for at høre☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og god service

Hurtig levering. Virkelig fin service mes håndskrevet kort og en ekstra gratis gave til mor. Ikke en fingre at sætte på købsoplevelsen og jeg vil bestemt anbefale Babygarderoben til alle. :)

13 de setembro de 2023

Resposta da Babygarderoben

Tusind tak for de fine ord❤️ Vi bliver så glade, når vores kunder bliver glade☺️🙏🙏✨

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais