Super sød og kompetent service. Lånebil mens egen bil bliver klargjort. Yderst tilfreds med resultatet og bilen fremstår pænere end ny i lakken. De bedste anbefalinger fra en meget tilfreds kunde.
Leia as opiniões dos outros
Skøn og positiv oplevelse hos Bach Carcare. Kom forbi med en bil der så træls ud i lakken, og Jeffrey var klar med kompetent rådgivning omkring en løsning. Da min kone hentede bilen som aftalt, be... Ver mais
Rigtig fint og iorden service/resultat. Alt som aftalt, kan kun give 5 stjerner herfra👌👍
Aflevere min bil i går fik den allerede tilbage i dag super blank lige nøjagtig som det var blevet aftalt, 5 stjerner herfra.😎
Informações sobre a empresa
- Serviço de limpeza completa de automóveis
- Loja de tratamento de superfícies automóveis
- Serviço de restauração de automóveis
- Lavagem de carros
Escrito pela empresa
Bach Carcare blev startet i 2019 med et ønske om at tilbyde bilpleje af højeste kvalitet. Vi tilbyder polering af lak uden kompromis, så det du ser er det du får!Hos os er din bil altid i de bedste hænder, og vi brænder for at levere det bedste resultat overhovedet.Der bliver poleret med øje for detaljen og med så høj ridsefjernelses procent som overhovedet muligt så du som kunde får det bedst mulige resultat. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også beskyttelse af lakken, da det er mindst lige så vigtigt i vores optik som for eksempel en undervognsbehandling.Vi tilbyder keramiske coatings med holdbarhed på alt fra 2-5 år. Vi er et CARPRO certificeret bilpleje center, så du er sikret at din bil altid er i de bedste hænder når du afleverer din bil hos os.
Informações de contacto
Norgesvej 10, 9560, Hadsund, Dinamarca
- bachcarcare@hotmail.com
- bachcarcare.dk
Det er en engageret ung mand.
Det er en engageret ung mand.
Det er meget veludført arbejde.
Super godt arbejde
Det er bare et fantastisk stykke arbejde der er lavet på min bil. Vil helt klart anbefale Carcare.
Efter din bil har været en tur nede ved Bach Carcare, er det oplevelsen af at få ny bil igen. En passioneret mand, man kan mærke har styr på tingene. Stærkt anbefalet.
Skøn og faglig positiv oplevelse hos Bach…
Skøn og positiv oplevelse hos Bach Carcare.
Da min kone hentede bilen som aftalt, berettede hun at den nærmest skinnede som et suttet bolche. Polering + coating gjorde bilen godt, og folk komplimenterer det 👌🏻.
Flot arbejde bilen blev som ny 🤩
Det har jeg godt nok ikke oplevet før.
Det har jeg godt nok ikke oplevet før.
Bestilte en lygte til lakinspektion som blev leveret dagen efter bestilling og ikke nok med det så har jeg fået en lille men rat brugbar gave med som jeg glæder mig til at teste.
Lygten virker til at være super god kvalitet og jeg valgte netop den fordi den oplader med usb c hvilket bare i sig selv er praktisk i 2025.
Tak for gaven, jeg vender tilbage for at se hvad i ellers har af spændende produkter i fremtiden.
Mvh Thomas Bergkrantz.
Det er helt sikkert god service
Den bedste behandling
Fra start til slut fik jeg den bedste råd og vejlening. Både om hvad keramisk coating kan, hvad den rigtige løsning var for mig og om hvad der var det rigtige for min bil.
Men det bedste er aligevl resultatet. Bilen står som ny, den er sindsyg flot og er blevet markant lettere at passe på.
De bedste anbefalinger herfra.
God service med låne bil
God service med låne bil. og fleksibel, og god information før under og efter behandlingen. Af begge mine biler de står som de er nye
Der var høflig og god ekspedition
Der var høflig og god ekspedition. Med en nyindkøbt bil fra 2017 og et par småridser man ikke selv havde lavet, valgte jeg den store pakke og den levede op til forventningerne. Selv efter 14 dage skinner bilen helt fantastisk.

Resposta da Bach Carcare
Tak til Jeffrey for en fremragende…
Tak til Jeffrey for en fremragende nyvognspolering og coating! *****
Super tilfreds
Super tilfreds. Skoda Enyaq ny. Saglig betjening i flotte lokaler, så anbefaling herfra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.