Zo lief hebben ze hebben mee gedacht en voor een oplossing gezorgd voor een weggeraakte bon Heel erg bedankt voor jullie geduld en de snelle reaktie! Ga zeker weten vaker bestellen, top service
Prachtige kleding en snelle bezorging. Tevens vriendelijke en snelle afhandeling van een vraag over een product. Ik ga hier zeker vaker wat kopen!
Snelle levering, mooie kwaliteit. Nog niet gedragen, dus over de fit n oh geen oordeel.
Baebee Store is hét adres voor bijzondere items voor jouw kindje. In onze collectie vind je zorgvuldig geselecteerde merken die bekendstaan om hun kwaliteit, tijdloze uitstraling en verantwoorde materialen. Een aantal van deze merken is zelfs nog niet eerder in Nederland verkrijgbaar. Met veel liefde en aandacht stellen wij ons assortiment samen, zodat elk product niet alleen mooi is, maar ook fijn voelt voor jou en je kindje. Bij Baebee Store shop je onder andere van Moonie, Hvid, Kidooz, Kico Label, Senger Naturwelt, Holztiger en meer. Twijfel je over de juiste maat of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op we denken graag met je mee.
Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
Omdat ik al eerder wat besteld hebt en daar zeer tevreden over ben.
Ik heb een bestelling gedaan en enkele uren later, nog iets besteld omdat ik dat vergeten was. Het bedrijf was zo vriendelijk om zonder dat ik erom gevraagd heb de bezorgkosten terug te storten van de tweede bestelling. Erg snelle levering ook!

Resposta da Baebee store
In een vloek en een zucht was mijn pakket sneller dan een gerucht. Applaus!

Resposta da Baebee store
Bestelling geplaatst en snel geleverd!
Lief kaartje met bedankje erbij.
Ik ben tevreden.

Resposta da Baebee store
Heel erg bedankt voor jullie geduld en de snelle reaktie!
Ga zeker weten vaker bestellen, top service

Resposta da Baebee store
Fijne klantenservice en je krijgt het leuk ingepakt binnen, helemaal blij mee :)
Netjes verpakt goede kwaliteit en lief kaartje erbij
Snel verzonden, netjes verpakt en een leuk handgeschreven briefje er bij.
Ik ben tevreden!
Bestelde product, samen met een 'persoonlijk tintje', keurig als presentje ingepakt. Vlotte levering
Houten trein gekocht met bijpassende letters. Netjes verzonden en helemaal blij met dit cadeautje.
Super goede kwaliteit en service! Dank je wel
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.