Jeg fandt min drømme brudekjole i bæredygtig beklædning. For en 1/3 af prisen, god samvittighed og så var den endda som ny! Pianna var fuldstændig fantastisk til at få mig til at føle mig hjemme under... Ver mais
A empresa respondeu
Havde en fantastisk start på brudekjole jagten. Jeg startede (ikke særlig entusiastisk) nede hos Pianna, og uden den store fornemmelse for hvad jeg ville og kunne lide. Pianna var super dygtig! Hu... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var forbi for, at se mig lidt omkring i Sorø. Jeg er selv meget stor fan af genbrugsbutikker. Det her sted er dog et lidt højere niveau i genbrug, hvor man betaler for god service og ordentlig... Ver mais
A empresa respondeu
God overskuelig hjemmeside, så jeg nemt kunne finde frem til det helt rigtige. Der gik ikke længe, før je mg kunne hente pakken ved pakkeudleveringen Det hele var som beskrevet på hjemmesiden - og hyg... Ver mais
A empresa respondeu
Online genbrugsbutik hvor du nemt kan shoppe secondhand eller sælge dit tøj uden at røre en finger
Sorø, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Fantastisk service, super flot butik og varer, der lever op til beskrivelsen.

Resposta da Bæredygtig Beklædning
Smart koncept, lækre varer og hurtig levering. Kundeservice var også helt i top når jeg havde brug for den, nok den bedste jeg har fået. Ejeren er virkelig sød og også nem at få fat i.
Mine varmeste anbefalinger herfra.

Resposta da Bæredygtig Beklædning
Super godt koncept, god service og dejligt med secondhand der kan returneres. Absolut et sted jeg fremover både vil handle hos og sælge igennem.

Let at bestille
Retvisende størrelser og beskrivelse
God oplevelse

Resposta da Bæredygtig Beklædning
Modtog aldrig varerne, men de er sikkert gode nok.
Redigeret efter svar fra firmaet: Jeg snakkede med DAO dengang og de vil ikke tage ansvar. Jeg vil helst smide de 100kr eller hvad det var, end at bruge flere timer/dage på at diskutere frem og tilbage.

Fuld tilfredshed - og meget glad for shoppen 😃👌

Resposta da Bæredygtig Beklædning
Meget hurtig levering og alt er altid i orden når det modtages. Vil klart anbefale at købe dit tøj hos bæredygtig beklædning:-)

Super godt koncept og meget professionelt. Kæmpe anbefaling ☺️

Resposta da Bæredygtig Beklædning
Jeg har handlet hos Bæredygtig Beklædning et par gange nu, og jeg har kun haft positive oplevelser med dette. Leveringstiden er super hurtig og servicen er i top. Pianna er super hurtig til at svare, hvis der skulle være noget, så der er bestemt intet at klage over :)
Og så er det jo godt for miljøet at købe brugt tøj!

Resposta da Bæredygtig Beklædning
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.