Café Baghuset Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I dag besøgte min forlovede (Erika og jeg Café Bag Huset for at fejre vores forlovelsesdag. Det var helt særligt at være tilbage, da det faktisk var her, vi blev forlovet for præcis to år side... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min mand og jeg bestemte os for at køre til Viborg for at nyde noget lækkert mad på café baghuset.Vi har før nydt deres lækre mad. Vi gik ind og stod et godt stykke tid og ventede på en tjener,før... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi ankom syv personer og fik hurtigt anvist bord og bestilling, drikkevarer blev serveret rimelig hurtigt, men maden ventede vi på længe, ca.30 min. Husets burger var bestilt x 3 for alle var bollen g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Café Baghuset kan virkelig varmt anbefales. Få altid den varme modtagelse og betjening af personalet. Her får man en dejlig smagsoplevelse hvad enten man bestiller en Baghusets Brunch, en af de frokos... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Café
  2. também em
  3. Restaurante

Escrito pela empresa

Hos Cafe Baghuset i Viborg, byder vi på dejlige sanse-oplevelser. God mad og kunst er den solide basis i et behageligt og hyggeligt miljø. Vi rammer bredt - uden at gå på kompromis med hverken service eller kvalitet. Husk at du kan booke Cafe Baghuset til selskaber (min... 20 personer) - send en mail til info@baghuset.net, for at høre nærmere. Vi har erfaring fra: barnedåb/navngivningsfest, firmafest, fødselsdagsfest, bryllupsfest, julefrokost og vi er behjælpelige med alt vi kan, for at gøre din særlige anledning til en speciel dag. Vi tilbyder både tallerkenanrettede 3 - 5 retters menuer samt buffet. Cafe Baghuset er også på Instagram http://instagram.com/cafebaghuset Vores menuer findes på hjemmesiden www.baghuset.net

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk Service skal man lede længe…

Fantastisk Service skal man lede længe efter. Sidst vi var der fik vi tilbudt gratis dessert da de havde overskud af deres lækre ostekage. Andre steder var det bare blevet kasseret. Sød og smilende personale og lækker mad. Tak for Jer.👌

11 de janeiro de 2021

God oplevelse

Har spist flere gange på baghuset og er aldrig blevet skuffet. Sprøde fritter, gode burgere og venlig betjening.

11 de janeiro de 2021

Byens bedste!!!

Absolut et besøg værd.
Cafe baghuset er uden tvivl, den bedste cafe jeg indtil nu har besøgt. Ikke kun maden er helt fantastisk, men hele stemningen og oplevelsen man går derfra med, er over alt forventning.
Der er altid fyldt med glade gæster i cafeen, hvilket også emmer af god stemning, blandt både gæster og personale. Cafeen kan noget helt specielt på alle punkter, og jeg har endnu ikke oplevet, at noget ikke levede op til mine forventninger.
Derudover har jeg aldrig mødt et så smilende og varmt personale, alt stråler af personlighed, og der er ingen tvivl om, at de elsker deres arbejde, hvilket skinner klart igennem, når de snakker med gæsterne.

10 de janeiro de 2021

PRØV DET!

Helt igennem en super oplevelse hver gang! Maden er helt i top (især Mexican Burger er værd at køre efter!), lokalerne er hyggelige og virkelig tiltalende, super atmosfære og absolut bare fantastisk personale over hele linjen!

10 de janeiro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais