scam and frud compeny hy koi b deposit…
scam and frud compeny hy koi b deposit na kary or na in ka affiliate or plyear account bnay ya commission nhi daty zabt kar laty hy
baji-bet-pk.com is a licensed online betting platform serving Pakistan with a wide array of sports and casino offerings. We emphasize fair play, security, and compliance, backed by a Curacao gambling license. Enjoy seamless payments, fast registration, and professional support.
Estados Unidos da América
Sem histórico de convites para avaliação
Geralmente leva mais de um mês para responder
gameplay on live blackjack is good, i enjoy it. But the mobile app lags sometimes - specially when i am in middle of a game, very frustrating. deposited Rs 3,000 via JazzCash no issue there. Also rollover requirement is quite HIGH before you can withdraw bonus money. Not bad site but these things need to be fixed. Maybe will update review later if they improve.

Resposta da Baji Bet Pk
Myself Kamran from Lahore. Been playing Aviator for few weeks now and withdrawals to Easypaisa come fast — got Rs 4,500 in maybe 20 minutes. Simple site, no headache. Will keep playing.

Resposta da Baji Bet Pk
casino games are good especially jili slots but bonus terms are difficult. i got the 7777 pkr bonus but you have to bet many times to withdraw it. if you want to play just deposit your own money. payments are legit but slow on weekends.

Resposta da Baji Bet Pk
best site for psl betting. i use easypaisa for deposit and it works instantly, minimum 300 rs is very good for students. withdrawal to jazzcash received in 4 hours. also the happy fishing game is very addictive lol. recommended.

Resposta da Baji Bet Pk
Works reliably though graphics look old-fashioned. A few pages load slower.