Bestselling was geplats om 14 uur, volgende dag heb ik paket om 11 uur gekreigen! Hartelijke dank jongens!!!
Grote bestelling gedaan. Leuke verassing gekregen waar de kinderen heel blij van werden. eerste twee mixen geprobeerd en smaakte heerlijk! We gaan zeker weer bestellen. Tip, kijk hoe het beter verzo... Ver mais
De bestelling kwam snel en goed verpakt binnen. De broodmix Witbrood en Caramelcake gelijk geprobeerd. Cake was superlekker en eenvoudig te maken! Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving... Ver mais
Al 88 jaar dé bakspecialist! Bij BakeSmart vind je alle bakproducten om zelf lekker te bakken. Hobbybakker of professioneel? Voor iedere thuisbakker hebben we volop keuze. Al 88 jaar helpen wij bakkers en ijsmakers om de mooiste en lekkerste producten te creëren. Dat doen we met inspiratie, door kennis te delen en samen te werken met onze partners zoals Callebaut Chocolade, Dawn Foods, Dossche Mills, Puratos, Sonneveld en nog velen meer. Zo kunnen we onze klanten de beste ingrediënten bieden. En die professionele producten zijn er nu ook voor jou... om thuis te kunnen bakken als een bakker!
Hertog Karelweg 19, 4175 LS, Haaften, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Prima in orde. Communicatie zorgvuldig, snel geleverd en prima resultaat

Resposta da BakeSmart
Eerste keer dat ik hier besteld heb. Werd snel geleverd, maar veel belangrijker: het resultaat van de bakmixen die ik gekocht had was heerlijk!

Resposta da BakeSmart
Ik heb een week geleden mijn bestelling geplaatst. Maar het is nog niet bezorgd. Ik heb 2 keer e-mail verstuurd. Ik had geen reactie. Heel ontevreden.

Resposta da BakeSmart
Adequaat de bestelling afgehandeld.
Product keurig verzorgd opgestuurd.

Resposta da BakeSmart
Tja, voor thuisbakkers zijn de producten van BakeSmart ideaal en een goede oplossing voor het bakken van heerlijk brood en dat is echt nog niet zo eenvoudig maar met deze producten naast het kneden en het laten rijzen van de deeg lukt het prima.

Resposta da BakeSmart
+ Heb het product ontvangen, alles in orde.
+ Snelle verzending
- Wel een overdreven grote doos voor een paar lolly-pop stokjes.

Resposta da BakeSmart
Het eerste witbrood dat ik volgens omschrijving maakte had wat een te knapperige korst. Mijn tweede witbrood was perfect. Ik zette dit in de op 230 graden voorverwarmde oven en na 20 minuten heb ik de temperatuur verlaagd naar 200 graden.
We gaan zeker vaker bestellen!

Resposta da BakeSmart
Snelle service prijs was prima alles duidelijk en correct gegaan blij mee

Resposta da BakeSmart
Mijn bestelling is supersnel geleverd en goed verpakt. Ik zal nog vaak bestellen hier. Ook de website is eenvoudig zodat je gemakkelijk vind wat je nodig hebt. Super🤩

Resposta da BakeSmart
Heb nu al een paar keer besteld bij bakesmart en over het algemeen heel tevreden met het product enige probleem. Is dat er altijd 1 zak broodmix gebroken aankomt waardoor de hele inhoud door de doos ligt. Ook word er voor verschillende broden meerdere instructies gegeven zoals bij het desem brood.

Resposta da BakeSmart
Prima afgedaan. Eerste keer besteld bij deze firma, maar zeker vaker in de komende tijd! Bij de 1e bestelling een prachtige attentie ontvangen: helemaal goed! Bedankt.

Resposta da BakeSmart
Tip, kijk hoe het beter verzonden kan worden, 2 pakken waren open gescheurd door het vervoeren.

Resposta da BakeSmart
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.