Bakkaroegeriet Opiniões 11

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

En skuffende oplevelse

Virkelig en rigtig dårlig oplevelse både ved ankomst og ved bestilling af mad
Maden var mangelfuld og trist
Ejeren i kassen havde travlt med at tale i telefon ved vores bestilling og virkede ganske ligegyldig med os som kunder
Vi var 8 personer afsted og kommer ALDRIG igen.

14 de maio de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Stjernedårlig attitude

Som herboende bornholmer nyder vi at lege turist på egen ø i højsæsonen som altid inkluderer et besøg på Bakkarøgeriet for at spise deres udmærkede stjerneskud. Således også i år. Der har gennem de seneste års besøg emmet en afvisende og ligegyldig atmosfære blandt personalet inkl ejer, som vi har bemærket - men slået hen med at de nok bare har en dårlig dag. Det kan man dog ikke blive ved med at bruge som undskyldning.
Dagens oplevelse kommer her : Vi oplever lidt ventetid ved bestillingsskranken som i ingen personaler ved skranken. Efter ca 10 min kommer ejer til skranken med en afvisende attitude og vi afgiver vores bestilling. Han påbegynder opfyldning af drikkevarerne, men sætter pludselig det halvfyldte glas fra sig og går uden et ord til hverken os eller den nu ankomne personale, som forvirret og undskyldende starter vores ekspedition op forfra. Hun gjorde hvad hun kunne for at glatte ud på en meget ubehagelig attitude både overfor hende og os som kunder.
Intet at udsætte på maden og den sidstankomne søde personale - men hold da op en udstråling fra ejer. Gider man ikke kunder, skal man måske bare holde sig i maskinrummet.
Stjernerne gives for maden, udsigten og den søde personale, der forsøgte at redde den meget akavede situation.

23 de julho de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Super lækkert stjerneskud men kedelig…

Super lækkert stjerneskud men kedelig betjening. Vi havde fået anbefalet at spise her og det var bestemt også dejlig mad. Men trist sammenlagt oplevelse med den meget lidt imødekommende herre der stod ved disken. Spurgte til menukort og fik svaret "så tror folk bare at vi kommer ud til bordene - og DET gør vi ikke, du kan se menukortet på væggen der!". Kunne de ikke bare have et lille skilt på bordene "bestil i baren" eller lign. Og ikke et smil eller nogen spørgen ind overhovedet. Der behøves vi ikke komme igen. Skønt da vi lørdag kom til Svanneke Bryghus og fik BÅDE dejlig mad og dejlig betjening. Tænk over det Bakkarøgeriet - eller sæt jeres ejer på et service og smilekursus.

29 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Et besøg værd

Rigtig lækkert stjerneskud, og god stemning. Er kommet der hver gang jeg har besøgt Bornholm, og det kort et højdepunkt. Især når siggi spiller. Virkelig et besøg værd.

21 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Bakka røgeri er som alle andre “ikke”røgerier på øen.

Kø i 25 min for at bestille hos en uhøflig og på ingen måde service minded ejer ved kassen.
Dernæst 25 min ventetid på fiskefillet som var nøjagtig ligeså friture neutraliseret som alle andre steder på øen- rejemad bestående af mayonnaise med rejer og slutteligt middelmådige fiskefrikadeller med pomfritter direkte fra den billigste pose.
Prikken over i’et var indtagelsen af maden, med udsigt over Bakke Havn i strålende sol.
De får 2 stjerner for den samlede oplevelse, hvor den ene alene er udendørs området med den smukke udsigt.

24 de julho de 2024

Kom tilbage idag

Kom tilbage idag, efter 18 år og var sindsyg glad for at vende tilbage til området og var spændt på at komme ind i butikken.
For det første fik jeg elevator blikket af ham der stod ved kassen, han stod med en “indfødt” bød hverken velkommen til mig eller min mand. Ikke noget som helst. Vi stod forholdvis længe og fik ingen betjening af nogen slags.
Jeg var klar til at gå igen, men min mand var sulten og ville bare lige ha en hurtig fiskefrikadelle så.
Vi skulle ellers ha købt til det helt store fiskebord til os og vores venner, vi er herovre med.
Da min mand afbryder deres samtale, for at få en frikadelle.
Spørger han” Du skal vel ha den med”
Sikke dog et latterligt spørgsmål. Selvfølgelig skal han ha den med.
Vi kører hellere til Nexø og handler ind til vores fiskebord.
Sætter ALDRIG mine ben hos jer igen..
Dårligere service skal man lede længe efter. Hvorherre bevares.!!!

11 de junho de 2024

Klamt røgeri

Blev anbefalet Bakkarøgeri dog med stor fortrydelse, magen til uoplagt personale og uforskammet unge dame ved kassen, som øjensynligt ikke ønskede at arbejde der selv, stod med et fjernt netflix blik, gad ikke svare, fik et kønstløst stjerneskud, som de ikke burde kalde for stjerneskud, fedtet og mere panering end fisk. Hele restaurant fremstod med fedtet og beskidte borde, ærlig talt ulækkert, kommer her aldrig igen.

1 de setembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste stjerneskud jeg har fået til…

Det bedste stjerneskud jeg har fået til dato, - intet mindre end som det bedste røgeri på Bornholm, som du bare ikke må gå glip af !

Frisk mad, dejligt tilberedt, masser af mad på tallerknen, og venlig betjening, og koldt øl. - hvor svært kan det være 😊

3 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais