Body & Mind Universe Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

BAM har en alternativ og god tilgang til årsagen til dine smerter og udfordringer. Efter kropsbehandling og stort set daglig BAM træning har jeg oplevet store og positive forandringer. Eft... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Body and Mind Universe har hjulpet mig i enestående grad. Kronisk migræne og spændingshovedpine er ikke nemt at håndtere. Jeg har anvendt deres træning gennem ca 3 år. Dels er deres øvelser eminen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har meldt mig ind i Body&Mind Universe og gennemført et 28 dages afspændingsforløb med Martin Bonde Mogensen online. Det har været guld værd. Efter et totalt stress-kollaps blev BAM-universet nøgl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er begyndt at få behandlinger hos Martin og er i den forbindelse blevet introduceret til hans træningsunivers. Det er nogle gode videoer med god energi i, og jeg kan tydeligt mærke, at jeg rykke... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Praticante de medicina alternativa
  6. Programa de aptidão física
  7. Programa de bem-estar

Escrito pela empresa

Body & Mind Universe er Danmarks eneste online kropsunivers og metode, der arbejder med alle fire smertekilder på én gang – fysisk, psykisk, mentalt og kemisk – ikke kun ét ad gangen, som andre løsninger gør. Udviklet af kropsekspert Martin Bonde Mogensen med 25 års erfaring. Brugt af 8.500+ danskere og gennemsnittet halverer smerter på 21 dage. Du får 18+ guidede forløb til nakke, ryg og hele kroppen – som løsner spændinger, beroliger nervesystemet, skaber overskud og hjælper dig få et mere normalt liv igen. 10–20 minutter om dagen, hjemmefra, uden udstyr og hård træning. Derudover får du et komplet kropskursus, et støttende fællesskab med 3.000+ medlemmer og direkte kontakt til Body & Mind-eksperter. De 7 første dage er helt gratis.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Stor anbefaling herfra

Har gennemgået 20 dage af 21 dages nakkeforløb, og fortsætter helt sikkert medlemskabet! Der har dog været øvelser jeg ikke har kunnet lave/følge med i, men sådan er det jo. Det har gjort godt for min nakke, og da jeg har mange flere steder på min krop der udfordrer min hverdag, tænker jeg der er flere øvelser der vil gøre gavn.

17 de setembro de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Det er der og det er blot med at kigge inde i universet, hvad der er brugbart for lige dig og som underviserne siger, så handler det om at lytte efter kroppen og tilpasse træningen og udførelse så det føles rart for dig. Godt gået.

Godt for hele kroppen

Jeg har deltaget i 21 dages nakkeforløb, B.A.M. træning.
Jeg har haft en lang periode med spændingshovedpine, stivhed i hofte og jeg kunne løbe 3 km før spændinger mellem skulderbladene slap og jeg frit kunne trække vejret.
Efter bare en uge er de spændinger så godt som forsvundet og jeg nyder at vi arbejder både med fødder, hofte og skulder også.

17 de setembro de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Hvor er det dejligt at høre, super godt gået.

Classificada 3 em 5 estrelas

Har deltaget i et 21 dages rygforløb…

Har deltaget i et 21 dages rygforløb hvilket virkede meget tiltagende i starten.
Men blev lidt vanskeligt at følge med, og regnede med sammen med andre at have fri adgang til netkurset mere end 7 dage efter de 21 dage. Da det først der vil være tid til fordybelse af de forskellige stræk som kunne gentages indtil det blev gjort helt rigtigt. Det fandt man så først rigtigt ud af i slutningen af forløbet som så resulterede i man føler sig tvunget til at skulle købe nyt abonnement for at få adgang det gav desværre en noget negativt oplevelse af et ellers godt kursus.

15 de junho de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Hej Erik, dejligt at høre du var/er tilfreds med kurset.
Vi har lyttet til dig og nogle andres oplevelser når forløbet er færdigt. Derfor har vi også ændret i det fra næste gang vi køre et forløb. Derudover dejligt at have dig med som medlem.
De bedste fra
Martin Bonde Mogensen

Taknemmelighed ❤️

BAM træning har været fuldstændig fantastisk for mig 🙏🏼 - har efter hjernerystelser og piskesmæld døjet meget med nakke og hovedsmerter, og forsøgt hjælp ved adskillige behandlingsformer. BAM har hjulpet mig mentalt, psykisk og fysisk, og jeg er nået virkelig langt, så jeg kan ha en ‘nærmest’ normal hverdag. Min familie syntes jeg er blevet mere glad og har mere overskud. Jeg føler mig mere groundet og er ovenud Taknemmelig for BAM ❤️🙏🏼❤️🙏🏼

7 de maio de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Hvor er det dejligt at høre - som vi siger: huske at være kærlig, nænsom og tålmodig over for dig selv og nyd de små rare tiltag.

Kan kun anbefales

Jeg kan kun anbefale BAM Cure and Care universet. Jeg har i mange år gået med ondt i nakke, skuldre og imellem skuldrebladene. Jeg meldte mig til deres nakkeforløb og i løbet af ganske få dages øvelser mærkede jeg en markant forskel. Øvelserne er anderledes end jeg er vant til(har lavet gymnastik o.lign. hele livet) men de virker bare. BAM's holistiske tankegang holder 100% - alt hænger sammen fysisk og psykisk. Dygtige og kompetente undervisere.

3 de maio de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Tusind tak for din melding.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alle mennesker burde forkæle sig selv…

Alle mennesker burde forkæle sig selv med dette univers - det er intet mindre en magisk 🤩🙏 Hele min krop elsker den daglige træning og kan slet ikke undværes længere 🧘‍♀️❤️ TAK BAM 🙏

2 de maio de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Dejligt! Vi er også så glade for træningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er den bedste gave jeg har givet mig selv.

Det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Har gennem din/jeres vejledning fundet ud af ikke at være bange hvis nogle øvelser gør lidt ondt😊

13 de fevereiro de 2022

Resposta da Body & Mind Universe

Dejligt at høre! Det er en stor del af træning at mærke efter og vide hvornår, man skal blive i det man mærker, for at det får en effekt og er man i tvivl kontakter man os bare.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais