Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

2 settimane fa ho fatto richiesta tramite Bambelo e dopo pochissimo sono stato subito contattato da un certo numero di persone che realizzano impianti fotovoltaici. Ho chiesto a 2 di loro di venire a... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Plataforma de colaboração web

Bambelo now operates more than 25 vertical platforms to connect consumers who look for offers and partners who offer services. From our Headquarter in Breda we are actively connecting partners in the Netherlands, Belgium, Spain and Germany with interested consumers, building our pan European service platform for all services imaginable. Through effective marketing we are able to match only those consumers who look to connect with our partners. Meanwhile we help our partners become successful by making it as easy as possible to connect with consumers, allowing them them to focus on what they do best; providing the best service possible for consumers.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

98 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Heel slechte dienstverlening

Een hele slechte dienstverlening. De gemaakte afspraken kloppen niet. 90 procent van de aangeleverde leads nemen niet op. Van de overige 10 procent zeggen de meest dat ze geen verkoopmakelaar wilde, ze hadden op een website gekeken en wat informatie ingewonnen. Meteen daarna belde er 6 makelaars. Ik heb 1 klant gekregen uit 23 aanvragen a60 euro per lead. De retours worden zonder onderbouwing niet geaccepteerd door Bambelo.

9 de março de 2026

Compleet waardeloos bedrijf

Compleet waardeloos bedrijf! Adverteren met de voorstelling dat je een overzicht krijgt met offertes van vergelijkbare bedrijven, terwijl je vervolgens wordt suf gebeld (>30x) door allerlei pipo's waar ik niks mee te maken wil hebben. Enorm misleidend en geen omgang met consumenten op deze manier! Bovendien zijn ze niet bereikbaar voor op- of aanmerkingen.

27 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Maakt de verwachtingen en de mooie verhalen niet waar.

Veel aanvragen van mensen die totaal nergens op reageren, maar wel zogenaamd "geverifieerd" zijn. Ik bel, email, app me suf, maar geverifieerde leads zijn net zo slecht bereikbaar als niet geverifieerde leads, zelfs nooit. En al deze leads vallen buiten het retourbeleid, à gemiddeld € 27,50. Verder erg weinig empathie met onze branche. Qua reclamaties voeren ze een ontmoedigingsbeleid. Veel bellen en aan de telefoon mooie verhalen over "hoe dingen geregeld kunnen worden buiten het beleid om", maar daar zit je niet op te wachten denk ik. 7 dagen retourtijd is ook veel te kort als je met hypotheek- en vergunningtrajecten zit. Retouraanvragen voor werkzaamheden die buiten de scope vallen worden geweigerd. Kortom... zo veel mogelijk incasseren en zo weinig mogelijk teruggeven is het devies van Bambelo schijnbaar.

22 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Redelijk tevreden over 2024 en 2025

Regelmatig aanvragen die niet overeenkomen met onze werkzaamheden. Helaas kan de consument geen goede keuze maken die passend is. (is dit een verdienmodel?) Regelmatig verkeerde tel nummers . leads worden dan teruggenomen. Helaas heb je maar 7 dagen om te reageren en als de klant niet aanwezig is dan moet je betalen in 2026 gaan ze een andere aanpak doen. Hiervoor betaal je per maand 35 euro oplopend naar een pakket van 60 euro exclusief de leads. Het wisselt regelmatig hoe de klacht wordt opgepakt, hierin merk ik dat de Damens niet oplossingsgericht werken en de heren meer openstaan voor een wederkerig gesprek.
Mijn cijfer van 0 tm 10 is een 6.5. gezien ik wel min omzet hieruit haal. Nu ik een vernieuwde site krijg ga ik eens bekijken hoe de effectieve rendement is op de aanvragen.

23 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik wilde een lead reclameren maar…ze zijn eigenwijs

Ik wilde een lead reclameren maar volgens een medewerker van Bambelo had ik daar geen recht op omdat de betreffende klant de postcode had ingevuld van mijn regio..7601..maar er stond ook bij dat het niet hier in Almelo was maar in Spijk bij Wageningen met postcode 6701 ..dus verkeerd ingevuld.
Ik heb dit toen gemaild aan Bambelo,komen ze met een uitleg dat deze klant werk wil laten doen in Almelo.Heb deze klant gebeld en gevraagd hierover ,het werk is in Wageningen ..moest dit dus zelf onderzoeken .Maar hierin kreeg ik geen gelijk van Bambelo..
Meerder malen met de lead manneger gemaild en gebeld maar die bleef gewoon stront eigenwijs wat tot een woordenwisseling leidde over hoe Bambelo dit controleert ,ze controleren de aanvragen niet blijkbaar ..het wordt gewoon naar de betreffende gestuurd met zijn postcode gebied..
Deze lead manneger ging gewoon constant tegen mij in en dat ik nergens gelijk in had . Ze hadden al waardeloze slechte aanvragen die voor 90 % niet serieus waren ,maar door deze stront eigenwijze maneger was ik er klaar mee en heb toen via mail mijn samenwerking opgezegd .
de lead is wel hiernaar terug verrekend..maar het leed is al geschied door deze zeer slechte medewerker
Na enkele weken kreeg ik een mail van deze manier of ik nog wel weer verder met Bambelo wilde. En dat er in de communicatie over dit geval van beide kanten niet goed is gegaan, dus hij geeft mij dus ook de schuld voor zijn slechte arbeid en arrogante instelling.
Ik heb het alles maar een tijd laten belopen en nu dus bijna 7 maanden later komt er een mail van hun dat de factuur niet betaald is en gelijk met een soort dreigement van extra kosten blabla ..is dus ook weer zeker zo'n automatische brief
en dat ze eerdere herinneringen hadden gedaan en een officiële aanmaning ..nooit ontvangen ,wat een leugens dit alles .
Sinds dit onder Bambelo valt is het bagger slecht geworden .

15 de maio de 2025

bambelo is kutbelo

geen bedrijf om mee in zee te gaan ze beloven een hoop maar komt niets van terecht. Antwoord op de mails doen ze ook niet. Dit omdat ze anders geen woord hebben voor de rechter.

1 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn en snel in contact met installateurs

Via de website Zonnepanelenvergelijker.nl een aanvraag gedaan om een aantal offertes op te laten stellen voor het laten leggen van zonnepanelen. Binnen enkele dagen werd er contact met mij opgenomen vanuit verschillende installateurs van erkende bedrijven die een persoonlijke aanpak hadden (langs komen voor een adviesgesprek, duidelijke uitleg en een luisterend oor voor onze eisen/wensen).
Erg fijn geholpen door de installateurs, maar ook door Zonnepanelenvergelijker.nl om ons in contact te brengen.

30 de maio de 2025

Via de website…

Via de website immokantoorvergelijker.be wilde ik enkele immokantoren vergelijken. Wat ze echter doen is je telefoonnummer doospelen aan 6 verschillende immokantoren (mogelijks meer), waar je vervolgens de hele tijd door gebeld wordt. Niet normaal. En nergens een telefoonnummer of andere contactgegevens om uit te schrijven. Ik heb het aan de man van een immokantoor gevraagd en die heeft me verder geholpen. Degoutant bedrijf.

27 de abril de 2025

Prima ervaring

Prima ervaring. Gegevens achtergelaten tbv makelaars en binnen een dag gebeld door partijen. Ook de follow-up call vanuit Bambelo als prettig ervaren.

2 de abril de 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters! Het is een bedrijf van niks beloven goede leads en je krijgt alleen maar troep reclamaties worden niet serieus genomen en schrijven zomaar geld van je rekening af waar hun denken recht op te hebben.
Heb het geld wat ze af hebben geschreven terug geboekt en dan kunnen ze bellen en van alles beloven.
Was het op een gegeven moment echt zat en heb niet meer gereageerd op ze en toen hebben ze het naar een deurwaarder overgedragen deze heb ik meteen betaald maar wat een bedrijf heb er geen woorden voor

21 de março de 2025

Ze sturen afspraken

Ze sturen afspraken, welke niet bereikbaar zijn en ze crediteren deze niet! Waardeloos bedrijf dus! De afspraken nemen niet op of verkeerde
Telefoon nummer! En worden niet gecrediteerd!!!!

8 de janeiro de 2025

Ongelooflijk dit bedrijf

Ongelooflijk dit bedrijf. Ze doen voorkomen dat je on line een taxatie ontvangt op basis van een aantal gegevens die je verstrekt. Dan komt de melding dat ze niet direct een bedrijf kunnen vinden die mijn situatie past. Ik heb ze gemaild met het verzoek om met deze onzin te stoppen. Vervolgens krijg ik bericht dat ik door 6 bedrijven zal worden benaderd. Met andere gewoon oplichting. Ga niet met dit bedrijf in zee.,

16 de dezembro de 2024

wat een bagger bedrijf

Je denkt na invullen van je gegevens een lijst met aansluitende dienstverleners te krijgen, maar wordt in plaats daarvan gek gebeld door bedrijven die niet eens uit de regio komen. Echt abnormaal, en ze bellen nog stug door als je wegdrukt ook, bijna een ongeluk gehad, m’n kind wakker gebeld en stoorzenderen als ik aan het werk ben.
Ik hoef geen dienst van een beunhaas die zich door zo’n bedrijf aan laat smeren.
Ik heb een mail gestuurd, want de hufters zijn zelf niet telefonisch bereikbaar, gaan ze m’n gegevens niet verwijderen dan kom ik langs.

9 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.