A empresa respondeu
Foreløpig bare tre stjerner (nå fire) grunnet problemene med PostNord og toll. Vi får se om Bandasjeshop.no får løst saken, noe de "lover" i en E-post. Oppdatering: Saken er nå løst, men det blir l... Ver mais
A empresa respondeu
Raske og skikkelige. Netthandelen gikk raskt, enkelt og problemfritt. Vi kjøpte fingerbandasjer, som viste seg å ha god kvalitet, så vi skulle bestille flere. Det var tomt på lager, men vi skal få... Ver mais
A empresa respondeu
Bandasjeshop.no tilbyr et bredt utvalg av bandasjer, støtteutstyr og rehabiliteringsprodukter. Deres sortiment inkluderer blant annet kompresjonsbandasjer, støttebandasjer, sportsbandasjer og ortopediske hjelpemidler. De legger vekt på å tilby høykvalitetsprodukter som kan bidra til å forbedre folks helse og velvære. I tillegg til det brede produktutvalget, tilbyr Bandasjeshop.no også råd og veiledning for å hjelpe kundene med å finne de riktige produktene for deres spesifikke behov. De er opptatt av kundetilfredshet, og tilbyr en ekstraordinær bytterett på 30 dager, samt 24 måneders reklamasjonsrett. De har også et lojalitetsprogram hvor kunder kan tjene poeng og få rabatter på fremtidige kjøp.
Tangmosevej 87G, 4600, Køge, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Var plaget av sterke smerter i nakke, rygg og skuldre. Bestilte en nakkemassasjepute etter anbefaling fra en ansatt. Nakkemassasjeputa ble levert bare ti dager etter bestilling, til tross for vinterstorm. Nakkemassasjeputa fungerer utmerket, og nakken og skuldrene er allerede meget bedre. Jeg er kjempefornøyd!

Resposta da Bandasjeshop.no
Godt fornøyd bestilling, fikk varen på døren få dager etter bestilling. Meget godt fornøyd. Betalte med klarna.

Resposta da Bandasjeshop.no
Jeg knakk begge anklene og kjøpte to ankelskinner som ikke passet. Jeg sendte dem i retur innen frist og fikk aldri pengene tilbake. Bandasjeshopp mener de aldri mottok skinnene i retur. Jeg stoler på Posten. Jeg stoler ikke på bandasjeshopp.
Det var en kostbar erfaring til flere tusen kroner.

Resposta da Bandasjeshop.no
Fikk god hjelp i butikken. Endte opp med å kjøpe et produkt som passet veldig godt til den aktuelle skaden. Veldig fornøyd.

Resposta da Bandasjeshop.no
Meget bra produkt, svært prisgunstig infrarød sauna teppe!
Rask levering!

Resposta da Bandasjeshop.no
Biofrost kjølegelè er den kjølegelèen som har fungert best på vondt kne av de jeg har prøvd

Resposta da Bandasjeshop.no
Oppdatering: Saken er nå løst, men det blir lell ikke fem stjerner. Mye mas og kjas grunnet dette med E-poster fram og tilbake, og unødvendig stress som er blitt iblandet julestrida. Men, **** er bra...

Resposta da Bandasjeshop.no
Veldig fornøyd med priset og leveringstid. Hadde ikke handlet her før. Anbefales!

Resposta da Bandasjeshop.no
I bought a Sauna blanket. And the product is the only thing I am satisfied with. I bought the product via their norwegian webpage bandasjeshoppen.no and was charged Norwegain VAT taxes. Once they shipped the product to me from denmark, I had to Pay a fee for custoums and one more time the taxes. I contacted the custoumer service the same day and the said that a mistake happened. in Further communication they claimed to have answered me while they didnt. Their mailprogram doesnt seem to work. The few answers i got after the first mail was really unfriendly, even though the mistake was on their side. Today, 4 weeks later i got some of the money, but for some reason they cut me 50 kr. Worst ever custoumer service

Resposta da Bandasjeshop.no
God pris og fine produkter.
Men litt lang leveringstid ( 2 uker )

Resposta da Bandasjeshop.no
Veldigt fornøyd.Støtter godt for meg som har brudd i håndleddet.Rask levering.

Resposta da Bandasjeshop.no
Det jeg kjøpte som var beskyttelse for gips var et godt produkt. Tok noe lenger tid enn 3-4 dager,men ellers godt fornøyd med produktet som ble levert helt hjem.

Resposta da Bandasjeshop.no
Det var enkelt å finne det jeg trengte på nettsiden og leveransen var meget effektiv.

Resposta da Bandasjeshop.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.