Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Lidt blandet fornøjelse. Ingen spisekort på dansk og vi var 9 personer, personalet havde glemt 3 bestillinger samt noget af maden var halvkold, men ellers smagte det fint.

Classificada 5 em 5 estrelas

Besøgte den nyåbnede Viborg afdeling. Der var småfejl i bestillingerne & de unge tjenere var ikke helt inde i menukortet, men alt blev leveret med et stort smil og maden smagte fantastisk. Helt s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er nødt til at lave mn første anmeldelse herinde, efter at have fået mad derfra i aftes. Vi fik en "Kylling Goan Karry" og en "Chicken Tikka Masala" begge på medium i styrke. Til forr... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Vi var på den nyåbnede Bandhan i Viborg og maden var virkelig god. Masser af valgmuligheder, også i styrke. Vi blev meget mætte og fik tilmed en doggybag med hjem. En god oplevelse og med lige fler... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Restaurante indiano
  2. Restaurante especializado em curry indiano
  3. Restaurante de sizzler indiano
  4. Restaurante takeaway de comida indiana
  5. Restaurante indiano moderno

Escrito pela empresa

I 2023 begyndte vores kulinariske rejse med en mission om at tilføre Herning de autentiske smage fra Indien. Vejledt af elskede familieopskrifter, lavede vi en menu, der legemliggør hjertet og sjælen i det indiske køkken. Vores forpligtelse til tradition fik os til at omfavne tidligere tiders langsom madlavningsteknikker og sikre, at hver ret resonerer med Indiens kulinariske arv. Fra duftende karryretter til sydende tandoori-klassikere, hver bid fortæller en historie om rige krydderier og hævdvundne teknikker. Vi forstår vores kunders forskellige smag og tilbyder en række muligheder, herunder lækre veganske, vegetariske og glutenfrie alternativer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig velsmagende og god betjening

En personlig velkomst hvor de brugte mit navn ved ankomst! Høflig betjening hvor de brugte tiden på at forklarer hvad de brugte af ingredienser i deres retter vi ikke kendte!
Maden var virkelig velsmagende og kan KLART anbefales hvis man elsker indisk er dette klart stedet!

21 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Authentic Indian Delight in Denmark!

We had an incredible dining experience at this Indian restaurant! The food was bursting with authentic flavors — every dish was prepared with great care and tasted amazing. The service was equally impressive; the staff were attentive, warm, and made us feel very welcome. It’s rare to find such a great combination of fantastic food, friendly service, and a pleasant atmosphere. Highly recommended for anyone craving delicious Indian cuisine in Denmark!

Will definitely visit again!

17 de novembro de 2024

Super oplevelse

Vi var på besøg hos Bandhan i går, hvor vi havde en fantastisk oplevelse. Vi havde ikke været der før og var spændt på hvad de havde at tilbyde (og vi blev ikke skuffet). Menukortet var bredt og fyldt med lækre retter, så det var næsten svært at vælge 😄 Maden var suveræn og manglede intet og selve stemningen var mindst lige så god. Det var vores første besøg, men der er ingen tvivl om at vi kommer på besøg igen. Super oplevelse!

13 de novembro de 2024

Stor anbefaling herfra!

Jeg var inde og spise i lørdags, både servicen og atmosfæren var fantastisk. Maden var lækker og velsmagende, og det bliver uden tvivl ikke sidste gang jeg kommer på besøg igen! De største anbefalinger herfra!

9 de novembro de 2024

Virkelig lækker mad

Virkelig lækker mad, meget venlig og opmærksom betjening, og fint afpassede portioner. Og så er det billigt. Gør jer selv den tjeneste at gå de ekstra 150 m ned ad gaden væk fra de mest besøgte restauranter i centrum af gågaden.

31 de agosto de 2024

Super god oplevelse.

Flot restaurant. Stort menukort. Venlig betjening. Fair priser, og et af de absolut bedste måltider jeg har fået i flere år... Vi har hermed fundet vores nye favorit spisested... De fortjener så absolut 5 stjerner for dette fantastiske måltid. Klasse.

6 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Man får mere hvis man bestiller fra…

Man får mere hvis man bestiller fra dem, end hvis man spiser.

Bestilte en omgang butterchicken, og fik seriøst den mindste portion at det nærmest er til at grine af

Da jeg spurgte dem om hvorfor man fik mere hvis man bestilte det hjem, end hvis man spiste på restauranten, fik jeg at vide “Du betaler for servicen” ikke spørg mig hvordan det svarede på mit spørgsmål men fik et flabet svar igen, så da jeg skulle til at betale med kontanter fik jeg st vide, “håber du har mønter ellers må du betale på en anden måde” med en flabet attitude.

Overordnet var maden middel god, men portion størrelsen er til grin

16 de maio de 2024
logótipo da Bandhan

Resposta da Bandhan

Kære kunde

Tak for din anmeldelse. Med din kommentar kan vi kun sige, at alt koster ekstra , hvis man vil have noget ekstra. Man skal ikke forvente at få noget gratis. Nogle gange skal du være realistisk. Den portion vi har er standard portion og mere end nok til en person.

Mvh
Bandhan

Maden smager helt fantastisk

Maden smager helt fantastisk. Virkelig en god oplevelse, hvis man er vild med en masse små retter, som man kan sidde og nyde over længere tid. Super sødt og meget serviceminded personale, gode til at være opmærksomme på om man mangler noget ved bordet. Udover det er restauranten rigtig hyggeligt indrettet og meget gennemført hele vejen rundt. Tak for en super oplevelse, jeg kommer helt sikkert igen!

26 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedtemt ikke sidste gang !

Hos Bandham Herning .. Bestilte familie takeaway pakken til 4-6 person.. virkelig lækkert og nok af alt. Varmest anbefalinger herfra. Bestemt ikke sidst gang.

26 de janeiro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais