Vi placerede nok årets mindste ordre (en dør til lavloftet bondehus fra 1876). Medarbejderen Kristian behandlede os som om, at vi kom med årets største ordre. Bango og Kristian fortjener 5 stjerner... Ver mais
A empresa respondeu
Genial service, gode priser og hurtig levering. Bestilte 3 døre fra SWEDOOR inkl karme. Prisen var langt bedre end andre forhandlere, og leveringstid var kun 2 dage. Absolut top service fra start t... Ver mais
A empresa respondeu
Fik svar på alle mine spørgsmål, kom hurtigt igennem uden at skulle trykke mig videre i div. muligheder. Stort set uden ventetid. Bestilte om mandagen, fik leveret onsdag 2 dage senere. Samtidig til m... Ver mais
A empresa respondeu
Min kæreste og jeg bestilte en Fransk dør fra Swedoor, som blev leveret til tiden! Efterfølgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de små glas vinduer. Jeg var bitter... Ver mais
Escrito pela empresa
Med en butik på over 10.000m2 og altid mere end 5.000 døre, vinduer og garageporte på lager og klar til afsendelse er Bango Danmarks største butik indenfor netop disse områder. Du er altid velkommen til at kigge forbi Danmarks største vindueslager.
Vinduer er den første tredjedel af Bangos verden. Vi har flere årtiers erfaring med rådgivning, køb og salg af brugte vinduer, nye vinduer, restpartier og alt det tilbehør der hører til. Derudover tilbyder vi at få specialproduceret vinduer og døre efter mål.
Vinduer er ikke bare vinduer. Specielt i de senere år, hvor energivenlighed og klima er kommet på den almene dagsorden, har udviklingen indenfor vinduesproduktion taget til. Vi er helt opdaterede på trends og tendenser, når det drejer sig om vinduescertificeringer og miljøvenlighed indenfor vinduesindustrien.
Døre er næsten en tredjedel af vores sortiment. Vi forhandler både hoveddøre, indvendige døre med karm og indvendige døre uden karm. De kommer i mange forskellige kvaliteter - fra restpartier, outlet og fabriksnye til omgående levering.
I kategorien indvendige døre finder du eksempelvis franske døre, branddøre, almindelige glatte døre og en masse andre former for døre. Af yderdøre finder blandt andet facadedøre, terrassedøre og skydedøre. Blandt vores sortiment finder ud døre til udendøres brug, blandt andet i form af vores udhusedøre i høj kvalitet.
Garageporte er det sidste ben i vores forretning. Vi bryster os af at have Danmarks billigste garageport - Trendline garageporten fra ProDoor - det er en CE mærket kvalitetsport på trods af den lave pris. Vi sælger garageporte med forskellige overflader og i mange forskellige størrelser.
Du er altid velkommen til at kontakte Bango, hvis du har brug for gode råd. Du kan også finde vejledninger til valg af vinduer, døre og garageporte i vores artikelarkiv.
Højgårdsvej 25, 8620, Thorning, (Kjellerup), Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Vi bestilte et indbygnings sæt med skydedør bestående af indbygnings modul og dør , men nu passer det ikke sammen.
Kunde service har åbentbart ikke kontrolleret det passer sammen og de vil ikke bytte det til at rigtige eller tage det gamle retur, “jeg må bare sætte det på DBA”
+ 6000kr lige til at smide ud.
0 point til kundeservice og deres egen kontrol.

Resposta da Bango
Super oplevelse med monteringen af ny garageport, og Leo er en meget professionel montør.
HURTIG SVAR PÅ MAIL, GOD RESPONS OG ANBEFALING VIA TELEFON.
Efter indhentning af priser og forskellige løsninger faldt valget på Bango, de har stået for opmåling og montering af to porte. De ringede og spurgte til deres tilbud, jeg forklarede der var et andet godt tilbud, det matchede Dan, og vi blev enige om forholdene.
God service og virkelig god til at hjælpe med den rigtige løsning.
Vi fik portene med tagfølge og det spiller bare.
Alt er perfekt og god kvalitet.
Min bedste anbefaling herfra!
Opmåling og montering af ny garageport. Alt i orden og virkelig godt håndværk.
Fast pris og håndværkeren gjorde jobbet færdigt samme dag, tiltrods for at klokken blev 17:30.
Kæmpe ros herfra.
Fik fantastisk hjælp over telefonen til at vælge ny motor til min garageport uden at skifte for meget. Fik ovenikøbet tilsendt et link til en færdigpakket indkøbskurv.
Pakken blev pakket samme dag som bestilt og GLS leverede dagen efter.
Ganske enkel genial service. Lige fra live chat (om aftenen) med super rådgivning til opringning om, hvorvidt jeg havde bestilt den forkerte karm ift. døren. Eksemplarisk og meget anbefalelsesværdigt!
Rigtig god service og alt spiller bare
Det gik godt. Alt er ok. Dog synes jeg prisen var lidt høj. Da det vindue som jeg købte havde været moteret.

Resposta da Bango
Købte en terrassedør. Det gik hurtigt og smidigt. Meget tilfreds.

Resposta da Bango
Super hurtig levering og billigt i forhold til min sædvanlige trælast

Resposta da Bango
De tager telefonen, og god service. Det kan jeg lide

Resposta da Bango
Bango er det lystige navn til trods, et firma der kommunikerer klart, overholdt alle aftaler, vidste hvad de talte om og leverede præcis så hurtigt og nøjagtigt som de lovede.
Herligt at det stadig findes i junglen af firmaer der lover mere end de kan holde.

Resposta da Bango
Gode priser i forhold til markedet.
De holder hvad de lover, er til at tale med og altid hjælpsomme med et svar.

Resposta da Bango
Har købt en Somfy fjernbetjening og var i kontakt med Bango både på tlf og mail.
Målrettet, forståelig og professionel købsrådgivning inden jeg købte 👌
Dernæst dag-til-dag levering og endelig hurtig og grundig teknisk sparring. Alt var bare OK!

Resposta da Bango
Kan klart anbefales👌🏽 fik et kæmpe vindue til en super god pris. Der var lidt bøvl med transporten på Sjælland, men det fik kundeservice hurtig styr på.

Resposta da Bango
Vi havde efter bedste evne bestilt døre hos Bango og tænkte der var gjort et godt køb.
Dagen efter blev vi dog ringet op ang. vores ordre og spurgt ind til hvorfor vi havde bestil det vi havde.
Fik at vide at hvis vi ændrede til andre døre og karme i bedre kvalitet, så kunne vi faktisk spare ca 700,- på ordren.
Virkelig god service og fantastisk at opleve hvor opmærksomme de er ved ordregennemgangen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.