Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi placerede nok årets mindste ordre (en dør til lavloftet bondehus fra 1876). Medarbejderen Kristian behandlede os som om, at vi kom med årets største ordre. Bango og Kristian fortjener 5 stjerner... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Genial service, gode priser og hurtig levering. Bestilte 3 døre fra SWEDOOR inkl karme. Prisen var langt bedre end andre forhandlere, og leveringstid var kun 2 dage. Absolut top service fra start t... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik svar på alle mine spørgsmål, kom hurtigt igennem uden at skulle trykke mig videre i div. muligheder. Stort set uden ventetid. Bestilte om mandagen, fik leveret onsdag 2 dage senere. Samtidig til m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kæreste og jeg bestilte en Fransk dør fra Swedoor, som blev leveret til tiden! Efterfølgende spiste vores lille hvalp en del af sprossen rundt om et af de små glas vinduer. Jeg var bitter... Ver mais

Informações sobre a empresa

5. Armazém de portas
  6. Fornecedor de portas de garagem

Sobre Bango

Escrito pela empresa

Danmarks største specialbutik indenfor vinduer, døre og garageporte

Med en butik på over 10.000m2 og altid mere end 5.000 døre, vinduer og garageporte på lager og klar til afsendelse er Bango Danmarks største butik indenfor netop disse områder. Du er altid velkommen til at kigge forbi Danmarks største vindueslager.

Vinduer

Vinduer er den første tredjedel af Bangos verden. Vi har flere årtiers erfaring med rådgivning, køb og salg af brugte vinduer, nye vinduer, restpartier og alt det tilbehør der hører til. Derudover tilbyder vi at få specialproduceret vinduer og døre efter mål.

Vinduer er ikke bare vinduer. Specielt i de senere år, hvor energivenlighed og klima er kommet på den almene dagsorden, har udviklingen indenfor vinduesproduktion taget til. Vi er helt opdaterede på trends og tendenser, når det drejer sig om vinduescertificeringer og miljøvenlighed indenfor vinduesindustrien.

Døre

Døre er næsten en tredjedel af vores sortiment. Vi forhandler både hoveddøreindvendige døre med karm og indvendige døre uden karm. De kommer i mange forskellige kvaliteter - fra restpartier, outlet og fabriksnye til omgående levering.

I kategorien indvendige døre finder du eksempelvis franske dørebranddøre, almindelige glatte døre og en masse andre former for døre. Af yderdøre finder blandt andet facadedøre, terrassedøre og skydedøre. Blandt vores sortiment finder ud døre til udendøres brug, blandt andet i form af vores udhusedøre i høj kvalitet.

Garageporte

Garageporte er det sidste ben i vores forretning. Vi bryster os af at have Danmarks billigste garageport - Trendline garageporten fra ProDoor - det er en CE mærket kvalitetsport på trods af den lave pris. Vi sælger garageporte med forskellige overflader og i mange forskellige størrelser.

Få gode råd og professionel vejledning

Du er altid velkommen til at kontakte Bango, hvis du har brug for gode råd. Du kan også finde vejledninger til valg af vinduer, døre og garageporte i vores artikelarkiv.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

nent og hurtig

20 de janeiro de 2024

Hej Anne Mette Rødsgaard,

Tak for de fem stjerner og din korte, men søde anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som både effektiv og hurtig. Hos Bango bestræber vi os på at levere en hurtig og problemfri oplevelse for hver eneste kunde, og det er fantastisk at høre, at vi har levet op til disse standarder i dit tilfælde.

Vi værdsætter din feedback og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Such caring and fantastic customer…

Such caring and fantastic customer service! Thank you, Christian! The double French door I ordered was damaged during delivery. I emailed and called Bango and Christian was very quick in responding. The whole time he kept reassuring me that we will find a solution. The problem was mine - I failed to check the product within 48 hours, which was a deadline apparently stated on the packaging. I'm new to renovation and only understood the rules now. But Christian was very kind and helpful. They are delivering the door very quickly so my builders don't have to wait too long. Another great thing, their prices are way more reasonable than Bygmax. I think the difference is 45%! I'm so happy to have ordered my doors from Bango!

18 de janeiro de 2024

Kære Hellerup resident,

Tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner! Det er en stor glæde at høre om din positive oplevelse med vores kundeservice, og især om den støtte, du modtog fra Christian. Vi beklager dybt de udfordringer, du oplevede med leveringen af din franske dobbeltdør, men er glade for, at Christian kunne hjælpe med at finde en tilfredsstillende løsning hurtigt.

Vi forstår, at renoveringsprojekter kan være komplekse, og vi stræber altid efter at være fleksible og imødekommende over for vores kunders behov, især når det kommer til uventede situationer. Det er fantastisk at høre, at vi kunne imødekomme dine behov og holde dine byggere i gang uden forsinkelser.

Tak for at påpege vores konkurrencedygtige priser. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste værdi for pengene.

Vi sætter pris på, at du valgte Bango til dine døre, og vi ser frem til at hjælpe dig med fremtidige projekter!

Classificada 2 em 5 estrelas

døren ikke godkendt

Døren må være opbevaret forkert
den buger ca 5 mm på midten,
det må være en ommer eller stor prislag retur

13 de janeiro de 2024

Kære Ib Nielsen,

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi beklager dybt at høre om de problemer, du har oplevet med din dør. Kvalitet og kundetilfredshed er vores højeste prioriteter, og det lyder bestemt ikke som den standard, vi stræber efter at levere.

Vi har gjort forsøg på at kontakte dig for at få yderligere information om de skader, du nævner. Desværre har vi ikke haft held med at komme igennem. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi er forpligtede til at finde en tilfredsstillende løsning på dette problem.

Kunne du venligst kontakte os direkte på info@bango.dk eller ringe til os på 86822088?

Endnu en gang, vi beklager ulejligheden, og vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan gøre det rigtige.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering selv om der var dårligt…

Hurtig levering selv om der var dårligt vejr men syntes portoen var dyr

12 de janeiro de 2024

Hej Jørgen Sørensen,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse og din anerkendelse af vores hurtige levering, selv under dårlige vejrforhold. Vi bestræber os på at levere vores produkter til tiden, uanset vejrforholdene, og det er dejligt at høre, at dette blev opfyldt i dit tilfælde.

Vi forstår din bekymring omkring leveringsomkostningerne. Hos Bango stræber vi efter at holde vores priser så konkurrencedygtige som muligt, samtidig med at vi sikrer kvalitet og pålidelighed i leveringen. Vi vil fortsætte med at arbejde på at finde de bedste leveringsmuligheder for at optimere både service og omkostninger for vores kunder.

Endnu engang tak for din feedback, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skulle have en ny " Motor" til min ældre Garage port, og efter en snak med sælgerne fra Bango fik jeg anbefale en model som kunne de ting jeg eftersøgt.
Jeg fik ovenikøb Bango til at afkorte skinne og rem så den passede til de individuelle mål jeg havde at arbejde med, uden mer betaling.
Derudover fik jeg personligt hjælp over telefonen da jeg havde vanskeligheder med at installere en med køb RCT fjernbetjening.

Alt i alt en super oplevelse, i en tid hvor service er en uddøde oplevelse..

8 de janeiro de 2024

Hej Brian

Tak for din fremragende anmeldelse og de fem stjerner! Det er fantastisk at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde den rette motor til din garageport og tilpasse den til dine specifikke behov uden ekstra omkostninger. Vores mål er altid at yde personlig service og sikre, at vores kunder får den hjælp, de behøver, især når det kommer til noget så teknisk som installation og opsætning.

Vi er glade for at kunne tilbyde denne hjælp og støtte over telefonen, og det er fantastisk at høre, at din oplevelse med os har været så positiv. Tak for at fremhæve værdien af god kundeservice i en tid, hvor det kan synes sjældent.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden, skulle behovet opstå!

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er ikke så meget at skrive.....Kom

Der er ikke så meget at skrive.....Kom, Så og Sejrede....noget i den stil.
Valgte at hente i Thorning, da det det kun er ca. 20 min fra mit hjem, fik en super god service om hvordan det købte skulle bruges....så 5 stjerner her fra.

5 de janeiro de 2024

Hej Kurt Elkjær,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Vi er begejstrede for at høre om din positive oplevelse hos os i Thorning. At kunne tilbyde hjælpsom og informativ service er en kerneværdi for os, og det lyder til, at vi har levet op til denne standard under dit besøg.

Vi er glade for, at du valgte at hente dine produkter hos os og endnu gladere for, at vi kunne bidrage til en vellykket anvendelse af dit køb. Tak for at dele din oplevelse, og vi ser frem til at betjene dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

4 Sweedoor bragt til døren 1½ døgn efter bestilling.
Det er god service!

29 de dezembro de 2023

Hej Henning

Tusind tak for din fantastiske 5-stjernede anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige leveringsservice. Hos Bango stræber vi efter at levere ikke kun kvalitetsprodukter, men også en service, der overgår kundernes forventninger. Din positive oplevelse bekræfter, at vi er på rette vej.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at anerkende vores indsats, og vi ser frem til at levere endnu mere god service til dig i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kristian var super til at hjælpe mig på…

Kristian var super til at hjælpe mig på vej med dobbelt døre m/u slebet glas og forklare osv. god pris - at var fint. Tak og godt nytår.

20 de dezembro de 2023

Hej Niels Christensen,

Tak for din fremragende anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os at høre, at Kristian kunne hjælpe dig med at finde de perfekte dobbeltdøre, og at du fandt vores priser og service tilfredsstillende. Vi vil sørge for at videregive din tak til Kristian – det betyder meget for os alle at få så positiv feedback.

Tak for din støtte, og et rigtig godt nytår til dig også!

Classificada 5 em 5 estrelas

leder efter vinduer til en god pris da…

leder efter vinduer til en god pris da jeg faldt over denne side.
men de havende samme pris som ny, som de Ander, så der var ikke noget at spare.
men så faldt jeg over outlet. det viste sig at de havde vindure på lager til en god pris, men for det meste var der kun 1 tilbage, men heldig vis fandt jeg 2 vindure som jeg kunne bruge, så jeg bestilte den ved ca. 11 tiden, fik den dagen efter det var hurtig.
så næste gang jeg leder efter et vindue eller dør, vil jeg lige kikke på deres hjemme side igen

19 de dezembro de 2023

Hej Tom Larsen,

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os at høre, at du fandt, hvad du søgte i vores outlet-sektion og til en god pris. Vi bestræber os på at tilbyde et bredt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser, og det er fantastisk at vide, at vi kunne imødekomme dine behov så effektivt.

Hurtig levering er en del af vores serviceforpligtelse, og vi er glade for, at du oplevede dette førstehånds. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage næste gang, du er på udkig efter vinduer eller døre.

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget hjælpsomme og behagelige at tale…

Meget hjælpsomme og behagelige at tale med

21 de dezembro de 2023

Hej Ulrik,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner! Vi sætter stor pris på dine venlige ord om vores kundeservice. Det er vores mål at være både hjælpsomme og imødekommende, og vi er glade for at høre, at du havde en positiv oplevelse ved at tale med os.

Hvis der er noget, vi kan gøre for at forbedre vores service yderligere og gøre din næste oplevelse med os endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra dig.

Tak for din feedback og for at vælge Bango.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en garageport fra 2019 der ikke…

Jeg har en garageport fra 2019 der ikke ville åbne eller lukke. Jeg fik mulighed for at få telefonisk hjælp. Da ham jeg snakkede med ikke kunne hjælpe sendte han prompte en ny motor. Utroligt god service hele vejen igennem.

27 de novembro de 2023

Hej Casper,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og din anerkendelse af vores kundeservice. Vi beklager ulejligheden med din garageport, men er glade for at vi kunne assistere dig hurtigt og effektivt. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunders problemer løses med minimal besvær, og din oplevelse bekræfter, at vi holder dette løfte.

Vi står altid klar til at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os igen, hvis du skulle have brug for yderligere assistance. Vi sætter pris på din feedback og ser frem til at fortsætte med at levere exceptionel service.

God information

24 de novembro de 2023

Hej Henrik Dahl-Petersen,

Tak for de fem stjerner og din positive feedback om vores information! Vi er glade for, at du fandt de oplysninger, vi tilbyder, nyttige og klare. Det er vores mål at sikre, at alle kunder føler sig godt informeret og trygge ved deres køb.

Vi værdsætter, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, og håber at betjene dig igen i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og rigtig god pris

Hurtig levering og rigtig god pris. Og seriøs embalering.

28 de novembro de 2023

Hej Labo,

Tusind tak for din fremragende anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med den hurtige levering og vores konkurrencedygtige priser. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores produkter når frem til vores kunder i perfekt stand, og det lyder til, at vores emballering har levet op til dine forventninger.

Tak for at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god og fleksibel kundeservice 😊…

Rigtig god og fleksibel kundeservice 😊 samt hurtig levering.

21 de novembro de 2023

Hej Steen Andersen,

Det varmer at modtage din 5-stjernede anmeldelse! Vi er meget taknemmelige for dine kommentarer om vores kundeservice og er glade for at høre, at du fandt dem både gode og fleksible. At levere hurtigt er noget, vi altid stræber efter, og det er fantastisk at få bekræftet, at vi lever op til vores kunders forventninger.

Tak for at dele din oplevelse, og vi ser frem til at betjene dig igen med samme fleksibilitet og hastighed!

Uffe og teamet hos Bango

24 de novembro de 2023

Hej Knud Klinge,

Tak for de fem stjerner og din anerkendelse af vores service! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos Bango. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at yde dig endnu mere god service i fremtiden.

Super kundeservice

Super kundeservice, en bedre oplevelse end forventet.
Mange tak

21 de novembro de 2023

Hej Morten Thomsenn,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de rosende ord om vores kundeservice! Det er en stor glæde for os at høre, at vi har kunnet overgå dine forventninger. Vi er her for at sikre, at hver kunde får en oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige, og din feedback bekræfter, at vi er på rette spor.

Mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen!

Classificada 1 em 5 estrelas

jeg har haft en rit dåli opleve fler…

jeg har haft en rit dåli opleve fler gag lover di ringe og det gør di ikke og di lover og di siger ikke sand hed og di lever det få kert og ikke det pas til port som di har solt så kom di med mange undskyl

17 de novembro de 2023

Kære Jimmy Jensen,

Først og fremmest vil jeg takke for din anmeldelse og for muligheden for personligt at besøge dig og gennemgå situationen med din port. Det er dybt beklageligt, at vores service og rådgivning vedrørende udskiftning af reservedelene fra din port købt i 2016 ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg forstår din frustration over udfordringerne med at komme i kontakt med vores tekniker, og jeg vil forsikre dig om, at vi tager denne type feedback alvorligt, da det hjælper os med at forbedre vores kundeservice.

Jeg er glad for, at vi kunne finde en løsning, hvor du fik refunderet for de tidligere reservedele og modtog nye. Jeg håber inderligt, at den løsning vi har aftalt, vil løse problemet med tætning i bunden af din port, og jeg ser frem til at høre om resultatet af din afprøvning af vores Garadry-system.

Tak for din tålmodighed og forståelse. Ønsker dig en god dag.

Uffe og team Bango

Classificada 5 em 5 estrelas

Best price and wonderfull service

1 de novembro de 2023

Hej André,

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at give os fem stjerner! Vi er begejstrede for at høre, at du fandt vores priser konkurrencedygtige, og at du oplevede vores service som fremragende. Det er vores mål at sikre, at hver kunde får en vidunderlig oplevelse, når de handler hos os. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at gøre vores bedste.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt levering (allerede dagen efter)…

Hurtigt levering (allerede dagen efter) og god kvalitet af bestild produktet (sælig lim men kun 3 måneders gammelt produktionsdato) og god pakked ind.

3 de novembro de 2023

Hej NBRDAM,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og kvaliteten af dit køb. Vi bestræber os på at sikre, at alle vores produkter er friske og af højeste standard, og vi er glade for, at dette blev reflekteret i dit køb. Tak også for at bemærke den omhyggelige indpakning - vi tager stor omhu i at sikre, at vores produkter når sikkert frem.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og super service

3 de novembro de 2023

Hej Thomas,

Hjertelig tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vores priser og service. Vi stræber altid efter at levere den bedste service til vores kunder, og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Bedste hilsner,
Uffe & Teamet hos Bango

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais