BasicXL - Tøj i store størrelser fra 2XL til 15XL Opiniões 44

4,6

Igen en super oplevelse af god kundepleje og stor hjælpsomhed fra BasicXL's side. Købte to produkter, det ene var helt perfekt og er allerede i brug, mens det andet havde en forkert pasform (syntes... Ver mais

A empresa respondeu

Meget glad for BasicXL, der leverer lige de produkter, jeg efterspørger. Jeg er en 4xl-5xl. Nogle af de farver, jeg foretrækker, svinger lidt i tilgængelighed - og der har de stået på hovedet for... Ver mais

A empresa respondeu

jeg bestilt 15XL joggingbukser og det gik hurtig med at komme forbi, men jeg bestilte nogen 8XL ved en fejl. og jeg venter stadig efter længere end 1 uge for at få pengene tilbage fra de 8XL jeg fejlb... Ver mais

XL gange X-mange HURRA for BasicXL! Lækre kvalitetsvarer med god rummelighed i en god kvalitet til fornuftige priser, denne kombination gør hverdag til fest i tøj fra BasicXL. Glæder mig til at se me... Ver mais

1. Loja de roupa em tamanhos grandes

Escrito pela empresa

BasicXL specialiserer sig i basic tøj i størrelserne fra 2XL til 15XL i den bedste kvalitet. Vi sørger for, at det er let at finde rart kvalitetstøj til lave priser i størrelser, der går op til 15XL. Samtidig kommer vores tøj fra leverandører i Danmark og Tyskland, som vi ved lever op til den høje standard for kvaliteten, vi tilbyder. Vi lægger en ære i hurtig forsendelse, og i at yde en ekstraordinær kundeservice.

4,6

Excelente

Bedste net butik der findes.

Jeg er ovenud tilfreds med butikken.
Deres kundeservice er også helt i toppen.
5 stjerner er endda for lidt til dem.

17 de agosto de 2021
logótipo da BasicXL - Tøj i store størrelser fra 2XL til 15XL

Resposta da BasicXL - Tøj i store størrelser fra 2XL til 15XL

Hej Rikke,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, og dejligt at høre om din gode oplevelse 🙌🏽 Tak fordi du ville tage dig tiden til at skrive ⭐️

De bedste hilsner,
Cecilie