Vandaag eerste levering ontvangen en overheerlijke carpaccio op toast gedrenkt in jullie truffel olijfolie gemaakt met Italiaanse ham. Alsof er een engeltje over je tong pl....st. Zeer goede kwali... Ver mais
Het product en vooral de vriendelijke service is van het hoogste niveau. Dubbel genieten!
Ik ben helemaal blij met de handcrème van Battaglini! Doordat ik werkzaam ben in de zorg kwam ik altijd met uitgedroogde handen thuis, dit door het vele wassen en desinfecteren. Een beetje handcrème o... Ver mais
Goedemiddag, de olijfolie was in de aanbieding maar er stond niet bij verteld waarom. De olijfolie was houdbaar tot 31-12-2025 en dat is overtijd. Als ik dit in de aanbieding had kunnen lezen dan... Ver mais
Ontdek de buitengewone smaakervaring van bekroonde Extra Vergine Olijfolie, direct vanuit Italië verkrijgbaar in Nederland en België. Onze olijfolie wordt met passie en vakmanschap geproduceerd door traditionele Italiaanse familiebedrijven en biedt een ongeëvenaarde kwaliteit die elke maaltijd verrijkt. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde olijven van de hoogste kwaliteit, belooft onze Extra Vergine Olijfolie een harmonieuze balans tussen fruitigheid, bitterheid en pittigheid. Het resultaat is een verfijnde olie die perfect is voor het verfijnen van zowel warme als koude gerechten. Met zijn rijke aroma en heerlijke smaak voegt onze olijfolie een uniek element toe aan al uw culinaire creaties. Of het nu gaat om het verfijnen van salades, het marineren van vlees of het eenvoudigweg dippen van vers brood, Extra Vergine Olijfolie tilt uw gerechten naar een hoger niveau. Ontdek zelf de ongeëvenaarde kwaliteit van premium Extra Vergine olijfolie. Bezoek onze website www.olijfolie.shop voor meer informatie en bestel vandaag nog om uw smaakpapillen te verwennen met deze heerlijke mediterrane traktatie.
Vondelstraat 7, 2406XG, Alphen aan den Rijn, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Olijfolie.Shop
De olijfolie was houdbaar tot 31-12-2025 en dat is overtijd. Als ik dit in de aanbieding had kunnen lezen dan had ik die olijfolie nooit gekocht.
Mijn vertrouwen is beschaamd en ik koop hier nooit geen olie meer. Ik weet waar ik over praat. Heb een olijfboomgaard bezocht in Spanje en ik heb geleerd waar ik op moet letten bij de aankoop voor een goede olijfolie.

Resposta da Olijfolie.Shop
Prima en eerlijke producten. Snelle levering van deze biologische producten, goede informatie via duidelijke website.

Resposta da Olijfolie.Shop
Ik werd goed op de hoogte gehouden door de eigenaar, hierdoor verliep de samenwerking erg prettig.
Ook ben ik zeer tevreden met de Olijfolie Extra Vergine di Bolsena.

Resposta da Olijfolie.Shop
Heerlijk, echt heerlijk met een natuurlijke smaak.

Resposta da Olijfolie.Shop
Super service en vertrouwde topkwaliteit

Resposta da Olijfolie.Shop
Super service en zelfs op zaterdag geleverd!!!!

Resposta da Olijfolie.Shop
Bedankt voor de vlotte afhandeling! De communicatie verliep heel vriendelijk, snel en correct bij plaasten van een order op maat via e-mail.

Resposta da Olijfolie.Shop
Heerlijke olijfolie en goede en snelle service !

Klanten service is top
Kadootjes van mijn bestelling gemaakt en thuis bezorgd
Hoe goede service is dat
En nog heerlijk ook de truffel olie

Resposta da Olijfolie.Shop
Midden in de nacht besteld, al bezorgd in de ochtend!

Resposta da Olijfolie.Shop
Werd goed meegedacht en een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs

Resposta da Olijfolie.Shop
Super service. Bestelde producten werden persoonlijk bij ons keurig feestelijk verpakt afgeleverd.wij zijn meer dan tevreden.

Resposta da Olijfolie.Shop
Al meerdere malen,diverse olie's besteld
Heerlijk bij allerlei gerechten,maar zeker ook om te dippen met brood.
Goede service en goede,snelle communicatie.
Marco en Vera

Resposta da Olijfolie.Shop
Perfecte service, kado voor een vriend, werd zelf thuis afgeleverd en dat noem ik een top service👌

Resposta da Olijfolie.Shop
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.