Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har bestilt batterier 21 nov men de 3 dages leveringstid er for længst overskredet .Vi har selvfølgelig rykket fordem og fik at vide de ville lande 27 Dec, hvilket heller ikke er sket. Vi kan ikk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tager pengene, leverer ikke, holder hen med ventetid i op til 1,5 måned for noget de har trukket på konto, dagen efter modtagelse af ordrer og i øvrigt samme dag de sørgede for en label hos transp... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Der gik noget galt da jeg bestilte et batteri til min mors Doro telefon fik ingen mail eller ordrenummer kunne kun bevise på min betaling at der var trukket et beløb der passede over .. Det tog en d... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fup med fup på! Lod banken trække penge tilbage på et batteri som ikke kom, ingen respons og som kun kan kontaktes via hjemmesiden 🤮

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Dårligste oplevelse på nettet

Jeg bestilte batterier for ca. 200 kr. men der kom ikke nogen levereance. Efter to rykkere opgav jeg. Nu er der gået næsten to måneder og stadig intet er sket, ud over at virksomheden har sendt mig en mail og bedt om min vurdering af deres service, som de i samme mail beskriver som høj kvalitet og service. Tak for kaffe. Jeg tør ikke engang trykke på linket til spørgsmålene, for hvad sker der så? Desværre en flok platugler som jeg ikke på nogen måde kan anbefale.

3 de abril de 2024

Really bad experience

Really bad experience. I received a faulty battery and had to send several emails before anyone even responded to me and even more emails to get a return code for the product. I paid £14 To return the battery to Amsterdam and, two weeks later, received it back as “parcel rejected”.

23 de maio de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Do not use this fake (danish/chinese/polish) company

They (the Dutch company behine the fake Danish website) replied and said they cannot understand why I don't have the battery yet. It shows as being shipped (from China?) but the local Polish delivery company doesn not know the package number. This suggests its on the sea somewhere and there email says I have to wait until June before I can complain!

11 de maio de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Received my order within two weeks

I made my order on the website and thought everything was ok. I visited Trustpilot afterwards and saw the bad ratings, so thougt i made a mistake. I tried to cancel the order without succes, but accepted that i had to see wheter or not i received my ordered items.

My package got delivered within two weeks as promised and everyhing works just fine, so i'm allright.

26 de abril de 2024

Handl ikke med BatteryUpgrade

Bestilte et batteri 2. april og efter en del skriveri frem og tilbage genbestille BatteryUpgrade batteriet igen. Kom det ikke inden den 16. april ville jeg få pengene tilbage.
Ingen af de 2 batterier kom nogensinde til mig.
Så troede jeg faktisk på at så kom pengene retur.
Nu er der så ingen kontakt mere, og jeg tror desværre pengene er tabt.
Handl ikke med BatteryUpgrade. De er useriøse og holder en hen med snak.
Utroligt de vil opføre sig sådan for få penge.

2 de fevereiro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg havde for nylig brug for et nyt…

Jeg havde for nylig brug for et nyt batteri til mit Bosch-værktøj og besluttede at prøve BatteryUpgrade.com efter en anbefaling. Jeg var lidt skeptisk i starten, men besluttede at give det en chance, især da priserne var betydeligt lavere end de originale Bosch-batterier. Til min overraskelse ankom batteriet ret hurtigt, og kvaliteten virkede god ved første øjekast. Efter at have brugt det et stykke tid, kan jeg sige, at det lever op til mine forventninger. Selvom jeg var forbeholden i starten, har min oplevelse med BatteryUpgrade.com været positiv. Det er rart at vide, at der findes overkommelige alternativer til de dyre originale batterier, som faktisk fungerer. Hvis du er på udkig efter et nyt batteri og overvejer at spare lidt, kunne dette være et sted at starte.

18 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg mener dette er ren svindel

Jeg mener dette er ren svindel! De annonserer med gratis frakt tilsammen betalte jeg 50% av batteries kost i tillig i frakt. Hold dere unna eller legg til 50% på prisen!

17 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte batteri til min dyson v15…

Bestilte batteri til min dyson v15 detect, modtog et eller andet, som bestemt ikke var batteri til min støvsuger. Kontaktede dem vedr det. De ville have jeg sendte det forkerte retur, hvor de kun ville kompensere retur fragten med max 10euro, hvilket slet ikke dækker de omkostninger. Og så vil de ikke sende det korrekte batteri, før de har modtaget fejl varen retur. Har intet problem i at sende retur, men vil sgu ikke selv sætte penge i det, når det er dem selv der har lavet en åbenlys fejl. Og syntes også det er dårlig service, at de ikke vil sende batteriet, før de har modtaget fejl varen. Har meldt dem til paypal, hvor igennem jeg har betalt, så hpber jeg vi kan afklare det der igennem, for nu svare de ikke fra kunde service mere.
Skod sted.

5 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestil ikke noget her !!!

Jeg bestilte batterier d 24 november og har stadig ikke modtaget dem selv om pengene blev hævet kort tid efter...
Jeg har flere gange rykket og får kun henholdende svar og de nægter at tilbagebetale mine penge!!!

24 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Utrolig dårlig service og leveringstid.

Utrolig dårlig service og leveringstid.

Jeg bestilte min vare 1/11-23 og pengene blev trukket med det samme på kontoen. Det er nu den 12/12-23 og jeg har stadig ikke modtaget min vare, på trods af at jeg har kontaktet dem 2 gange for de ikke har gjort andet end at bede mig om at vente.

Fup firma, brug dem IKKE!!

12 de dezembro de 2023

DO NOT TRUST

Ordered a new battery since, on their website, it says that the battery was compatible with my mouse. It took weeks to get it delivered, and once I got it and tested it didn't fit in the mouse. Their customer service replies only once per week. They asked for battery models and photos which I complied with and even sent them a screenshot of their website which stated that the battery was compatible. Now they want me to return it and that I pay for the shipping, and only IF the battery is ok I will get a refund for the battery, but no refund for the shipments. It is their fault, not mine of them announcing incorrect information on their website. Which I would have read all reviews here before ordering.

5 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Efter 2 uger stadig intet set eller…

Efter 2 uger stadig intet set eller hørt til mit batteri. Har modtaget en ordrebekræftigelse, og tracking information til et polsk postfirma. Når jeg tjekker tracking informationen, får jeg blot en meddelelse om, at der ikke findes nogen information på det pågældende tracking nummer. Umuligt at komme i kontakt med firmaet, da deres ticket system ikke virker.
Pas på med at kaste dit guld efter denne virksomhed!

Nyt indlæg 18.11.2023.

Fik hul gennem til helpdesk - efter teknisk fejlretning -med besked om at bekræfte min adresse - hvis denne er oplyst korrekt, er der ingen grund til at min bestilling ikke skulle dukke op!
Adressen er korrekt, men stadig intet modtaget. Kan ikke bekræfte noget som helst på min “ticket” da jeg blot får fejlmeddelelse “419 - Page expired” .

Fik endvidere at vide, at det oplyste tracking nummer ikke er et tracking nummer, da den af firmaet valgte transportør ikke har noget tracking system

Så en stjerne er stadig mere end rigeligt.

Nyt indlæg 06.12.23.

Firmaets deadline for min varemodtagelse nu overskredet, og stadig har jeg intet modtaget.
Har derfor bedt om refundering af min betaling - spændende at se hvordan det går!!

Igen en lille advarsel - overvej om du virkelig ønsker at sende penge afsted til denne biks.

Opdatering 20.12.23.

Kontaktede helpdesk for at få refunderet min betaling. Firmaet var meget insisterende på at få lov til at genfremsende varen, og lovede at hvis ikke den dukkede op inden for en til to uger ville jeg få mine penge igen. De to uger er nu gået, og jeg har stadig intet modtaget. Har derfor bedt om refundering så må vi se hvordan det spænder af.

20.12.23 / 2
Endnu en opdatering.
Fik hurtigt svar fra “helpdesk”.
Afviser at refundere, men beder om at vente endnu 3 uger på min bestilling, det bliver så til knapt 3 måneder indtil videre.

Gentager gerne - pas på med at sende dine penge afsted til dette firma. Der kommer tilsyneladende intet godt ud af det for dig som kunde / offer

28 de outubro de 2023

Hold jer væk - fup

Hold jer væk. Du får ikke dine vare og de vil ikke acceptere en afbestilling nu for 4. gang. Penge er de meget hurtig til at hæve og vil ikke sende tilbage.

9 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais