Battuta Travel Opiniões

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Tryghed hele vejen til Maldiverne

Tryghed hele vejen til Maldiverne

Vi rejste til Maldiverne med Battuta Travel, og alt spillede fra første kontakt til hjemrejse. Mykremin lyttede til vores ønsker, foreslog relevante resort-muligheder og lagde en plan, der passede præcist til vores budget. Det, der især imponerede os, var hvor nemt det hele blev gjort for os, selv med al dokumentation, regler og praktiske krav — vi fik klare tjeklister, hurtige svar og tydelige deadlines, så intet blev glemt.
Transfer, tider, forsikringer og små detaljer var på plads, og kommunikationen var lynhurtig og ærlig. Prisen lå markant lavere end det bedste, vi selv kunne finde, uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi følte os trygge hele vejen — og fik en drømmerejse, vi ikke selv kunne have sammensat lige så godt. Varmeste anbefaling herfra til Battuta Travel og Mykremin!

21 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Yderst professionelle og hjælpsomme – en problemfri rejseoplevelse for børnefamilien

Vi er netop vendt hjem fra en fantastisk rejse til Dubai og Abu Dhabi, hvor Battuta Travel og vores rejsekonsulent Mykremin har været en uvurderlig hjælp hele vejen igennem. Der blev sørget for alt fra bookning af fly og hoteller til transfer, samt en liste over seværdigheder/aktiviteter vi kan besøge og prøve - alt var velorganiseret og problemfrit -
kommunikationen var i top og altid tilgængelig.

Som børnefamilie betød det meget for os, at vi ikke skulle bekymre os om de praktiske detaljer. Vi kunne fokusere på de gode oplevelser og det fik vi i den grad med Battuta Travel.

Prismæssigt var de meget konkurrencedygtige og kom også med alternativer til rejsen alt efter vores budget og muligheder. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut, og deres tilgang var empatisk for familiesituationen, imødekommende og professionelle.

Derfor får de vores varmeste anbefalinger!

16 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Varmeste anbefalinger til Battuta…

Varmeste anbefalinger til Battuta Travel! Vi fik vores ønsker opfyldt med en rejse til Zanzibar og Dubai takket være Battutas Travels planlægning. Alt fra flybilletter, hotel reservation, transport til og fra hotel, hjælp til booking af seværdigheder, 24/7 kontaktmulighed - alt i alt oplevelser som ikke vil blive glemt. 🙌🏼
Vi vil helt klart få hjælp til vores næste rejsedestination af Battuta Travel. ☀️

10 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser og fantastisk kundepleje

Vi er netop vendt hjem fra en lang rejse i Asien og har kun det bedste at sige om Battuta Travel, som hjalp os med vores tur.
Prisen var rigtig fornuftig sammenlignet med andre rejsebureauer, og både service og kundekontakt har både før, under og efter rejsen været i særklasse.
Battuta hjalp os med fly, hoteller, transport og aktiviteter, så vi som børnefamilie blot kunne have fokus på det vigtigste: De gode oplevelser.
Battuta får vores bedste anbefaling, og vi vil ikke tøve med at bestille vores næste rejse hos dem igen.

15 de outubro de 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig, effektiv og sætter kunderne i første række. Fandt de bedst mulige billetter, som vi ikke selv kunne finde. Bookede 5 stjernet hotel med transport til og fra hotel. Hele turen var allerede planlagt på forhånd for os og vi skulle kun betale en tredjedel af det, vi selv fandt ved søgninger.

12 de outubro de 2024

Yderst profesionelle og hjælpsomme

Yderst profesionelle og hjælpsomme.
Dejligt med et rejseselskab hvor man føler sig i trygge hænder, og blot skal koncentrere sig om at holde ferie.
Det er ikke sidste gang vi benytter Battuta Travel

12 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais